-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
Pocok256 #10924 üzenetére
Szerintem meg nem. Nekem i5-6500 és 960GTX 4mb-vel 100-120-at tud low-on, fullHD-ban. A sima 1050 nem hiszem, hogy annyival jobb lenne. Emellett bármikor jöhet egy új patch ami tovább rontja a teljesítményt, ugyanis Sombra patch előtt 180-200-at tudott ugyanez a konfig.
Szerintem 1060 kell ehhez. -
Swinegod
őstag
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Pocok256 #10713 üzenetére
Hát maradjunk annyiban, hogy a csapat magával tol ki, ha egy rein shildjénél kisebb, íves shield mögött kuporog, amiből kilátszódik a tankok feje.
De tegnap már gondolkoztam, hogy attackra is lehet így lassan sym-et hozni, csak egy gömböt kell belelőni a shield-bastion rengetegbe.
-
brumi1024
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Pocok256 #10705 üzenetére
Hát én 4x-5x kipickeltem comp-ban, de a lövése, shield romboláson kívül semmire nem jó. Egy adott, fix pontra tud csak fókuszáltan lőni, de olyan lassan, hogy bárki le tudja reagálni, kikerülni. Szóval oké, megvolt mindig a gold damage, csak ezzel nem megy a csapat semmire, ultihoz valót meg össze kellene szedni valahogy, de ha már egy Roadhog játszi könnyedséggel körbeugrálja, akkor rohadt sokat ér.
Az meg hogy van egy oylan képessége, hogy nagyobb lesz a védelme, hát... Nem egyszer öltem meg ebben az üzemmódban így, kicsit lassabb volt a folyamat, de a lényeg nem maradt el, mert önvédelemre egy rein is nagyobb eséllyel képes a kalapáccsal.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Pocok256 #10638 üzenetére
Hát én is veszítettem vagy 200-300 sr-t hogy elkezdtem 2k playerrel játszani. Mission impossible. 4-en már lehet győzni, mert azt az oltári nagy lukat a gameplaybe így-úgy be tudjuk már foltozni.
Most úgy játszok egyelőre, hogy nem izgat, ha az sr pontom lemegy. Lehet jönni bizonyítani.
Miért pont 144 fps?
-
kicsako
őstag
válasz
Pocok256 #10630 üzenetére
AMD Driverek? Épp Nvidia driverekhez jön a hotfix hotfixje minden hónapban mert elk*rnak valamit, vagy kb. fél éve volt kb. hogy az egész OS-t tönkrevágta a driver stb.
Ezaz hogy többet fogyaszt az AMD mégsincs olyan hatalmas különbség a gpu hőmérsékletében, ezért semmiképpen sem nevezhető kazánnak. Az én ősrégi Sapphire R9 280asom is megáll 100% terheltség mellett 65-70 foknál.
Múltkor nagyon felb*szott a játék, és hanyagoltam kicsit, de tegnap toltam pár(atlan) rankedet, 2 win 1 lose. Winre 50pont körül kaptam
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Pocok256 #9960 üzenetére
Mondjuk aki bekerült "ELOhell"-be az most onnan folytatja.
És mint olvashattuk itt több embertől, SR-től függetlenül néha felültet a játék a szopórollerre, és kapsz X defeatet egyhuzamban, és zuhansz többszáz SR-t... Szóval ha valaki ilyen Gold / Platinum elején lévő kis "pleb" (mint jómagam), az egy ilyentől simán visszagurulhat az "innentől inkább vágd fel az ereidet" besorolásra, amit inkább szeretett volna elhagyni season resettel...
-
Doink
aktív tag
válasz
Pocok256 #9728 üzenetére
Windowed fullscreenben csak a hud látszott a játék fekete kép, sli-ben villogott az egész kép, gsync miatt villogott pár hero haja, geforce exprience rendszeresen resetelte a videobeállításokat csak overwatchban, de 100%, hogy a zöldeknél még nem volt gond a játékkal egyszer sem.
-
MK VII
veterán
válasz
Pocok256 #9726 üzenetére
Szerintem meg a játék hozza amit hozni szokott..
Régóta ugyan az minden a gépemen, driver, hardver.. Eddig semmi gondom nem volt. Most az Event alatt hozza ezeket a tüneteket...De tényleg mindegy.. Kaptam választ.. Másnál is van gond vele szóval nem csak nekem...
Nálad meg rendben van... Hiába.. A technika ördöge nem alszik. -
KisTücsök
addikt
válasz
Pocok256 #9680 üzenetére
Hát én nagyon nyerni akarok, és valahogy mégsem jön össze. A héten nyertem egyet kb tízből. Hiába tryhardolok és enyém kb az összes gold, egyszerűen kikapunk.
Rohadt bosszantó.
Valami változott az elmúlt hónapban vagy nem tudom, mert előtte viszonylag hamar összejött a 9 győzelem. 3 meccsből 2 win volt. De újabban...
-
kicsako
őstag
válasz
Pocok256 #9569 üzenetére
1000 competetive meccsre gondoltam, nem az osszes lejatszottra. Hulye altalanositas volt bocsanat, igazad van. De van az a jatekos aki azert tart 1000 meccsbol x szinten mert a kepessegei miatt nem tud feljebbkerulni, meg van az akit a jatek is tol szepen elorefele es akkora mennyisegu meccsbol kilehet makolni azt az eredmenyt, de feljebbjutashoz mar keves a luck.
Havi 250ora melo +baratno mellett rohadtul nincs idom ennyit jatszani, lolban sem volt 500nal tobb meccsem egy seasonban pedig akkor meg az iskolapadot koptattam forever aloneba.
-
oxox
addikt
válasz
Pocok256 #9504 üzenetére
nekem nem csak az agyhalottakkal kell publicon küzdenem, 4x ledobott bnet karakter választásról (-200pont összesen 4x 10perc bünti), pont, hogy mennék fel, mindig csinál egy ilyen huncutságot, ill. egy ideig játékból is kidobált (mire visszaértem jórészt már eldölt a meccs, de a karakterem tuti spawra teleportált)...úgy vettem észre ha leteszem kereső alatt tárcára, akkor csinálja, ezért már alt-tab felé sem merek nézni, néha unalmamban már érvágáson gondolkozok, mikor 3-4percig keres.
amúgy blizznél a random faktorral mindig is gond volt, starcraftban, diabloban is...főleg diabloban volt érezhető...Andrish (ide is szokot hébe-hóba irogatni) tudna mesélni, mi az elejétől küzdöttük magunkat, nem adott szinte soha semmit, ő regisztárlt, és két hét alatt kiesett neki szerintem 500 dollar értékü cucc (ugye akkor még volt AH), mi meg pislogtunk mint hal a szatyorba, hogy ezt, hogy...de diablo topicban is volt olyan aki legyilkolta a karakterét, mert az volt már az elmélete, hogyha szerencsétlen csillag alatt generálta, akkor a random factor nem ad neki sose semmit
(#9506) Jinxb1rd - ha levereted magad 2000-ig, majd onnan stream-elve feljössz pikk-pakk gyémántba kapsz három üveg sort tölem, és még a kalapom is megemelem, amig ez nincs meg, és nem látom, hogy játszol addig nálam az OW Andrish-a vagy (mázlista)
-
oxox
addikt
válasz
Pocok256 #9498 üzenetére
"Ha valamibe rossz vagy akkor az vagy ennyi ettől még ugyanúgy lehet jó ember és senki nem a személyedet kritizálta hanem aktuális játékodba szerzett tudás szintedet ami mérhető és kimutatható és értékelhető"
Ez nagy igazság....csak éppen nem ebben a játékban, miután csapatjáték, lehetsz akármekkora splier ha van a csapatban egy 0skill emberke...1 nem kell több..persze mondhatjuk, hogy nem számit, nem a Fszt nem, mikor van esélyetek úgy, hogy van 1 azaz 1 darab leaver??? ha drawra kihozzátok, akkor verhetitek a seggeteket.
én szerintem simán hozom platina szintet 4-5 karakterrel, van egy-kettő amiben úgy érzem, hogy a legtöbb szintén platinás között nagyságrendekkel jobban tolom (mikor látom mit csinálnak, vagy mit nem), és mire megyek vele..pont semmire...
itt sajnos pistikén múlik, aki azért nem vált genjiről mert van benne 14perc játéka, és arany kill-je már az első kör után, hárommal, mit képzelek én, én meg hiába könyörgök, hogy 1 tank 1 heal nem elég.....tegnap is 33perces junk nem adta át a karaktert, de nem lötte Reint, merthát pajzsa van, hiába könyörögtem neki, hogy 130órával már talán tudom mi-mere...
2400-on 3x akkora szopás van mint 2800-3000 környékén (mint korábban emlitettem, volt olyan aki majdnem velünk nézett be gyémántba)...szóval ez a lista pont nem jelent semmit.
Persze ha anno én is szerencsésen kapok társakat, most osztanám az észt fentről, úgy, hogy fingom nincs mi van lentebb. -
brumi1024
veterán
válasz
Pocok256 #9486 üzenetére
Ezek a szintek közt csupán egy rossz nap a különbség (nem is kell rosszul játszanod, elég ha rosszul reagálod le az enemy compot - előfordul). Ezért az ilyen nagyképű "kacsalövölde" kijelentésektől tartózkodnék.
Próbáltad már amúgy a kacsalövészetet? Csak mert nem először használod ezt a kifejezést rossz kontextusban. Ha nem akkor szerintem meglepődnél mennyire nem szinonima az egyszerűségre.
-
fuvi
senior tag
válasz
Pocok256 #8978 üzenetére
utóbbi 1 hétben kb 2x hookoltak be Annaként. első alkalommal 2 ajtón keresztül próbált, és rántásnál vmiért oldalra mozgott a Hog, ezért lepattantam a második ajtókeretről. másodszorra egyszerre lőttünk, Ő a hookot, én az altatót, mire azt látom h elfekszik a földön, de a hookja betalált és magáhozrántott. mikor a hook betalált simán felriadt sleepből (kb fél secet feküdt csak), és a környéken senki nem volt aki belelőtt volna, tehát vhogy magától feltámadt..., mondják h a hook késlelteve van egy kicsit és ez okozza, de akkoris feküdjön csak a disznaja, ha elaltatom
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Pocok256 #8947 üzenetére
Hát én ezzel is tudnék vitatkozni veled, mert:
1) Flanker hősöknek eleve health packes helyek körül kellene ólálkodniuk.
2) Egy genjit vagy tracert egy bazinagy orb-bal a nyakában rögtön ki fognak szúrni. Mintha egy nyíl lenne a feje irányába, hogy hé idelőjjetek.
3) 2-3 mp és visszakerül az orb hozzád.
-
brumi1024
veterán
válasz
Pocok256 #8858 üzenetére
Egyetértek, ezen a szinten szerintem nem érdemes kőbe vésetten ragaszkodni a metához, hanem kitalálni valamit ami együtt tud működni (Hanzo-Widow-Tracer-Genji mondjuk annyira nem
), és ha nem jön be, akkor váltani, az enemy team ellen hatékony összeállításra.
(#8859) NyxNyxNyx: Azért a mostani helyzetben ez annyira nem meglepő, nagyon-nagyon tankot preferálóak a körülmények. D.va-val az ebben a szezonban játszott meccsek alatt (7 óra játékidőm van vele) meccsenként átlagosan 2 gold medalom van. Abból egy fix az elim, a másik általában a damage.
A másik meg, hogy a statok az önvállveregetésen kívül semmire nem jók. Ha Widowként minden lövésed mellé megy, de abban az egy kulcshelyzetben, amikor overtime alatt leszeded a pontról az ultizó Reapert és az újraéleszteni készülő Mercy-t, akkor hasznosabb vagy, mint egy gold dmg-s, gold elimes Junkrat, aki ilyenkor valahol a pálya másik felén ritkítja a Rein shieldet.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Pocok256 #8854 üzenetére
Én inkább be szoktam fásulni, tegnap (ma éjfél után) Widow-val kezdem Qp def, 28 headshot 10 és fél perc alatt, gondoltam akkor irány comp játszottam 2-t, meg voltam elégedve magammal, de a harmadik meccsen katasztrófa voltam. Kb 20% hook accuracy-m volt. Mindig elbambultam és sehogy sem adta. Azért elég rendesen nézi az egyéni teljesítményt, első meccs -19, második + 28, harmadik -28.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Pocok256 #8848 üzenetére
Hol van az a szint, ahol rendesen tudnak group up-olni a játékosok, illetve felfogják, hogy ha beragadtak meg kell halniuk, vagy megint 5v6 lesz? Tegnap játszottam egy kicsit, nem kellett volna. Gondolom ehhez masters szintre kéne felmenni, ahhoz viszont elég sokat kéne játszani, ha egyáltalán sikerülne.
-
-
-
brumi1024
veterán
válasz
Pocok256 #8766 üzenetére
Mindenkinek "kötelezővé" kellene tenni egy pár óra support gameplayt, utána mindjárt látnák milyen az ha otthagynak.
(#8767) k-adi: Azt automatikusan mondja, de általában nem figyelnek rá a csapattársak.
(#8766) Pocok256: A Mada Mada igenis fontos.
Más: Abszolút meglepett tegnap éjjel a QP. Egy egészen tryhard meccs váltópontjára kerültem be (Route 66 defről attack), és mivel induláskor egész normális teamcomp jött össze, gondoltam próbálkozom. A végén Widow voltam, majdnem bevittük, de az enemy egy szerencsés Mei és Soldier ulti kombója megnyerte a védekezőknek a meccset. Ami a meglepetés volt, hogy a flame ellenére nem egyből a Widowt (engem) kezdtek el támadni, hogy miért nem voltam tank, hanem megbeszéltük mit szúrtunk el, mit lehetett volna máshogy. Ezekben a flame és toxicity teljes időkben ez számomra pozitív. És még potg-t is kaptam.
-
törölt tag
válasz
Pocok256 #8549 üzenetére
Pocok256: A 30%-os pontosság egyetlen fejlövés nélkül miért halálpontos? Ki mondta, hogy 3 másodperc alatt ölöm meg átlagban? Hogy vitatkozzunk ha nem tudod/nem akarod értelmezni, amit írok?
brumi1024: Leírtad, mikkel játszottál rankedet, nem néztem a profilod. De ha jól értem, akkor quickplayből vonsz le tapasztalatokat Soldierrel kapcsolatban? Vagy más 1400-2500 közötti Soldier játékosok teljesítménye alapján? Mert ahogy írod, ezekkel a tapasztalatokkal vagy felvértezve jelenleg.
j1nxbird: De ez milyen érv? Persze, ha valaki rosszul játszik Soldierrel az adott SR-jéhez mérten is, akkor valóban nem lesz esélye Pharah ellen. Amikor arról beszélünk, hogy mely hősök hogy teljesítenek más hősök ellen, akkor két egyenlő képességű játékost feltételezünk, gondolom én persze, mert az a logikus.
De akkor válaszoljatok: Miért van 25-30 Soldier a top 50-ben, míg Pharah 1, ha Pharah-t nehéz counterelni? Ők hogy csinálják? A magasabb szintű Pharah-k nem repülnek messzire? Rosszul céloznak? Nem érzitek egyáltalán, hogy ez teljesen illogikus? Ha a top játékosok között is ennyire jól lehet használni Soldiert, miközben Pharah-t nem, akkor mégis hogy lehet Pharah a counterelhetetlen?
De tényleg kiszálltam, mert ez teljesen felesleges.
-
törölt tag
válasz
Pocok256 #8543 üzenetére
"Aki pedig amellett érve, hogy könnyű lelőni gondoljon bele 5 dmg t sebez 1 lövése a pharan." 6dmg-et. "Pharanak van 200 élete az azt jelenti hogy 40 töltény kell bele." 34.
"az azt jelenti hogy újra is kell töltened közben és ez csak akkor van ha 100% os pontosságod van ami elég lehetetlen ha már 80% a pontosságod ami még midnig nagyon sok mivel messzire nagy a szórás (ezt még midnig lehetetlen elérni) akkor már 2 szer kell táraznod plusz lőnöd ami azt jelenti hoyg 30-40 secig lősz folyamatosan egy pharat 80% os tüzelési pontossággal. Szóval értem én, hogy megy a legenda csak a matek teljesen mást mond" Itt pedig már matekről szó sem volt, csak túlzásokról.
A legrosszabb szcenárióban is 25 másodperc lenne:
A lehető legmesszebb van Pharah, 6dmg/golyó, 3 másodperc helyett csak 5 másodperc alatt üríted a tárat, hogy ne legyen nagy szórás, nem lövök egyszer sem fejre, nincs rajtam buff, vagy rajta debuff, és csak 30%-ban találok, így reload time-mal együtt 25 másodperc. Aztán gondolkozzunk el rajta, mennyire realisztikus ez és hányszor van ilyen egy meccsen. Illetve hányszor van olyan, hogy közelebb van hozzám, és 3 másodpercen belül meghal.brumi1024: Igen, meg érdemes annak a másik 25-30 Soldier játékosnak a videóit is megnézni, aki a top 50-ben van, legyen szó bármelyik régióról, miközben 1-1 Pharah van csak ugyanígy. Emellett ahogy nézem a kommented, nem játszol Soldierrel, sőt, semmilyen Attack heróval.
De mindegy, kiszálltam, természetesen mindenki azt gondol, amit akar, az én tapasztalatom teljesen mást mutat, így nyilván nem fogjuk meggyőzni egymást. -
pachito
őstag
válasz
Pocok256 #8325 üzenetére
Aha, azt csak hiszed
Én 3300-ig vittem, sokszor itt is előbújnak a 'Legolasok' meg 'veterán csipák', akik az istenért sem hajlandók leváltani a snipert, ők ezzel carryznek, mondják. Igaz, az objectivehez nem sokat tesznek hozzá de legalább lehet verni a meccs végén a sok medálra hogy ők igenis jók voltak.
-
brumi1024
veterán
válasz
Pocok256 #8325 üzenetére
Én a zseniális placementek után 1405-ről indultam, 55 meccs után most tartok ~2400-nál, tehát próbáltam mindent bronztól idáig. Tudom a "mighty" platinában az a nézet, hogy az alacsonyabb rankokon mindenki funkcionális analfabéta, de nem ezt tapasztaltam. Nem volt egyértelmű ugrás (ugrás = nem folytonos változás) a rangok között. 150 pontra a goldtól pedig főleg nem tennék olyan (nagyképűnek ható, de semmiképp nem érett felnőtt) kijelentéseket, hogy "igen ez a gold szint". Ugyanis az a 150 pont simán bennevan 3 szerencsètlen meccsben (olyan tőled független tényezőkkel, mint egy direkt lefele haladó játékos, vagy szándékos/nem szándékos leaver).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest