- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán

-
Hublot
őstag
Télor merre alibizik?
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81
üzenetére
Reggelt'
Az akcio ma is ervenyes, Cyber Monday vagymi van
Valaki aki ert hozza, mondja mar el nekem, hogy iker gyerekek mi a r3tk3s l0pH@$zert nem tudnak egyszerre ugyan azzal a betegseggel vergodni?
Barmit elkaptak eddig, mindig egymas utan toljak le, hogy 2x annyit sz0pYon a szulo, amen
-
Hublot
őstag
-
KROK640
nagyúr
Szombat és vasárnap is munka... Szóval jó kis reggel
-
tailor74
addikt
Egyedül a hó nem stimmel, a többi pipa.
-
VTom
veterán
Most egy darabig nem leszek elérhető, megérkeztem a jól megérdemelt nyaralásomra.
-
Devid_81
félisten
Reggelt'
Ugyanitt gyerekek ingyen elvihetok+ajandek asszonnyal es ingyenes hazhoz szalitassal keresre, akit erdekel keressen
-
tailor74
addikt
A szemétégetőnél eközben….
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
tailor74
addikt
-
KROK640
nagyúr
válasz
zovifapp111
üzenetére
Neked kell tudni, de elgondolkodtató a 16GB RAM átrakása. Sajnos nem egyhamar mennek le az árak ha hihetünk az elemzőknek
-
VTom
veterán

-
tailor74
addikt
Jön a tél, ideje gondoskodni a kertlakókról.
-
Hublot
őstag
[link]
Artiiiiiiiii -
stoon
addikt
válasz
Hublot
üzenetére
semmit de azon megakadt hogy szentségeltem egy csőnél 3× kellet újracsinálnom..... és megkérdezte: "van még cső"
mondom:van ,mert vettem eleget!
erre ő :és mennyi egy cső?
mondom :kb 2000ft
erre ő : most kidobtál 6000ft-ot ?
mondom: nem .....csak nem sikerült,
erre sarkonfordult és kiment
-
stoon
addikt
válasz
zovifapp111
üzenetére
melyik része?
-
stoon
addikt
válasz
zovifapp111
üzenetére
csak most száltak el , én még pont jó áron vettem, de csak 32gb tudtam , majd ha optimalizálodik az áruk talán. a proci már kicsit felárasvolt, a lap meg elfogadható,
most nálunk is megy a belseje a gyerekébe , msi b550 tomahawk , 5900x, 6900xt, +32 gb ram, roblox és fortnite-ra jó lesz egy darabig , ami benne volt z270+7700k+16 gb ddr4 meg egy 2080 megy a "levesbe"
-
tailor74
addikt
válasz
zovifapp111
üzenetére
Az más, ha megígérted.
16 giga ram nem játszik átmenetileg? -
zovifapp111
senior tag
válasz
tailor74
üzenetére
Az a baj, hogy muszáj vagyok villantani valamit. Dec.15. szülinap, aztán ugye Karácsony. Igértem neki egy gépet. A régi Am3+ nem adott képet. Egyik napról a másikra. Amit tudtam teszteltem. Csak az alaplap és a proci maradt, amit nem tudok tesztelni.....De mivel amúgy is egy, még Napoleon korabeli konfigról van szó, nem is szeretnék jobban bele merülni. Pedig a Robloxhoz pont elég volt😉......Ezért most nehéz, hogy merre tovább......a konzol nem játszik. Csak a pc
-
tailor74
addikt
válasz
zovifapp111
üzenetére
Zovi, én azt mondom rakjad össze, pénz nem számít, főleg ha a tied!
( 2 hete engem is elkapott a gépszíj, hogy mi lenne ha megint lenne asztali gépem…
Megnéztem az árakat, és elengedtem a dolgot) -
Devid_81
félisten
-
stoon
addikt
[lassan összeáll] pléjcsike köszönet neked is! nélküled ez a projekt nem jött volna létre! ha esetleg a kuzinod nem turta szét a garázst teljesen mennék én is! Aztán nehogy megint flakonokkal fizess!
a mohu már tiltott!
-
KROK640
nagyúr
válasz
zovifapp111
üzenetére
Nagyon brutális. És akkor ezt olvasni
-
Devid_81
félisten
válasz
zovifapp111
üzenetére
Jah, most nem is crypto meg apamf@sza, hanem csak attoltak a desktop ramrol a szerver ramokra a gyartast.
Most eppen kib@cott AI b*zisag miatt sz0punk.
Vmivel mindig ellehet cseszni az egyszeru PC gamerek eletet
a
-
Hublot
őstag
Hol van a FALU hüllő?!
-
Devid_81
félisten
válasz
zovifapp111
üzenetére
Redditen olvastam, hogy a legjobb venti beallitas ennek a haznak ha a VGA es az AIO is friss levegot sziv be es az elso 3 venti meg fujja ki a meleget a gepbol.
Nalam is igy van, a VGA 64-65c fokos max, CPU max az meg 75c.
Atlagban sokkal kisebb hofokok vannak, ezek a max amiket eddig lattam.
Amilyen pici a doboz olyan szellos amugy.Amit javitanek rajta a tap kabel hatso elvezetes, illetve a VGA-t amennyire lehet lezarnam, hogy teljesen kulon "legterben" legyen az alaplaptol amennyire csak lehet.
Kabel management az mission impossible ebben, bar en mindent is oda drotoztam/kotegeloztem, hogy semmi ne legyen utban szerelesnel.
-
Devid_81
félisten
válasz
zovifapp111
üzenetére
-
Hublot
őstag
válasz
zovifapp111
üzenetére
Parley! [link]
-
Devid_81
félisten
Otthon erre se ido se lehetoseg 2 gyerek mellett, munka meg unalmas, megszerelek barmit is munka kozben ami nem munkaval kapcsolatos ha ugy adja.
Barmi ami otthoni cucc es tobb idot igenyel 5 percnel es befer az autoba azt hozom magammal mostanaban
Ha d*g@sra sincs ido, lehet azt is megoldom valahogy meloba, de erre meg varom a valaszt az asszonytol

Szerk: aha ez egy Corsair 2000D amugy, nem rossz, de a VGA csere az majdnem 2 emberes, foleg amikor ekkora teglat kell benne szerelni

-
KROK640
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
Ez egy 5070Ti, az osszes folia rajta volt, biztos, hogy gepben nem volt, meg probara sem.
Az egyik kor alaku matrica volt csak bontott a dobozon, minden mas ahogy Asus berakta a dobozba.De, hogy ez mitol lett opened box cucc?!
Mindenestre olcso volt, sz@rni bele, jo lesz nekem, mukodik, sztem meg szep is a "kis" hofeherke
-
KROK640
nagyúr
válasz
Devid_81
üzenetére
Jha, nekem sincs most pénzem, pedig még gyorsan kéne egy 2TB-os SSD meg egy 8TB HDD.
Nekem is hasonló is siker volt az RTX 3060 12GB... Megvettem használtként, erre bontatlan dobozban jött, és még a fólia is rajta volt
2023 januárjában 118K-ért szuper vétel volt (130 körül mentek használtan, 200K felett újként).Ez amúgy milyen VGA? Mert így ránézésre nem ismerem fel, csak hogy ASUS meg RTX
-
Devid_81
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
Itt fos Angliaban nem annyira rosszak az arak, csak epp penze nincs az embernek, hogy klikkelgessen a vasarlos ujjaval
En mostanaban pl VGA-kat veszek az Overclockerstol, lehet nekik ajanlatot kuldeni a B-Grade (bontott) cuccokra, csak ertelmes arakat fogadnak el, amugy ignoralnak, de igy vettem az utobbi 3 VGA-t is olcsobban.
3 bol 2 teljesen uj volt, sott az utolso amit vettem toluk annyira nem volt meg gepben sem, hogy a hatlapon rajta volt a vedo folia, nah azt nem tudod rajta hagyni ha kiakarod probalni.
Annyira nem is ertem ezek a cuccok hogy maradnak rajuk...valaki megveszi majd az ajtoban visszafordul, hogy varjaman, nem ezt akartam?!
Nah mindegy, 240k volt az uj szerelmem, tegnap este mar teszteltem is
-
KROK640
nagyúr
válasz
Devid_81
üzenetére
Pontosan. Aztán MO-n még hozzájön az 1:1-ben váltott euro dollár emelő hatása és a világbajnok ÁFA is

Aztán majd lehet hozni év végén, meg jövő évben, hogy mennyire haldoklik a PC-s piac, mert a kutya sem vesz gépet

Ilyen árak mellett én most mindenkinek azt javaslom aki esetleg ilyen szándékkal keres, hogy ne most vegyen gépet (vagy még ma/holnap), ami nyilván nekem is bevétel kiesés

Már az katasztrófa lenne ha 1-2 évig ilyen magasak lennének az árak, de félek, hogy akár még tovább is eltarthat
-
KROK640
nagyúr
válasz
Devid_81
üzenetére
+1
Még annyit, hogyha a 8700G-t veszi, akkor viszont mindenképp vegyen legalább 32GB RAMot, mert az integrált is fog magának leszedni pár GB-t, és a 16GB RAM hamar nagyon kevés lehet.
A másik, hogy esetleg az első vonalnál ha nem akar drága VGA-t, akkor játszhat használtan is valami VGA az akár RX580 8GB / GTX1660S 6GB vonaltól az RTX 3060 12GB-ig minden, aztán ha később lesz pénz és igény, akkor lehet erősebbre váltani.
-
Devid_81
félisten
válasz
zovifapp111
üzenetére
Gigabyte B650M Gaming X AX vagy MSI B650M Mortar Wifi
Ryzen 7600/X (esetleg sima 7700 ha a penztarca engedi)
RX 9600 XT/16G
Rambol barni aminek az aratol nem kapsz infarktust, vmi DDR5 6000Mhz koruli 16/32GHa meg nagyon kezdo gep kell akkor
Gigabyte B650M Gaming X AX vagy MSI B650M Mortar Wifi
Ryzen 8700G dobozos
DDR5 6000 vagy jobb mert az integralt szeretni fogja a gyors ramot. -
KROK640
nagyúr
válasz
zovifapp111
üzenetére
A DDR5 meg úgy minden RAM ár most az egekben van

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Milyen okostelefont vegyek?
- BMW topik
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Konkrétan 2x annyiba kerül, mint amikor vettem.