-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
leviske #4520 üzenetére
Genji olyan mint Tigris a Micimackóból: folyamatosan ugrálni kell vele, ulti alatt meg pláne (de nyílván úgy, hogy kardsuhintásnyi távolságon belül tudj lenni, ha kell). Legalábbis én úgy látom, hogy minnél több az airtimeja valakinek, annál jobb vele (meg persze kell ismerni a menekülőútvonalakat, reflectelni, stb., de az ugrabugra a karakter kulcsképessége)
-
-
kuLi_
tag
válasz
leviske #4394 üzenetére
Nem tudja, a Reinhardt shield az egy teljesen külön állat (ilyen alapon turretet is gyögyíthatna, vagy mondjuk a Torbjörn a Bastiont, hehe)
Régebben, mikor még kevésbé lehetett tapasztaltnak nevezni a népet, imádtam Genjivel a kitartóbb, lelkesebb Torbjörnök ellen játszani. Mire leszedem a turretet (mert mindegyik ellenállhatatlan kényszert érzett arra, hogy odamásszon és javítgassa, ahelyett, hogy átrakná valami effektívebb helyre), nagyjából kész is az ulti. "Régi szép idők".
-
BandiHUN
veterán
válasz
leviske #4208 üzenetére
Néha kijön vacakul a ping,de nem jellemző amúgy...
Egyébként az is benne van,hogy nagyon nem profi ám mindenki minden hőssel,és igazából izéség lenne mondani,hogy te most akkor ne is vidd be meccsre,akivel pl.nem is játszottál,én is még van,amelyikkel egy kört se mentem.Jó,mondjuk vannak a notórius hülyék,ezek kevesebben,és a notórius 1 karakteresek,akik általában még önzőek is,nem nézi,csak a saját killjét,hogy meglegyen a player of the game,és persze az objektívába se segít be.Sajna elég sokan tolják öncélúbb karikkal,elég ritkán vállalják be a Mercy-t,Reinhard-ot pl...Bezzeg Genji,Hanzo sz..ásig.Bár még a Genjit többe nézem,mert az trükkösebb,és ott a reflect...Hanzo-t meg viszik a wakateki miatt oszt' csókolom.Nomeg a Junkratot a kerék miatt és örül,hogy hurrá,4es kill,közben meg 2 ulti között még zavarni se tudja nagyon az ellent,max beesik 1-2 potyakill.Na ilyen sok van. -
BandiHUN
veterán
válasz
leviske #4153 üzenetére
Én pl.nem tervezek esport babérokat
De tényleg kiábrándító pár meccs nagyon.Mint ma a 432ms ping 10 alattiakkal megtoldva,cumi is lett a vége,még Mercyvel se tudtam semmi érdemlegeset kezdeni.Milyen más volt aztán 40ms-en...
Csapat egyébként jó kérdés.Én pl.felvettem innen mindenkit,legalábbis elküldtem az invite-et,de mégsincs fent 3-4 embernél több csúcsban se,este meg 2...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest