- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #3524 üzenetére
a 0.2 patch egyrészt nerfelt szinte minden, addig simaliba bossfarmer buildet, másrészt a behozott Huntress class (amit kb. mindenki ki akart próbálni a patch után) pont a kezdő szinteken (úgy lvl30-31-ig) egy nagyon rosszul működő kényszerpályát tartalmazott. Emiatt volt egy csomó jogos kritika, a GGG meg mondjuk úgy, hogy gyorsabban is reagálhatott volna. Bár tegyük hozzá, péntek este jött ki a patch, azóta a nerfek egy részét visszacsinálták, az amazonra most jött ki egy alap működését befolyásoló patch, szóval azért nem aludtak el teljesen, de ettől még lehetett volna jobban csinálni.
A korábbi buildek mostani állapotához nem tudok szólni, mert a patch óta csak két próbát tettem az egyikkel, de az még a nerfelt változat volt. Az valóban sokat veszített a játszhatóságából.
A Huntress (pontosabban az Amazon ascendancy, amivel játszom) szerintem komolyabb finomításra szorul majd koncepcionálisan, mert ha egy ranged, de azért meleé-ben is jó játékstílust akarnak, ahhoz az elejétől kezdve erősebb védelmet kellene adni. Vagy az induló buildeknek kb. A3 közepéig, az első két spec pont megszerzéséig inkább a monk ágára kell átmenniük a passzív fán és utána átspecelni az amazonhoz passzoló ágra. Ja, és nem biztos, hogy ligakezdő karakternek ez lenne a nyerő, jobb, ha van pár lesser jeweler orb, meg némi plusz gold, hogy az indulásnál meg lehessen támogatni plusz support gemekkel és a vendoroktól vett cuccokkal.
De ha túljutott az ember az első pár pályán (ez a most behozott support gemmel valószínűleg egyszerűbb lesz), akkor szerintem egy teljesen jól játszható, szórakoztató build, ami ráadásul később irgalmatlan sebzéseket tud produkálni a megfelelő fegyverrel.
Ráadásul most (talán már a héten) végre hozzányúlnak az A3/A6 nagyon szar pálya layoutjaihoz is, szóval szerintem bár ez egy csalódást keltő patch volt, a szarcunami igen jelentős része a mostanra mindenhol elterjedt kritikátlan epehányás. (Nem, sajnos nem kapok pénzt a GGG-től azért, hogy nem okádok rájuk. Lehet, hogy majd fogok, de én most szívesen játszom ezzel a karival.) -
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #2918 üzenetére
A mostani állapotában a játéknak az SSF szerintem streamereknek való, akik napi 8-10 órát játszanak vele. Ott is olyannak, akinek nagyon jó a monotónia és kudarc tűrése. Nincs se target craftolás, se target farmolás. Ja, és nyilván buildje is válogatja, hogy mennyi meló. Gyakorlatilag százasával gyűjtöd az összes neked szükséges gear darabot, az ígéretesebbet megpróbálod javítani (kevés sikerrel), a vackokat pedig hármasával betörni, hogy hátha. aztán ugyanezt kezded elölről.
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #2541 üzenetére
szerintem jövő héten behegesztik végre, amint lejár a sale
most akciósan 120 point, ezért vettem meg előre, amúgy 150. de csak a weben lehet rányomni még poe1-hez, a poe2 kliens nyilván nem ajánlja. de majd átkonvertálódik és megjelenik a map/waystone amint kijön és onnantól vásárolható is lesz felteszem 150-ért a játékon belül is.
stellart vitték is 105 ex-ért azonnal, őrület.
-
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan #2539 üzenetére
Map Stah Tab. De második részben még nem működik. Hírek szerint talán már a következő patchben fog. Ideje lenne.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #2475 üzenetére
sajnos innen indultam én is, és majd vsz ide érkezek meg, de még egyelőre élvezem
trade nélkül nem tudnék ilyen itemekkel mókolni. pl épp tesztelni, hogy kb +50%(!) effektív overall dps-t ad egy maxos, full qualityzett phys dmg breach ring (0 phys dmg gyűrűhöz képest):
a korrábbi hsz-emben látszik ugye phys quality nélkül ugyanez a két gyűrű, ami olyan -10% dps/db. így a breach gondolom bis item itt.
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #2440 üzenetére
Nem fog tetszeni, amit tanácsolok, de ez van: jobban kell játszani.
Az armor nagyon szarul működik. Reméljük, hogy csak most, még, bár az 1-ben is voltak komplett ligák, amiben lófüttyöt sem ért. Az eva meg aktív közreműködést igényel, azonnali reagálást a támadások előrejelzéseire. Plusz még taktikai tervezést előre, hogy "ha ezt kezdi csinálni, ide mozgok, ha azt, oda gurulok" és utána ezek pontos végrehajtását.
Nekem 77% eva mellett van 71% armor, chaosra teljesen immunis vagyok (nem csak 75%-ban), bossok ellen 9k effektív poolal indulok, nem 2,2-vel, és így is előfordult most már, hogy harc közben szaladgálnom kellett, hogy visszatöltsem az ES-t. Nem 1,5k HP-t flaskából, ami kifogy, hanem fullra újra a 9k-t.
Még egy opció lehet: valami olyan skillt kell bossok ellen használni, ami "deaktiválja" őket és vagy előre felépíthető (amíg még lészülődnek), vagy nagyon gyorsan felvihető rájuk. Stun, freeze, electrocute, valami, amitől eleve nem tudnak támadni, te meg újra és újra rájuk tudod pakolni és közben legyalulni a HP-juket.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #2361 üzenetére
azóta ezen röhögök, úgy esik mint az eső
amúgy meg tényleg vagy divine-ba vagy drága cuccokba kell fektetni. a minap vettem egy xbow-t, hogy vaal-ozom, erre bebrickelte (nem baszcsizta el nagyon csak nem adta be). visszafogtam magam, idegből nem salvage-oltam hanem felraktam trade-re, ma elvitték 15 ex-ért. 11 ex-be volt minden craftolással együtt. és nem mázli, ennyit ment fel az ára kb azóta a kicsivel jobb fegyvereknek is kb.
-
prokxy
veterán
válasz
ProEvoFan #2389 üzenetére
Nekem van egy, Una-s cucc, de hiába mászkálok ott, nincs a kunyhóban semmi. 2x takarítottam ki a mapot azóta. A jelzés ott van, hogy csinálnom kéne pedig. Szóval rip.
A lenti témához, hogy ki mekkora ász a játékban vagy nem az: már letettem róla, hogy "top" ligában legyek, mint anno a Dio3 esetén, nem izgat a leaderboard, sem az, hogy kimaxoljam a karaktert. Legyen a fejlődés folyamatos, legyen miért belépni és élvezzem amit csinálok. Lehetne ezt sokban optimalizálni és aki megteheti, csinálja, ő dolga. Persze nekem is jó lenne 3map/div, de eddig 2 esett 125 óra alatt és egy perfect lesser's orb (ami néha 3 div-et ér), szóval nem panaszkodom. Rarity-m 20%
Az egyik charm-on van, máson semmi. De örülök, hogy egyáltalán sikerült összerakni úgy a karakterem, hogy T15+1-es, sárga, szívatós mapokat is szépen viszi
Most jön az a rész, hogy lehet finomhangolni, mert a Crit chance-m csak 31%, a Crit dam 402. Ki akarom rakni a "Stormcharged" passzívot az amulettre, de a Fear anyag borzasztó drága.
-
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan #2332 üzenetére
Biztos megcsináltál mindent?
Permanent stats from the champaing -
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #2349 üzenetére
én ilyeneket vettem, darabját 2 ex-ért:
szerintem a % increased recovered és a %reduced charges per use a jó statok, így nem fogy ki elnyúlós boss fightoknál se (de endgame-ben ez lehet változik).
a quality rá drágább volt, kb 35 glasblower, ami most kb 8 exet ér alvánál.
ha unique flaskákra gondoltál, akkor nem szóltamamúgy megvan az endgame body armor-om a fegyver mellé, 40ex, elég ba**ós. így árulták ahogy látni, csak a rúnákat tettem én bele:
(gondolom ha nem 3 socket, már kuka is volt az eladónak, de sztem a recoup life hasznos stat lehet később) -
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #2263 üzenetére
ha ez vígasztal, akkor úgy 15-18 T15-ön sem esett még perfekt, meg az odáig letolt kb. 30 T11-14-en sem. greaterből talán négy eddig összesen.
Volt egy csomó lvl18-as skill gemem, azokat kezdtem elhasználni, skill => lesser jeweller => vaal orb, így lettek négy slotos skill gemjeim. Mivel lvl19-es eddig még +2 szintű T15-ön se esett (nem hogy lvl20), nem zavar velük, hogy nem lehet a szintjüket növelni. -
Jazz^
tag
válasz
ProEvoFan #2222 üzenetére
Ps-en játék közben megnyomod a pause gombot, bemész az optionsbe.
A "game" fül alatt a general résznél ott az item filter menü. Mellette van a refresh és a web ikon. Katt a web ikonra, feldobja a böngészőt, ami egyből a poe filter oldalra visz.
Ott kiválaszod a listából, amelyiket szeretnéd, pl a neversink semistrict tökéletes az early endgame-re.
Ha rákattintasz, felhoz egy új oldalt, jobb felső sarokban a follow gomb mellett kattints a "copy"-ra, feldobja a create filter menüt, ott válaszd ki a platformnál a "PoE2"-t majd görgess a lap aljára, ahol katt a zöld submit gombra és kész is. Körrel visszaléphetsz és az options/game/item filter alatt ott lesz a választott filter. -
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #2063 üzenetére
Ha négy hét lesz a reset, akkor az két és fél hónap. Én naponta hat-nyolc mapot ha le tudok futni, akkor az már jó. Most vagyok lvl86 a második karakterrel, de az elsővel jó tíz napot elvacakoltam, mire abbahagytam.. Még négy hét alatt várhatóan eljutok valahol lvl90-92 környékére.
nem kell hozzá napi 24 óra játék. -
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #2057 üzenetére
Játszatsz tovább a mostanival, csak valószínűleg trade-en kevesebb partnert találsz majd, meg persze a behozott új tartalmat sem látod majd. Cserébe a buffok-nerfek a régi karaktereket is érintik, szóval ha nerfelik a tiédet, akkor eleve nincs értelme erőltetni.
De ez mindig így van, a legacyba átkerülő karakterek előnye, hogy a teljes összegyűjtott vagyonod ott van, nem kell nulláról felépítened egy másik buildet. -
-
-FreaK-
veterán
válasz
ProEvoFan #2001 üzenetére
Erre is gondoltam, de akkor nem tudok venni erősebb fegyvert, mert az inkább 1div-től indul (pdps 440 körül)
Szerintem az lesz hogy gyűjtöm még az ex-et inkább egy carry-re. Megcsinalhatnám kozben a 3. Asc.-ot, van 4 trial kulcsom, de ha úgyis inkább ki akarom fizetni a 4.-et, akkor felesleges szenvedni vele. -
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1955 üzenetére
szerintem csökkenteni fognak pár százalékokat a fáról felszedhető passzív bónuszoknál (valószínűleg nem mindnél, de egyes csoportoknál) és szinte biztosan nerfelni fogják a harangot, esetleg nem lehet majd többet letenni egyszerre. (Nem ebben a buildben, de ilyet is láttam.) Ja, a Grim Feast szerintem tuti, hogy szintén nerfelődik, hogy nehezebb legyen az extra ES-t feltölteni.
Egyébként önmagában nem OP szerintem ez a build, nem vered le vele lvl80-on három másodperc alatt a pinacle bossokat. Csak konzisztensen és a freeze-shatter miatt nagyon biztonságosan lehet vele játszani. -
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #1851 üzenetére
én tutira nem, de tény, hogy ami most van az gáz.
akartam venni egy pilart, mert hallom olcsó, botos merc-hez jó lehet, később tuti kipróbálnám. tele volt a trade 1 ex-ért, tegnap óta próbálkoztam, megy a trükközés, 1 ex 2 sockettel, visszaír, hogy mit akarok, mondom a cuccot, mondja, hogy 5 ex-ért is 20-an ráírnak. pff, mondom jó, akkor anyád, veszek simát 1 ex-ért, van annyi mint a szemét. klasszik, mind csak trükközős, beragadt, stb nem lehet venni. ma adtam még egy esélyt neki, 30 whisperből 1 sikerült:
ok, corrputed, de +20 quality, kipróbálni jó lesz és legalább nem piszkálja majd a csőröm a vaal-ozás.
szóval működik a trade funkció, csak jelenleg sz*r
-
prokxy
veterán
-
Sunrider987
tag
válasz
ProEvoFan #1762 üzenetére
Amikor a map device-ra kattintasz akkor ott a bal felso sarokban a kicsi i betu arra katt lenyilik az atlas menu es onnan latod hogy minek mi az ikonja. A kerdesed a boss maprol nyilazgattam, amire masok celoznak a sarga emberke(irradiated= +1 lvl) meg a piros kor(corruption= +1 lvl mob) ott kiemeltem azokat is es a kepen is latsz peldat ra. Hajra csak ugyesen
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1762 üzenetére
Amelyik waypontot már megcsináltad, oda nem ereszt vissza. Meg kell nézni, hogy merre van ilyen, odáig elmenni alacsonyabb szintű mapokkal és csak azon használni a jelenleg elért legmagasabb szintűt. A boss mapot egy sárga (sárgás) alapon lévő denevérfej(?) jelöli. De sajnos, ahogy írtam már korábban, vagy változtattak a dropon, vagy korábban is csak urban legend volt, de tény, hogy a bossok egyáltalán nem dobnak fixen legalább a saját szintjükkel azonos mapot.
Esélyesebbnek tűnik két másik opció a piros kör, illetve a sárgás körben egy emberalak, mellette egy felfelé mutató arany nyilacska. Az első +1 szintű monsztákat jelent, csak ha sokat ölsz belőlük egy kupacban, akkor megidéznek újabb, kicsit erősebbeket is. A második csak szimplán egy szinttel magasabbnak monsztákat ad. Mindkét esetben a (potenciálisan) kieső mapok már eleve eggyel magasabb szintűek is LEHETNEK.
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1749 üzenetére
Én azt próbáltam (vegyes sikerrel), hogy megkerestem a bossos waypointokat, odáig elmentem az alacsonyabb szintűvel (Doriyanitól T1-T4 mapokat folyamatosan lehet venni), odáig tartogattam az utolsó elért legmagasabb szintűeket. A boss mapon futottam azokat, így nagyobb esélye volt annak, hogy +1 szintűt dob.
de ha gondolod, vegyél fel friendnek (BiggerStafficus), T3-T4 mapom van egy jó pár. -
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan #1740 üzenetére
Hát alapból egy gem 2 socketes. Lesser jewellert rányomod lesz 3, rányomsz vaal orbot az adhat +1 socketet így lesz 4. De a vaal orb el is vehet 1 socketet a gem lvlből is levehet vagy épp hozzáadhat, a qualityvel is variálhat.
Ha van jópár lesser jewellered meg Vaal orbod, uncut skillgemmel kibeszed a gemet és lesser jeweller +Vaal. Addig csinálod amíg be nem adja. Még mindig olcsóbb megoldás. Nekem elég sokszor beadta. Persze szerencse kell hozzá, mert rng ez is. -
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan #1669 üzenetére
Később t16on már a boss atlas pontokkal felpimpelt boss harcok kicsit hosszúak lesznek gránáttal, valszeg én is áttérek majd explo shotra. De addig simán el fog vinni lolalcohol gránátos buildja.
tibe77: gz
ez nagyon nagy mák, én is ezt csinálom de egyelőre nulla siker. sőt emphyék már a 3. videt teszik fel utubera tonna stellar amut chanceltek asszem már 300 dbnál járnak és eddig nulla astramentis
-
tibee77
őstag
válasz
ProEvoFan #1509 üzenetére
Az inflalodas azert van, mert vannak emberek akik örült modon farmoljak a currencyt.feldobjak a piacra a tömerdek exaltot igy az erteke lecsökken.igazabol nincs ok arra ,hogy miert a divine megint az ugymond legjobban keresett currency mint az elsö reszben.ott sokkal több felhasznalasi modja volt a divine-nak, itt meg kb. csak 1.divineozzak a draga cuccokat, hogy jobbegyen rajtuk a roll.(Ingenuity öv, temporalis chest, stb.)ggg csinalt mar olyat, hogy lecsökkentette liga közben a drop rate-t valaminek igy egy bizonyos idö utan megint lett erteke a currencynek.ja meg persze kibannoltak azokat, akiknel tonna szamban allt a currency a stashben, mert eppen bot account volt vagy egy exploitot kihasznalo group.egesz guildeket is bannoltak pont exploit kihasznalas miatt, szoval ggg odafigyel az ilyesmire
.
-
-
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan #1374 üzenetére
Ez jó lesz, én ezzel jutottam el T5 mapokig aztán váltottam a uniq sisakos radiant grief gas grenade auto robbantásos buildre, mert gyak. kb. akkor jelentek meg a rá épülő buildek. Majd nézd meg azt is, érdemes.
Merc grenadier build már túl van a nerfen, a dpse nem unbalanced dolgok miatt jó vagy nem jól megtervezett skill mechanikák miatt, hanem az itemekkel és skillfával lehet egyre jobban növelni már és ez az ami ggg szerint általában rendben van, mostmár nem fogják nagyon piszkálni szvsz. -
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1361 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, az invoker monk eddig abszolút nyerő húzás. Most igyekszem majd még újévig annyit játszani vele, amennyi belefér, mielőtt nerfelni kezdik, de egyelőre budget. Tegnap vettem egy új páncélt 8ex-ért, hogy fel tudjak venni még egy spirit skillt, de erre is csak azért volt szükség, mert az előző vásárlásnál nem voltam elég körültekintő, ha akkor rászánok még egy exát, akkor pont belefért volna. Most értem át cruelen a városba és cruelen már szinte kizárólag sárga bossok halál utáni robbanásaiba haltam bele, mert nem figyeltem és ott maradtam a "tetthelyen".
Nem mondom, hogy a legjobb kezdő build, mert csak egy másikkal játszottam, de végtelenül egyszerű a mechanikája, jól skálázódik a sebzése és a védelme, a sikeres játékhoz szükséges skillgemek már egészen alacsony szinten elérhetők. Nincsenek benne hátulról mellbe trükkös szinergiák, nagyon egyszerű megérteni, hogy melyik passzívot vagy cuccot érdemes kirakni vagy használni.
(Ja igen: mind az első sanctum, mind az első trial a 3.-4. pontért elsőre, csont nélkül lement vele. Az 5.-6. pontért még gondolkozom, hogy melyikre menjek, most mindkettő teljesíthetőnek tűnik.) -
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan #1361 üzenetére
Igen, vagy gas grenade witchhunter, vagy invoker monk, vagy deadeye lightning arrow. Persze ezekre is lehet locsolni a vagyont és csak egyre jobbak lesznek, de ezek a buildek pl. pár exes cumókban is képesek jól teljesíteni.
És nem feltétlen t15ön kell farmolni, sokkal alacsonyabb mapokon is ömlik a cumó csak be kell tornyozni, kell hozzá atlas és maga a waystonera is tekerni minél több módosítót legjobb a quantity meg rarity, ja és bossos map legyen, a bossnak van a legjobb dropja ofc, meg breach. -
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1337 üzenetére
Most kérdeztem rá a srácnál, hogy mennyire nélkülözhetetlen a Three Dragon a buildhez, azt írta, hogy amíg nincs, addig is működik bőven, csak a clear lassabb a cast on freeze hiánya miatt. Nem az én játékom, tehát nem tudhatom, de nekem bőven van már cruel A2-ben annyi lvl xiii-as skillgem és lvl3 support, hogy akár egy új buildet fel lehetne húzni belőle. persze főleg 3-4 foglalatos gemekkel, de azokkal is lehet mapozni.
Nézd meg az első videóját a buildhez, abban csak 3 linkes skilljei vannak, az meg semmi extra. Annyiban módosult közben a koncepció, hogy az első videóban még tévedésből a Call of Brotherhood gyűrűt használta, ami nem működik a skillel, és közben a jobb túlélésért hamarabb átspecelte a WS1-et a pajzsos változtra, az erősebb védelemért. -
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1335 üzenetére
Miért nem próbálod meg a lightning warpos változatot? Ha már mapon vagy, akkor meg kell legyen az összes skill, ami kell hozzá, és onnan kezdve nagyon erős. A Three Dragon sisak is talán elérhető, ha elmegy 35ért az amu.
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #1301 üzenetére
Indíts egy invoker monkot. Dal, móka, kacagás. Az A1 eleje, az indulás is viszonylag laza, főleg ha nem teljesen nulláról kezded. Alapból kapsz mozgás skillt (bal gombra teheted és packtól packig zumzumolhatsz vele), már t3 szinten is használható clear és boss killert, t5-ön pedig a fő clear skilledet, amivel végigviszed a játékot. Az első 30 spiritre felveszed a Herald of Ice-ot, és onnan kezdve csak arra lesz gondod, hogy a cuccodat szinten tartsd. Nézd meg Pohx SSF videóit, még trade nélkül is vígan működik, időnként vásárolgatva pedig nagyon könnyű. Én eddig kétszer vettem staffot, egyszer body armort, egyszer kesztyűt Cruel A2-ig, de az első staffot meg is vették, miután lecseréltem. Összesen olyan 10 exa ment el rá eddig és gyönyörűen lehet vele haladni.
-
-
boogie84
veterán
válasz
ProEvoFan #1283 üzenetére
Witch jó! Bossok könnyűek. Ha egy célpont van és rászabadul az összes minion akk nincs ellenfél. Elkezdtem Gyugyo által javasolt maxroll leveling builddel, 70 körül átálltam Zizaran Early Infernalist Summoner buildjére.
Spark Stormweaver-re IBoilerUp-ot szoktam nézni. Csak pislogok. 1.0-nál valszeg egy ilyen builddel fogok indítani, vagy druidát.
-
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan #1261 üzenetére
Na... abból azért már be lehet vásárolni ha nem feltétlen a legjobbat akarja mindjárt az ember.
Sunrider987: Ezekbe egyébként mindenképpen belebotlunk, vagy ha rosszfelé indul esetleg a játékos akkor van amelyikbe sose fog belefutni mert csak egy helyen van vajon?
Eddig a Felled és a Limestone van meg. -
gyugyo79
addikt
válasz
ProEvoFan #1241 üzenetére
Az end game geart nem tudnád felvenni mert a statok is hiányoznának hozzá.
Szerintem nem lehet megúszni csak min 2 lépésből.
1 lépés nálam is az volt, hogy életbe maradjak ezért akár + dex-re váltottam a passzívon, hogy feltudjak venni olyan ruhát ami nem is volt a legjobb de volt rajta rengeteg resist. Miután minden resist maxolva volt jöhetett a 2. lépés ahol cserélgetve javítottam ezeket olyanra ami már a karakternek való. A 20all res-es bünti idején volt, hogy 400 ES -em volt mert full Evasion -os cucokban voltam mert abból esett olyan amivel megvolt a resist ... Most azért könnyebb de egy lépésben nem fogod tudni meglépni az elején leírt oknál fogva.De linkelj egy buildet amit használsz. Ha szerencséd van akad ez az a nem betört cuccok közt. Mert én a 60€ tabokra költöttem így sok mindent csak bevágtam aztán hátra raktam, hogy majd átnézem vagy össze rakom újnak. Így kallódhat olyan ami hasznos neked.
-
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan #1241 üzenetére
Ne várj itemekre, mert sokat érő úgysem fog esni egyelőre ha nincs oltári mákod. A nem használt currencyket váltsd be Alvánál exealtedekre. Nézd át a ládád, amit nem használsz csak gyűlik add el. Vaal orb darabja 1-2 ex, Regal 5 db, 1 ex, BS whetstone 9 db, 1 ex,. Iron rune 3 db, 1 ex, stb. Át kell nyálazni mid van, símán össze lehet kaparni némi kezdőtőkét.
-
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan #1236 üzenetére
Pedig én még mindig azon a frostos leveling starter builden vagyok és T3 mapokat is lazán viszi, tippre olyan T7-8 körül fog kifulladni. 11 exből őssze lehet kukázni használható lowend cuccokat azért.
Ilyenkor lenne jó ha be lehetne már linkelni a karakterlapot, rá tudnánk nézni, segíteni.Játékon belül lehet inspectelni partytagot? Ránézek szívesen valamelyik este.
-
-
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan #1134 üzenetére
Ez ilyen, de én már nem is craftolok inkább gyűjtöm az orbokat és váltom be exaba, aztán amikor kell akkor tradelek vmit. De komolyan 1-2exaért már teljesen jó tripla resistes cuccokat lehet venni, minek lőjjem el egy majdnem jó cuccra az exat crafttal azt nem adja be ami kell és kuka.
-
-
-
válasz
ProEvoFan #1115 üzenetére
"Nincs az normális elet, ami ezt elbírná... :DDD Kivéve ha ebből élsz"
Vagy ha már nyugdíjas vagy
Mondjuk azért lvl61-es karival, tényleg valami nem okés nálad,ha még csak az ACT2-nél vagy😳 Plusz, hogy a francba tudtad feltornázni lvl61-re a karaktered? Én lvl 47-es szinten végeztem az act 3-al, onnan nem igazán mozdult már felfelé, pedig jó párszor tisztogattam mindenhol én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256 GB SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest