- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
#57919488 #55 üzenetére
MoP: nekem annyira nem tetszett, hogy meg se vettem, először a WoW kezdete óta kimaradt egy teljes kieg.. Aztán most hogy jöttek a WoD hírek, befizettem újra, mert az tetszik a látottak alapján és ez elmúlt 1-2 hónapban megcsináltam MoP-ban amit lehetett és most már sajnálom, hogy nem játszottam vele korábban, mert szerintem egy nagyon jó kieg lett a MoP, a világ, a zene, a történet, a küldetések, mind-mind nagyon tetszik.
-
M3oH
addikt
válasz
#57919488 #50 üzenetére
Fizetés résszel egyetértek, én is erre számítok. Sztem azt sosem fogjuk megtudni, mi lett volna az a titan project. És lehet nem is baj. Blizzardnak itt a WoW, felesleges lett volna egy másik mmo mellé. Inkább azt hegesztik még 10évig. Ezzel pedig lefednek megint egy játékstílust, és én azt gondolom, hogy ütős kis játék lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest