- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
Ezen nem fogunk összeveszni.
Szerintem két módosítás kéne:
- karakterről már ne verődjön tovább
- a szétpattanó nyilak sebzése összesen max. 300 legyenAz utóbbinál akár a nyilak számát, akár a sebzésüket is lehet módosítani. A lényeg az, hogy 1 full HP-s tank ne haljon már bele, mert a lába elé lő Hanzo.
-
MK VII
veterán
Ő....
Megfordítom a dolgot...
Kialakult itt egy kis közösség. Beszélgetünk, megosztjuk a tapasztalatainkat... Valamilyen szinten ki is ismertük a másikat...
Nem lehetne, hogy egymás szapulása nélkül csak úgy szimplán mint egy normális társaságban, segítenénk egymásnak??? Mindenféle körítés nélkül, hogy "bammeg, hogy nem olvasol vissza, google a barátod", meg a többi hangulatkeltő hozzászólás nélkül?
Mert az éremnek két oldala van ám...
Picit gindolkodjunk el ezen...Sajnos kihalóban vannak az ilyen összetartó segítőkész topikok... Legyünk már különbek könyörgöm..
-
Pocok256
veterán
Régen már vagy 10+ éve dota 1 ben én is smurfoltam full jó néha kiereszteni a gőzt és mészárolni a gyengébbeket
Ugyanezt quake 3 ba is eljátszottam
Sőt most OW ban is eljátszottam a gondolattal, hogy leesek 2k mmr körülre aztán hentelek picit
Sokkal békésebb ott a dolog
-
saen
veterán
Blizzard szerint kb 15 meccs alatt beáll az MMR-je egy profi játékosnak a megfelelő szintre. Ez idő alatt nincs meg ügye a 25-ös szint, szóval aki teljes bedobással játszik annak az új accountja is nagyon hamar GM szinten lesz. Azokkal van gond akik szándékosan alacsony MMR-t kreálnak maguknak és szivatják a hétköznapi embereket. Sajnos van ilyen is bőven...
-
cass
aktív tag
Ja nem azért írtam, csak láttam, hogy itt többek picsognak emiatt és csak tisztázni akartam, hogy nem nekik készült ez a játék. Ez egy Team-based Skill game, ugye benne is van a nevében, hogy SKILL. Akik csak funolni akarnak, meg hétvégente játszani egyet azok nem találják meg ebben a játékban az örömöt. Röviden és tömören meg kell tanulni játszani és akkor nem fog majd rinyálni, hogy kiszedi egy reaper egymás után négyszer.
Pont azért teszik jobbá a game-t ezekkel az updatekkel, mert próbálják egyre versenyszerübbé tenni a játékot, és kiszürni azt a réteget akik csak funolni akarnak. Nekem tetszik, hogy egyre jobb fejlesztéseket kap a játék.
-
freeknight
őstag
Persze, tudok rögzíteni minden meccset, ha akarok, de nem fogok erre 10-20 gigákat, meg plusz erőforrást pazarolni. A CS-s replaynek az a lényege, hogy ingame menti, ingame is tudod visszajátszani, nem videó. Pár megabájt az egész. Profi meccseket is vissza tudsz így nézni, annak a játékosnak a szemszögéből, akiéről csak akarod. Ha rögzítem is a meccset, azt így csak a saját szemszögemből tudom visszanézni.
sirszevenap: én is szeretem a játékot, de azért a hibáit is elismerem. Oké, a CS teljesen más, de nézzük a Starcraftot. Ott is van replay, pedig az is blizzard játék. Ha komolyan gondolják ezt a kompetitív dolgot meg esport szándékkal készült már alapból is a játék, akkor az ingame replay bizony egy elvárás.
Ja, és persze nincsen olyan probléma, amit nem lehet megoldani, csak ahogy itt is, a szándék hiányzik. -
saen
veterán
Van már PTR patch notes is, van bőven bug fix és új opciók is célkeresztre pl.
-
saen
veterán
Ez a hivatalos, mindenki gondoljon amit akar:
"I've updated my original post with this edit but I'm also posting it here so it shows up as a new message:
Apologies everyone but I was mistaken about Horizon Lunar Colony being disabled in Competitive Play during this week. We are considering this for future map releases but server tech for it isn't available right now. New heroes are disabled for the first week, and that was the source of my confusion.
So to be clear, Horizon Lunar Colony will be in the Competitive Play map rotation this week."
-
-
horvi0813
tag
Így van nagyon kell ismerni a saját csapatod, hogy ki mire képes persze ez néha nehéz 3 perc közös játék után soloQ-ban. De akinek a fenti videó alapján nem jön meg a kedve Mercyhez az nem is OW fanboy
-
-
oxox
addikt
megértem, és átérzem (nem szoktam mercyvel healelni max qp-n), de előtte meg használhatatlan volt...csóri bujkált, majd röppent, és meghalt...kb akkor volt esélye, ha fal mögött maradt, és onnan élesztett...igy erős lett, de legalább használható (meg megint main healer lett, mert ana, lucio mellett kicsit mellőzve volt)
-
MK VII
veterán
Igen.. Én is előbb Mercy-re szoktam menni... Viszont ugye ahogy healeli Pharat úgy saját magát is szóval szinte ugyan olyan nehéz kiszedni Mercy-t mint Phara-t... Nehéz ügy ez a Pharah-Mercy páros.. Sokszor két ember kell hozzá, hogy le lehessen kapni őket, de nem feltétlenül éri meg a csapatból két embernek rájuk menni... Maximum akkor, ha az ellenféltől épp 2-3-an meghaltak.. De a fene sem nézi sokszor darálás közben, hogy épp ki hol van, él-e vagy hal-e. Mész aztán adod neki.
-
MK VII
veterán
Srácok...
Most már tudom miről beszéltetek mikor a sok retard szóba került Competitive kapcsán...
Ehcenwald védők voltunk..
Mindenki szépen választott... Én jöttem Soldierrel...
Gyönyörűen ment a meccs egy darabig aztán elkezdtek hullani csapattagjaim meg persze én is és nekem ugrottak..
Tudni kell, hogy, ha pharah van az ellenfél csapatában akkor én mindig rámegyek Soldierrel... Most sem történt ez másképp, de képtelenség volt leszedni, mert Mercy folyamatosan rá volt tapadva.
Szóval elkezdtek osztani, hogy Soldier kill pharah.. De már ilyen flood szerűen.. Ennyit lehetett látni Team chaetben..
Közben velem voltak elfoglalva, hogy miért nem szedem ki Pharah-t, annyira, hogy közben szépen betolta payloadot az ellenség szinte úgy, mintha ott sem lettünk volna... Enyire retardak sokan, hogy nem esik le nekik, ha Mercy rá van tapadva Pharah-ra akkor az isten sem szedi le az égből?
Komolyan ez kell? Mondjuk tipikus... Mindenki mással foglalkoznak csak a saját játékukkal nem... -
torik
senior tag
-
MK VII
veterán
Hogy egyesek már a skinnek sem tudnak örülni.
Cserélhetünk... Én szívesen nyitok 3 egyforma skint, Te meg nem nyitsz egyet sem.Más.
Mostanában egyáltalán nem találkozok Mei-vel, Zarya-val, meccseken... Van valami oka vagy csak pont belenyúlok az ilyen csapatleosztásban ahol senki nem csípi őket? -
brumi1024
veterán
De, jó a példa. Abból a szempontból biztos, hogy én nem indulhatok el a következőn, csak ha feltornászom magam odáig egy csapattal. Pont ez a szezonkezdés is, bronzból nem fog felrakni GM-be, mert figyelembe veszi az eddigi teljesítményed. Viszont lehetőséget ad egy néhány 100-as SR igazításra.
-
brumi1024
veterán
Nagyon-nagyon kis súlyú alappillére. Az MMR a lényeg. Lásd itt: 2w-2d-6l 4421 vs 10w-0d-0l 4408. IDDQD-ről pedig feltételezhetjük, hogy viszonylag stabil szintet hoz a main accountján, tekintve, hogy mind a 3 (talán?) smurfje top500-as.
10 meccs alapján elég meredek lenne belőni egy 5000 pontos skálán az összes játékost.
-
Bazsi1987
őstag
Én is komolyan veszem nem funolok de írtam is 😉 nem hozok hülyeséget nem ülök rá egy karaktere ha nincs healer hozok azt ha tank kell hozok azt meg oda teszem magam teljesen ,próbálom motiválni a társakat is ,de a hogy arany platinun master van ott nem érdekel nem lesz attól jobb életem csak élvezni akarom a játékot és amióta nem görcsölök rajta jobban is megy 😉 ( arany színtű vagyok mindig 1-2 lett meg a plat)
-
oxox
addikt
sehol nincs az leirva, hogy a fórumnak tanitó jellegünek kell lennie...tehát ha leirom, hogy mennyire jó volt a tegnapi meccs, hol mi történt, annak van itt helye...ahogy szerintem annak is, hogy szidod a rendszert (5-5nél szerintem is sok a levonásod, és biztos nekem is kiverni a biztositékot), amúgy úgy vettem észre, hogy nem csak a győzelmeket nézi (mikor már bevagy sorolva), hanem az egyéni teljesitményt is...többször éreztem platina tetején, hogy nekem ott a vége, és volt, hogy nyertünk...nem miattam, és alig is adott pontot (még streak alatt se nagyon).
-
saen
veterán
Azért nem lehet, mert 10 meccs nem elég, hogy pontosan belőjön téged hová tartozol. Egy-két peches meccsnek hatalmas következményei lehetnek. Emellett mit tudsz meg egy olyan meccsből amikor bronzokat berak egy grand master csapat ellen, semmit.
Silverből meg visszamenni goldba nem nagy dolog. Én is gold játékos vagyok, előző szezonban bronzban kezdtem a szar besorolók miatt. Simán visszamentem oda ahová tartozok. -
BaLee
addikt
Az 1v1 az elég hosszú, bár nekem szokott menni, viszont a 3v3-at jobban szeretem, ott még akkor sem fix bukó a dolog ha a társaid meghalnak, ha ügyes vagy (ők meg nem annyira) le tudsz vadászni akár 2-3 ellenfelet is. Illetve gyorsabb is szerintem mint az 1v1, főleg ha nem azzal szórakozik valamelyik fél, hogy kihúzza döntetlenre, ami mondjuk supportnál előfordul. Láda vadászatra szerintem a 3v3 az optimal.
-
freeknight
őstag
Sztori szerint főboss lesz igen, játékban meg játszható karakter.
Azért várhatják ennyien, mert szinte minden trailerben/videóban/képregényben van rá valamiféle kis utalás.Egyébként a Doomfist maga egy kesztyűszerű fegyver, eddig 2 viselője volt, meg ugye a jelenlegi, akit nem tudunk kicsoda, de rá hivatkoznak Doomfistként.
-
MK VII
veterán
Sajnos ezt sosem fogom megtudni...
Más.
Azt mondjátok meg nekem, hogy mi történik egy csapattal amikor 98%-on állunk egy terület védésénél az ellenfél 8%-ra és elkezdenek a csapattagjaim bohóckodni, karaktereket váltani és rohadtul össze vissza bóklászni a pályán? Természetesen vesztés lett a vége...
Mi játszódik le a fejében ilyenkor a 5/6-od csapatnak mikor ilyeneket csinál? Teljesen elbaszták az egész meccset.. 98%-ról baszki...
Ilyenkor azért megfordul a fejemben, hogy mi értelme annak, hogy ebben a játékban előrébb jusson az ember sok idő árán, amikor ilyen faszokkkal van tele? -
Jinxb1rd
addikt
Tudom, hogy jó tud lenni torb, nem vele volt a gond. Az bosszantott fel, hogy miért kell egy embernek hülyének lenni, azért mert hoznak valami olyan hőst, amivel ő nem tud játszani és utálja? És ha egy ember hülye lesz, akkor miért kell a többinek is hülyének lenni, majd végképp esélytelenné tenni a játékot?
Diamond levelen nagyon ritkán vannak gyökerek, trollok, akik direktbe elthrowolják a játékot, ott jó volt játszani, csak valahányszor low level cimborákkal játszom, a végeredmény minusz 400-500 sr lesz. Mindenkinek. És kezdődik elölről a szenvedés nekem, hogy visszamásszak.
Hozok egy 70% winrates sym-et és akkor beírja, hogy fuck sym pick, always lose és hozz egy troll picket. Elbukjuk a pontot és én vagyok a hibás, hát persze és fröcsögteti a pofáját végig. Nem, ez a játék tele van gyökerekkel, nem értem miért pazarlok el az életemből órákat.
-
saen
veterán
Én még bronzban se szólok bele soha, hogy ki mit hoz. Ezen a szinten nem a teamkomp-on múlik. Ha hoz egy szerencsétlen Reint amivel folyamatosan becharge-ol és azonnal meghal azzal se vagyunk kisegítve.
Persze amikor az ellenfélnél dominál minket a Pharah és elváltanak Junkra meg Symmetrára olyankor én is morci leszek, de azért ez szerencsére ritka.
-
sirszevenap
addikt
Mikor bepickelnek ilyeneket, hogy Sombra, hanzo, junk, stb.........
Na már most ez a kijelentés eleve baj. Sajnos a szintünkön amikor ezeket a hősöket látjuk, elkönyveljük, hogy ez lose mivel 10/7x így is van. Viszont magasabb szinteken az ezeket pickelő emberek elég jól tolják velük. Benne van a játékban, használható karakterek és sokszor nagyon jók, csak úgy mint a többi hős. Miért ne hozhatná akárki QP-be? Rankedbe már más a szitu.
-
freeknight
őstag
Kicsit emlhettek a droprate-en. Én ma az első ajándék ládámból (ami a bejelentkezésért járt), egyből egy goldot nyitottam, daredevil 76, egyik legrosszabb skin
. Na ütöttem is asztalt, hogy 15-20 ládáig akkor semmi nem lesz, erre 2 ládával később kinyitottam a dva skint.
-
burny
aktív tag
Szerintem is undoritó.
Ingyen skin-ek, de játszani kell másik játékkal.
4. héten van 10-10 láda ingyen. Nem kell fizetni érte, csak játszani másik játékkal. Képzeld el ha fizetni kellene érte, azt a pénzt oda adni amiért 8-12 órát dolgozol, amit tudnál kenyérre/benzinre/lakáshitel-törlesztésre költeni, na az tényleg undorító lenne.Ha azt hiszed hogy ennél undorítóbb dolog nem létezik, hogy egy nem eléggé népszerű játékot népszerűbbé tegyenek, akkor képzeld el amikor egy játékot ingyenessé tesznek hogy valakik játszanak vele... pl.: Team Fortress 2
*poszt nyomokban mogyorót, iróniát és szarkazmust tartalmazott*
-
NyxNyxNyx
addikt
Nyilván erről van szó, nekem sem tetszik a téma, de megcsinálom szerintem. Amúgy nem ellenszenves, mert ez egy ajánlat, amivel élhetsz vagy nem. Neked károd nem származik belőle ha nem csinálod meg.
Tyler Durden: Ja, a moba piac eléggé telítve van. Nem úgy működik az átjárás, mint egy fps játék esetében.
-
Nem úgy tűnik, hanem így is van. Gyakorlatilag a HOTS-t ha megnézed a twitchen valahol a bányászbéka feneke alatt van 2 méterrel. Moba jellegű gaméban a lol ugye hasít, a hots-al ezt akarta volna meglovagolni a blizz is, de ez a húzásuk nem jött be. Most próbálja a népeket visszacsábítani, gondolom túl nagy bukta lenne ha meg se próbálnák. /régi playerként rakat dobozt bonthatsz: skinek, mountok, hero-k stb, erre azért van aki rápattan/
-
Edem05
őstag
El tudom képzelni. Amúgy sem egy gyors mozgású karakter. Hee hoo hoo hoo-wee, hee hee hoo hoo hoo-wee
-
xPraetoriaNx
senior tag
"Valami jó skin"? Szerintem a fekete epic skin is rohadt jó, meg mindkét legendary skinje is. Persze ízlések és pofonok, de eddig te vagy az első ember akitől azt hallom hogy D.va-nak nincs jó skinje.
(#8997) Mister_X - emlékeim szerint 6-7GB közt valahol, de ha gondolod otthon megkukkantom.
-
brumi1024
veterán
Nem én, hanem Surefour hívta így, itt a leírása. Reaper, Ana, Zarya, Lucio. Ana nanoboostolja, Zarya shieldeli Reapert, aki pedig ultizik, miközben Lucio speedboostol. Vagy itt van még róla infó.
(#8589) torik: Jó igen.
(#8590) NyxNyxNyx: Vagy körbeugrál egy Genji (akinek az a feladata elvileg, hogy stabilan zargasson/kipickeljen), kétszer eltalálod, plusz magad alá dobod a gránátot heal miatt akkor esélyesen annyi neki.
-
oxox
addikt
nem feltétlenül van widow gold kill-nél probléma, ha a csapat hatékonyan operál, és kooperál együtt (bár bevallom kevés jó widowt látok játékban)
A baj azzal van, ha nem megy a csapatnak (esünk-kelünk, és jön a payload megállás nélkül), DE nem vált, és arra fogja, hogy gold kill...gold kill amúgy sem jelent semmit, nekem Lucioval nem egyszer van gold kill-em, és nem azért mert olyan hihetetlenül jó vagyok vele (bár a lökdösös mapokon szoktam hozni néhány killt) csupán azért, mert sebzek valakin 20-30-40hp-t, aztán jön valaki lelövi a maradékot egy lövéssel...majd meghal...aztán ezt eljátszom egy másik csapattársal (Lucioval elég jól életben lehet maradni), és hiába nincs még bronze sebzésem sem, de nálam van a gold kill...hozzáteszem a gold dmg sem feltétlen jelent sokat, mert junkal (main karakterem) simán összetudom tarhálni a gold dmg-t, de ha icewallt, rein pajzsot lövök lehet kevésbé vagyok hasznos mint egy phara aki mondjuk szétlövi a mercy+rein+dps kombót, úgy, hogy nincs még silver dmg-e sem.
tehát a medálok nem jelentenek semmit!!!! ez nem FFA, nem TDM, az számit, hogy a végén azt irja ki victory vagy azt, hogy buktál. Hozzáteszem nem is lehet belőle normális FFA-t csinálni, de TDM-et sem nagyon (max ha kikapod a karakterek jó részét). tehát váltani kell időben. pl. Anubison elég jól voltam még nerf előtt is symel (többen itt tanusithatják, voltam is hero of game nem egyszer), de A pont elbukása után azonnal váltottam (ha kellett, és jöttek pontra, akkor akár pont elbukása előtt is is, ha úgy éreztem, hogy időben kell odaérnem, és/vagy sym-et counterelik, és mással hasznosabb lennék...akkor is ha gold kill-em, vagy dmg-em volt vele...ha bent voltak már ott sym kevésbé hasznos (most nerfelve jobb azért), mint mikor a kapu még a mienk.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest