- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Pocok256 #7623 üzenetére
hát azért Roadhog most már elég jól megy magasabb rankon is tripletank mellett. a top 3ban még ebben az évadban is benne van
itt kicsit részletesebben (első 5 perc) kifejtik hogy miért erős Roadhog jelenlegszerintem nagyon nem jó ötlet letiltani a chatet. egyszerűbb ignorálni az idiótákat mint lemaradni normális infóról. plusz hogy ha gáz van, akkor könnyen látni hogy ki játszik éppen chatben, és ki a játékban, úgyhogy nem fogsz a chatben írogató reinhard mögött haladni, mert tudod hogy afk lesz időről időre
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Pocok256 #7601 üzenetére
Két keresztkérdés:
1) Nem rövidke kicsit ez a lista?Az excelben ~110 sor van.
2) Azokat hogy kezeli, akik több régióban is léteznek? Én anno teszt jelleggel nyomtam 1-1 meccset US és Ázsiai ("KR") szerveren is, szóval a battetagemre rákeresve három találatot ad ki.MÁS:
Azért az mennyire lol, hogy Overwatch oldala úgy is a képembe nyomja a nagy BUY gombot, ha be vagyok jelentkezve, és épp a saját Overwatch profilom nézegetem...? -
madexx
tag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Pocok256 #7616 üzenetére
hát szerintem a grafikonhoz több adat kell mint mondjuk egy egy vasárnap
amúgy grafikont tud a masteroverwatch magától is
amúgy benne vagyok, én így néha manuálisan nézegettem az emberek profiljait néha, hogy ki hogy merre halad, ha éppen olyanom volt
Sombra még nincs benne a metában. valszeg változtatnak rajta még, de alapvetően még nincs annyi ideje kinn hogy komolyabb pro meccseken lássuk. Ana is eltartott egy darabig mire megjelent pro meccseken, de miután rájöttek hogy az ultija mennyire jó, elég sokan használják, ráadásul még mindig ő a legnagyobb HPS hős a játékban, csak jól kell vele célozni
valszeg Sombrának is hasonló kéne, hogy kicsit magasabb legyen a sebzése, valahol Tracer közelében. Tracer ugye el tud ugrálni, Sombrának viszont hosszabb a cooldownja ezeken az abilityken. a lényeg hogy csak kis lépésekben változtassanak rajta
és ami még fontosabb, hagyják végre békén Luciot
-
Joezyka
senior tag
válasz
Pocok256 #7424 üzenetére
félre ne érts, nem sírok, még el sem kezdtem compozni
múltkor a besorolót túl korán toltam le, aztán meg annyira szenvedés volt, hogy csak na, így nem erőltettem. Majd most hátha. Ha meg nem, akkor meg QP-zok tovább és maradok kokAzt meg nem tudtam, hogy egyre nagyobb a büntetés, minél többet lép ki az ember.
-
brumi1024
veterán
válasz
Pocok256 #7424 üzenetére
Ez szép és jó, de ez nem ilyen egyszerű egy csapatjátéknál. Mit csinál a szerencsétlen jó Rein, vagy support, ha nincs mögötte/mellette egy csapat, akikkel együtt tud működni? Érdekes módon a placement meccseket a pro-k sem egyedül csinálják. Az oké, hogy nem menjen a konstans panaszkodás irányába a topik, de ne az legyen mindenre a válasz, hogy oda kerülsz ahová való vagy.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Pocok256 #6918 üzenetére
Túl van ez az input lag misztifikálva overwatchnál...A játékosok 90%-nál nem a vsync-en megy el a dolog hanem a többi periférián(egér+monitor)
Én csak ajánlottam, hogy próbálja ki, nyílvan ha őt zavarja akkor kikapcsolja és probléma megoldva. Az fps lock meg rosszabb mint a vsync, úgy nem tudnék játszani.
Amúgy inkább zavaró a 60 tickes szerver mint az esetleg +10ms input lag..., de igazából kinek mi. -
pethYeti
addikt
-
leviske
veterán
válasz
Pocok256 #6762 üzenetére
Ja, Seagull tökéletes példa, mert tipikusan egyedül játszik és a stílusa healertől jellemzően független.
Kár, hogy csak értelmezni nem sikerült megint a beszélgetést, ha ezt megint a résztvevők rankjára vetíted le.
De miért is koptatom a billentyűzetem? Itthon pont olyan közösség alakult ki a játék körül, ahol streamben is megengedheti magának azt az ember, hogy ellője, hogy más alakuló csapatok soha nem lesznek azon a skill szinten, mint ők.
Tényleg hagyjuk a francba, mielőtt még lejjebb jut a topic.
-
Joezyka
senior tag
válasz
Pocok256 #6579 üzenetére
szerintem az egyik legtúlélőbb karakter, és ha van értelmes csapat is akkor abszolút hasznos.
Amúgy a jég és a hideggel kapcsolatban, nem a gyorsaságra kell asszociálniKb ez az egyik olyan karakter, amire sikerült nagyon jól ráéreznem és aprítok is vele rendesen. De ízlések és pofonok.
Fogadjunk, hogy te tracerezni szoktál sokat?
az pl pont a másik véglet.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Pocok256 #6493 üzenetére
Brit tudósok megállapították, hogy minél ritkább a skin annál jobban játszol vele.
Cs:Go-ra is teljesen igaz volt, Asiimov nélkül kb. lőni se lehetett meg a nó szkópot sem adta be a szar skinekkel xD 😂😂.Amúgy kiborít, hogy játékban mindenki villog az új skinnel és sorra hozzák azokat a karikat amivel játszani se tudnak csak, hogy vagánykodjanak, hogy nekik van xD...
-
brumi1024
veterán
válasz
Pocok256 #6422 üzenetére
Viszont a "pro" játékosokat sem kell túlmisztifikálni, azért ilyen jók, mert rengeteget játszottak, és fejlesztik magukat. Ebben is lehet fejlődni, lehet jobbnak lenni, semmi nem elérhetetlen. Milyen fizikai adottságokról van szó? Reflexek és finommotorikus képességek. Mindkettő fejleszthető, ahogy ezt a legtöbb sport meg is teszi.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Pocok256 #6419 üzenetére
Te top 100, vagy top 10 vagy? Ennyi erővel béna vagy te is.
Nyerni is szoktam. Ebből az következik, hogy vannak velem egyszintű, vagy gyengébb játékosok is. A Blizzardnak a feladata az, hogy azokkal rakjon össze a nálamnál sokkal jobb játékosok helyett. Nem kell túl sok ész ezt felmérni.
-
törölt tag
válasz
Pocok256 #6281 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, hogy ha a jobb klikkel próbálja, akkor az a 30+50 dmg kevés lehet.
Bal klikkel ez 30+225 dmg, ami telitalálatnál kivégez szinte mindenkit a tankokon kívül. Ráadásul még egyet oda is üthetsz vele, a tankokat meg sokszor követheted egy második lövésre.
-
-
leviske
veterán
válasz
Pocok256 #6082 üzenetére
Hát, ha így megy, hogy csak úgy beteszed a golden dmg-et bárhova, akkor még pozitív ösztönző hatása is lehetne.
Mindenesetre írtam, hogy önmagában nem megoldás, de valamit akkor is kéne kezdeni azzal, hogy minden résztvevő negatív pontot kap, csak mert nem tud 6vs1-et, vagy akár 6vs5-t játszani.
(#6081) saen: Két meccsem volt ma, ahol rajtam kívül mindenki dps karival volt. Szóval ez az én játékomon nem feltétlen változtatna.
-
leviske
veterán
válasz
Pocok256 #5946 üzenetére
A Reaper-t elég jól ki lehet lökni a bubiból vagy Rein pajzsa mögül Lúcioval, ha az ember figyel. Phara ellen meg az átszabás óta D.Va elég jó tud lenni. Már persze, ha nem szedik ki félpercenként a mech-ből.
De persze nyerni úgy rankeden nem lehet, hogy az ember ragaszkodik egy settinghez. Viszont kezdő próbálkozásnak nem rossz.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Pocok256 #5790 üzenetére
Nem a vereséggel van bajom, hanem azzal, hogy láthatóan sokkal rosszabb játékosokat kapunk társnak, mint ellenfélnek, így meg nem igazán lehet mit tanulni/gyakorolni. Rankedezni meg ugye most nem lehet.
A pickkel nincs is bajom, de mikor támadóban 3 hanzo arcból próbál leölni mindenkit (20 alatti játékosok természetesen), akkor azért nehéz már az 5 meccs után csak röhögni rajta. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Pocok256 #5667 üzenetére
hát most ugye S2re a célom hogy jó legyek Tracerrel, mert Genji felejtős lesz (bár őt is gyakorolni fogom). namármost ma elmentünk inni meló után, és úgy jöttem haza, h így compba nem mennék bele, de most rászántam magam QM-re (season 1 eleje óta szerintem két meccset voltam).
0 tank, 0 healer 2 sniper. hát mondom Tracer it is65% kill participation és könnyen nyertünk.
következő meccs vmi hasonló, ott kioldottam mindkét Achievementet (kb béta óta nem játszottam Tracerrel).
és mindezt úgy, hogy ha iszom és játszom, kb fél perc alatt még Cities Skylinesba is beleszédülök, namost Tracerrel ez még érdekesebb volt. kb ezen a szinten van QMugyanúgy gold fegyverek lesznek következő évadban is, bár szerintem lesznek majd skinek is
-
Ellia
addikt
válasz
Pocok256 #5652 üzenetére
Szerinted jó volt a ranked ebben a formában? Szerintem totál frusztráló volt az egész légköre, ott se gondolkoztak az emberek, hogy mit hozzanak, mi lenne jó a csapatnak, mentek a fejük után. Lehet azt mondani, hogy el kell érni egy szintet, de a játékosok többsége szerintem megragadt a 40-50-es szint környékén és onnan se előre se hátra. Na meg ott volt a coin flip is... Meg még egy dolog, azok az arany színű fegyver skinek valakit motiváltak? Szvsz ronda az összes. Ezért nem játszottam rankedet és inkább mentem qm-be. Remélhetőleg a második season javul egy nagyot, na meg a reward is jobb lesz...
-
torik
senior tag
válasz
Pocok256 #5652 üzenetére
Annyira nem volt az fun
nyilván az értelmesebbek rankedeznek, de azért ekkorát nem kellett volna hogy zuhanjon a qm színvonala
következő szezonra ha kipofozzák a rendszert és akkor majd düböröghet a háborús gépezet
A kérdésedre válaszolva, én az utóbbiakban eléggé hanyagoltam az OW-t, mind a játékot mind a fórumot, Lucio focin kívül az elmúlt pár napban volt hogy rendesen játszottam lövöldözőset huzamosabb ideig és ez volt a benyomásom.
-
saen
veterán
válasz
Pocok256 #5634 üzenetére
Ez nagyon nem így van
Az igaz, hogy közel se olyan komoly a QM, mint a Competitive, de ha hozod az attackra a Torb-ot akkor vagy kilépnek vagy iszonyat flame-et kapsz sok esetben. Én szoktam időnként gép ellen is játszani ami az abszolút tök mindegy kategória, még ott is megy néha a sírás a healerek miatt
-
Orgi
addikt
válasz
Pocok256 #5510 üzenetére
Igazából én is a simát vettem, de azért némi játékidő után szerintem fontosak a skinek, pár karakternek elég jók vannak és úgyis erre költöd benne a virtuális pénzed... azért sokat dob az egészen, más kérdés hogy lehet az Origins pár skinje nem éri meg a felárat egyesek szerint.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Pocok256 #5269 üzenetére
hát igen, az nem sokat segített, hogy álltál mögöttem és azon szórakoztál hogy behúzok embereket a gödörbe
ezek a summer skinek nem túl jók, örülök hogy nem tartogattam a goldomot (bár megint van 2k, és csak junkrat legendary skin hiányzik a legtöbbet játszott heroim közül, de egyik se tetszik annyira)
-
k-adi
nagyúr
válasz
Pocok256 #5255 üzenetére
Azt felejted el hogy ez egy játék és nem matematikai probléma.
Nem hiszem hogy te pro lennél, én biztos nem vagyok az, lnb és mobal, stb.. a leírások alapján szintén nem.
Mi az átlagnál ügyesebbek vagyunk max. de nem pro játékosok, mint Seagul (vagy akárki aki pro). Míg Seagul (vagy akárki aki pro) tudja egyedül carryzni a béna csapatát, mi - halandók - nem. Ezért frusztráltak a fórumtársak és kommentjeik is. Ennyi. Nincs mit ezen számolni.(magyarul: 1v5-nél vagy 2v5-nél, de még akár 3v5-nél nem elég "kicsit" jónak lenned az átlagtól hogy carry-zd a csapatod, max ha bemákolod )
-
mycso
veterán
válasz
Pocok256 #5233 üzenetére
"úgy 100+ (comp) meccs után kapsz valós képet a szintedről"
Aha, annyira valósat, mint a lottó nyeremény. Nem azt mondom ki lehet fogni jó comp meccseket és jó csapatot, de nagyon sokszor vannak retardáltak, vagy lelépegetnek, stb. ....
Ha csak és kizárólag a saját teljesítményt nézné és az alapján rankedolna, na akkor lenne valós. Bár akkor meg a csapatmunka ami követhetetlen.Egyszerűen sz@rni kell ezekre a számokra (szerintem). Én felmegyek párszor, játszok, aztán ennyi.
-
saen
veterán
válasz
Pocok256 #5190 üzenetére
Én 49-ről mentem le 44-re. Amit én látok az az, hogy nulla a csapatmunka. Akik egy kicsit jobban összedolgoznak, vagy legalább nem vesznek össze, azok nyernek. Itt nem arról van szó, hogy mellélőnek az emberek, hanem arról, hogy még be sem várják egymást és mennek előre egyedül és meglepődnek ha nem működik a 1 vs sok csata.
-
törölt tag
válasz
Pocok256 #4925 üzenetére
Te viccelsz? Az ilyen mentalitás nagyon gusztustalan viselkedés rankeden. Gyakorlatilag elvárod 5 embertől, hogy carryzzon, mert te szórakozni akarsz abban a játékmódban, ahol belead mindenki apait - anyait???? És te szét trollkodod, mert ezek szerint countert se picklesz amikor kell o.O Amiről beszélsz az a QM semmi keresni valója ilyen gondolkodásmódnak kompetitívben.
-
törölt tag
válasz
Pocok256 #4765 üzenetére
Azon túl amit mondasz az a baj, hogy akinek szar nete van az is fent kezd. Aztán persze idővel leesik, ahogy kidobja a szerver vagy lefagy a rendszere, de addig magával ránt ~3*10*6/3 embert (6/3 a team fele aki épp feljutott ahol van). Átlagban egy placementen rossz helyre került ember 90 embert szopat meg, de akit megszopatott az tuti esik még 2-3 szintet ezért olyan 180-270(!) embernyi szopást okoz a mostani placement rendszer / fő (!)
Rohadtul nem kellene 30 fölé pakolni senkit, de lehet még az is sok. Mert egy ember a visszahullása lavinát idéz elő. Agyilag nem vágom ezt a logikát. Ez az egy dolog, ami kifejezetten irritáló a rank rendszerben. Rank 55 ha valaki felmászott oda valódi játékkal az nagyon megszenvedett. És akkor jön egy totál rutintalan selejtezős rankedes, majd minden bukik. És kezdődik újra elölről az egész szélmalomharc.
Iszonyatos nagy bizonytalansági tényezőt visz be ez a kretén placement rendszer. Nem tud soha beállni a mezőny. Nagyobb a tere a bizonytalan szinteknek mint a biztosnak. Gondoljatok bele bekerül pistike lvl 55-re. (Elnézést ez csak példa.) A pro istenek, mint med0003, aki minden mozdulatával öl 85-ön van. 70 felett vannak a profik. Vagyis egy 15 szint mozgástér van ahol normálisan lehet nagyjából játszani 55-70. 55 alatt egy rák az egész, minél lejjebb van valaki. Vagyis 55:35 az aránya a rák vs játszható range-nek. Átlag játékos esetén 55:15 (0-55=55, 55-70=15).
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Pocok256 #4680 üzenetére
picks or it didn't happen. ezt igazán nehezen hiszem
speaking of, sikerült egy olyan játékba belekerülnöm, ahol az ellenféltől mindenki [lvl100+] volt, és a legkissebb szintű is 58 volt, mindenki normálisan kommunikált, az ellenfél nagyon jó volt, de végül nyertünk. úgyhogy sikeresen visszamásztam a második 9 rankos bukásomból
ha így folytatom, akkor jöhet a rank 55, és akkor fogok 46ra visszaesni
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Pocok256 #4642 üzenetére
Tegnap Forsen is jatszott ezzel a gyerekkel Anubison. Iszonyat ideg volt mert semmit se csinalt. Attackon plane de defensen se sokat direkt neztem mennyit ol hat jo ha 2-t. Nyertek de nem miatta... Ez attol meg trollkodas es nem tudom hogy tudott soloban felmenni vele mert tenyleg teljesen haszontalan volt.
Vod nem tolt be de ahogy irjatok gondolom a Torbjorn nevu jatekosrol van szo. 75? Tegnap este volt valami hatvanvalahany.
-
saen
veterán
válasz
Pocok256 #4584 üzenetére
Tegnap nekünk volt egy olyan meccs, Hollywood attack és sudden death. Az ellenfél beállt úgy védekezni, hogy két bastion egymással szemben és egyik előtt volt egy Reinhardt is. Van másfél perced egy ilyet bevenni egy olyan csapattal akik nem is beszélnek egymással. Sok sikert hozzá... Ezt csak koordinálva lehet kiszedni, másképp nem.
-
Raysen623
addikt
válasz
Pocok256 #4576 üzenetére
Majd ha az orosz pályán 5 törpe és 1 tracer bucira fog szopatni a béna csapatoddal együtt, akkor is remélem ilyen nagy arcod lesz.
Egyenlőre ez a döntés született hogy nem lesz 2 egyforma hős engedélyezve. Építsenek a hozzád hasonló profik más taktikát. Ilyen egyszerű a képlet, ugyanis aki profi az képes alkalmazkodni és nem rinyál ilyeneken. Mennyi játékon vagyunk már túl, ahol bizony keményen újra kellett tanulni dolgokat egy komolyabb patch után?!
-
warcat
veterán
válasz
Pocok256 #4576 üzenetére
Kibújt itt gyorsan a szög a zsákból, érvelés helyett mindenki noskill n00b aki másképp gondolja,hát hogyne
Aki értelmes,ezek után tudja mennyit adhat a véleményedre.Nem mellesleg totál abszurd az egész, valami befolyásolható gyereknek nézed a készítőket is (ha már engem,meg még aki egyetértett egy legyintéssel elintéztél annak ellenére,hogy én biztos nem játszottam veled sosem) - akik kényszeresen meg akarnak felelni mások elképzeléseinek,véletlenül sem arról van szó,hogy megvizsgálják/-ták (hiszen csak PTR) mennyire szórakoztató például a másik csapatnak,ha az ilyen "überpro" taktikát kell counterelni,vagy mennyire tartható az hosszútávon,hogy az ilyen extrémebb összeállítások lehetősége miatt külön bele kell nyúlni a hősök egyensúlyába. (ráadásul platformonként külön)
Ha viszont bevezetik,akkor épp,hogy rá tudnak nézni ezekre a 'valamiért' meg nem nevezett,vagy leírt "máshogy nem counterelhető" felállásokra is majd.
Külön tetszett,hogy miközben itt gyorsan elkönyveltél valami aljanépnek (hogy ezt hogy gondoltad,á mindegy), te valamiféle fehér lovagnak képzeled magad,aki a tündöklő páncéljában védelmezi a játéközösséget.
Ki ez az "egész community" akik, -úgy tűnik- megbíztak a képviseletükkel, és valamiféle kredenciát is mutass majd légyszíves -
saen
veterán
válasz
Pocok256 #4337 üzenetére
Szerintem QM-ben is vannak továbbra is jó meccsek, csak nagy a szórás. Ma reggel volt egy meccs, King's Row attack, két másik magyar is volt a csapatban, kérdezés nélkül kipickelte mindenki a két-két tank/dps/supportot, végigrobogtunk a pályán, mint a gyorsvonat. Aztán kontrasztra meg ott volt Anubis defense, az első pontot 4-en védtük, mert ketten még a karaktert se választották ki, aztán mire buktuk az első pontot addigra megérkezett a teljes csapat, persze support nélkül. Ahhoz képest elég sokáig húztuk
-
.LnB
titán
válasz
Pocok256 #4337 üzenetére
Ja a tegnapi QM-hez, bocs. Idegrendszerem gallyon volt teljesen mire összeálltunk 3-an. Ma pihentetem is.
(#4339) Pocok256 Ja igaz, a dota megedzi az ember idegrendszerét.
De tegnap nem tudom ott voltatok e már mikor egy ember nem pickelt még, ő maradt utoljára, és a 24-es csávó beírta, hogy healer kell. Majd bepickelte a második Tracer-t a csapatba, Hollywood védőbe. Ott valami eltört a lelkecskémben. Nem rageltem, de belül zokogtam. Aztán megnéztem a csávó 26percet játszott addig Tracerrel. -
.LnB
titán
-
KaraDani
addikt
válasz
Pocok256 #4213 üzenetére
A sudden death az egy coinflip, hogy melyik oldalra kerülsz. Nem bírom felfogni, miért nem lehet igazságosan úgy csinálni, hogy aki előbb végzett az attack oldalon az nyer, ha 0-0 volt akkor lehet sudden death.
Amikor úgy kapsz ki, hogy az ellenfél épp befejezi az attack oldalt, nekünk 5 perc volt vissza, majd sudden deathben rossz oldalra kerülsz és kikapsz, hiába voltatok jobbak az nem kicsit idegbaj. -
torik
senior tag
válasz
Pocok256 #4163 üzenetére
Én 107-es létemre amikor pugoltam simán bedobott olyan csapatba ahol az átlag szint 30 körül mozgott, megvolt természetesen a Hanzo/Genji maines tag aki akkor sem váltott másra amikor már spawnról kilépve legyalulta az ellen, de volt olyan törpés tag is aki három körön keresztül próbálta felhúzni a turretet és 3 körön keresztül minden egyes alkalommal megakadályozta az ellenfél csapat.
Az hogy ezekkel beszélni, hatni rájuk képtelenség gondolom nem meglepő senkinekLehet egy idő után elkezd ténylegesen velem egyszintűekkel összerakni (nem account hanem szellemi szintre gondolok), de az elején akárhogy nézem ez elég gyatra dolog, és bőven ok a ragelésre
premade-el már más volt a téma, az már korrektebbül működött. Volt ott is 1-2 stomp mindkét oldalról de túlnyomó részt balanszolt meccseket toltunk.
Más: csak én sokallom a 300 pontot a bling fegyverekért? Release óta toltam 363 győztes meccset, amire nagyban rájátszott a kezdeti hype. Ki mit gondol, egy átlagos személynek mennyi meccset kéne lezavarnia hogy összejöjjön 300 kredit egy arany cuccosra?
-
knoxhu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest