- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
whitezo88 #3099 üzenetére
Exploit nyilván unfair és szar ha ellened csinálják, de egyrészt azt lehet patchelni, másrészt pedig az még nem cheat... szerintem. Végülis nem olyan előnyre tesz szert amire te ne tudnál, azaz külső progival stb., tehát annak ellenére, hogy sokan már ezt is "csalásnak" kategórizálják.... szerintem ez még nem az. Persze ettől még bosszantó
-
prokxy
veterán
válasz
whitezo88 #3142 üzenetére
Abból van igazából elegem, h puncsolgassak ismerősöknek, h figyelj, van hely, vagy jössz csapatba vagy mehetek én oda? Játszani akarok basszameg, nem fél óráig állni, mint egy idióta, h várjam az invet, bármit. Persze nem válaszolnak javarészt, mert pörgés közben nem is lehet, így megyek publicba, ott meg a sok nyomorult.
Rég cseszte fel az agyam ennyire bármi/bárki, mint azt utóbbi 2 napban ez a játék. Premade csapat nélkül az egész szart sem ér. -
Feketelaszlo
senior tag
válasz
whitezo88 #3131 üzenetére
Valószínűleg igen, legalábbis eddigi tapasztalatok alapján eléggé úgy néz ki, hogy a játék törekszik arra, hogy mindenkinek 50% körüli győzelem/vereség aránya legyen. Ha kell, ezt úgy éri el, hogy melléd gyengébbeket rak és az ellenség erősebb lesz (én tegnap kaptam 2 troll Symmetrát akik environmentantel deathbe teleportáltak minket). MasterOverwatchon egyébként érdemes nézegetni a toplistákat, nagyon kevés játékosnak van 60% fölötti winrateje, s azok közül is sokan még csak pár órát töltöttek el a játékban - kezdők szerencséje (kis mintaszám nem mérvadó). Akik e fölött vannak azok vagy nagyon profik vagy feltehetően csak csapatban játszanak. Mondjuk a szint szerinti rendezésben egyáltalán nem is találni 60% fölötti játékost, de 50% alatti is akad pár, ez azért elég sokmindent elárul.
-
pohár
félisten
-
-
-
válasz
whitezo88 #2546 üzenetére
Akkor nálad még a jobbik eset volt. Nálunk lvl 32 Symmetra nem rakott teleportot. Tippre fogalma se volt mit tud a karakter. Spammoltuk neki többet is chaten, hogy dobja le a telpot, de vagy nem beszélni anglikánul vagy szimplán 40es iq-val tolta. Ennek ellenére is képesek voltunk nyerni, ami csodával határos.
Amúgy eddigi tapasztalatok alapján totál vegyes a felhozatal. Mi szinte mindig 2-3as csapatban jelentkezünk be, van mikor értelmes társakat kapunk van mikor nem. Tegnap pl 3an mentünk be, és tök értelmes 3ast kaptunk, egy szintén igencsak jó team ellen, össze is jött egy epic fight (:
Pár meccsel később megint összedobott velük a random, 3 retard volt velünk át is gyalogoltak rajtunk.. -
Raysen623
addikt
válasz
Azért tegyük hozzá, hogy neki nem is kell healt- tolnia az ultija miatt. Ha jó helyre rakod le a teleportot, akkor bőven elegendő a pajzs amit rápakol mindenkire (ha meghal valaki nagyon gyorsan visszaér). Legutóbb az egyiptomi pályán az ellennek esélye sem volt bejönni az első kapun sem: lepakoltan 4 miniont + mindenkire fel a pajzs, reinhardt beállt középen mögüle meg lőttünk kifele. Aki berontott leszedték a minionok. Ennyi. Odaát szerintem volt anyázás rendesen.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Ha végig 0 support van, az azt jelenti, hogy te magad sem váltottál supportra, nem?
Ezért aztán kár szidni a csapattársakat...
Egyébként Symmetra teleportja áttételesen felfogható healnek, hiszen a haláltól ugyan nem ment meg, de utána gyorsan vissza tudsz jutni a frontvonalba, na jó, ez így bonyolult (biztos ki van matekozva valami Excel táblában, hogy egyenlő tud lenni a valódi healerekkel a megfelelő teleport uptimenál), lényeg, hogy nem véletlen hívják ezt a karakterosztályt supportnak healer helyett. Nekem amúgy Mercy és Lúció is nagyon tetszik - ebben a 2 hősben van a legtöbb játékidőm (részben kényszerűségből), de az elég zavaró, hogy pont ebbe a kategóriába csak 4 hero jutott - pedig szerintem pont ide kéne minimum 6 a változatosság miatt. Hiába jó móka mindegyik, ha quick playben sorozatban őket kell pickelnie valakinek akkor hamar unalmassá válnak. -
saen
veterán
válasz
whitezo88 #2536 üzenetére
Nekem ma nagyon jó meccseim voltak délután, szorosak és izgalmasak. Én úgy látom, hogy teljesen random, hogy kikkel játszik az ember, vannak értelmesek, meg hülyék is. Nekem csak annyi a panaszom, hogy a supportot olyan kevesen választják, hogyha nyerni akarok akkor kénytelen vagyok azt játszani és így Lució lett a legtöbbet játszott karakterem, pedig messze nem ő a kedvenc...
-
Arnold2
őstag
válasz
whitezo88 #2503 üzenetére
Matchmaking at its best #2: [kép]
Mi viszont csúnyán kikaptunk
Beállhatna már normálisra. Egy tonna adatuk kellene legyen már ennyi idő alatt :S(#2508) mobal: 91 lejátszott meccsemből 55-öt buktam, szóval jha.. (és szeretek Mercyvel healelni és Mei-jel egész ügyes vagyok).
A hitbox problémára. Mei-jel nagyon ritkán vagyok Potg. Egyszer mikor voltam az utolsó kill úgy volt meg, hogy a másodlagos lövésem szín tisztán a lépcsőbe ment bele, kb (monitoron) 2 mm-re a karaktertől és úgy halt meg (más nem lőtt bele). Ilyen van, ezzel együtt kell élni.
Amúgy a killcam-et én ki is kapcsoltam, nem idegesítem magam vele.
-
k-adi
nagyúr
válasz
whitezo88 #2441 üzenetére
A szintek száma 30 fölött értelmét veszti, aki annyi idő alatt nem tanulja ki a dolgokat az fogyatékos. (ráadásul szerencsére már kezdetektől fogva minden karakter&képesség használható, így aki gyorsan tanul, már lvl 10-en is tud alázni)
Persze ha kaptok a 3premade mellé 3 low-level játékost az ciki, de idővel ez is javulni fog. Most még kár problémázni ezen, nemrég startolt a játék. Az viszont már aggasztóbb, hogy több körön keresztül ugyanazt a premade csapatot kaptátok, ez a matchmaking hibája (vagy már most ennyire kevés a játékos?)
-
saen
veterán
válasz
whitezo88 #2387 üzenetére
Bastion akkor jó ha meglepetés. Magasabb szinten az a taktika nem működik, hogy levédesz Bastionokkal egy pontot, mert simán hozzák a countereket és kicsinálják a csapatot. Ahogy néztem guide-okat youtube-on, ott az hangzott el, hogy meccs egy szakaszára hozzák ha kell, de nem játszanak vele sose végig egy meccset.
-
k-adi
nagyúr
-
saen
veterán
válasz
whitezo88 #2158 üzenetére
Nekem Gibraltáron volt olyan védekező csapat, hogy 3 Bastion, 1 törpe, 1 pajzsos ember és még egy Hanzo talán. Hááát, nem nyertünk
Én Genjivel még sose játszottam, Pharah-t szoktam ilyen helyzetekre, időnkét kiszedtem 1-1 turretet vagy Bastion-t, de a többiek semmit se csináltak. Van ilyen... Lehet meg kéne tanulni Genjivel is játszani, csak azzal is ugyanaz a bajom, mint Tracerrel, túl gyors
-
válasz
whitezo88 #2169 üzenetére
Engem még mindig Bastion b@sz fel. QM-ben sokszor nem tudod annyira koordinálni a team-et, hogy meg tudj birkózni azzal, hogy a pálya végén beáll 2x bastion 1x törpe /pl Hanamura/. Beváltok Pharah-ra de egyedül 3at nem tudok kiszedni. Tegnap kb 1 perc alatt eldaráltuk őket a pálya végére, majd ott szerencsétlenkedve simán kikaptunk.. + ugye itt is látszik a HOTS betegség, kb mindenki dps akar lenni, ami különösen vicces az olyan eseteknél mikor 5 dps mellett Lucióval silver dmg-et hozok /nem, egyáltalán nem vagyok pro fps player (:/
Na mind1, ennek ellenére az utolsó centig megérte a gamePirxx: érdekes, hogy te is ezt a mapot említed, szerintem a beásásos nobrain team-eknek leginkább kedvező map a játékban.. második meg a temple of Anubis, bár ott legalább be lehet totál settenkedni a bal oldalon
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Turretek ellen Hanzo ultija a legbiztonságosabb, mert nem kell közel menni, viszont ha jól lövöd akkor meglepetésként éri őket és még talán a törpöt is magával rántja nem csak a turretet. A többi ultinál ahogy írta előttem pl. Mei azért necces, mert ahhoz "közel" kell menni viszonylag és addig bedarálnak. Távoltól így marad Hanzo vagy jöttök 4 widowmakerrel és kilövitek a turreteket+törpöt+bastiont
-
XFoxyX
tag
válasz
Igazából mindenre van counter. Bastion-re pl Genji nagyon jó. Egy szemvillanás alatt megöli magát Bastion.
Ha meg tömegben vannak Junkrat. De több hősnek az ultija is jó. Csak mindig jót kell választani. Ha befészkelik magukat Hanzo ulti vagy Mei ulti odafagyasztja őket és kész. Be lehet darálni mindet. -
torik
senior tag
válasz
whitezo88 #2020 üzenetére
Nekem csak a futárszolgálat írt
A küldeményét esetleges telefonos egyeztetést követően a következő munkanapon 08-17 óra között kézbesítjük.
A kiszállítással kapcsolatban érdeklõdhet a ugyfelszolgalat.futar@hu.g4s.com e-mail címen, vagy a 06 70 669-8290-es telefonszámon.
Gondolom ez nem jó jel
-
L4mie
veterán
válasz
whitezo88 #2018 üzenetére
ja, hogy ők nem sms-emailes futárszolgálatot kérnek?
na akkor ezért van némacsend.
Igen írták, hogy lehet választani, csak azt nem írták, hogy mégis hogyan, ha a futár hozza, így face-n kértem őket, hogy nekem kitűzőt adjanak nem tudnék mit csinálni a plakáttal*Erre most jött a G4S es e-mail
-
torik
senior tag
válasz
whitezo88 #1972 üzenetére
Final combat után szabadon
-
oxox
addikt
válasz
whitezo88 #1806 üzenetére
hát jó, csak gondoltam megspórolok neked egy utat...elméletben délelőtt én is szabad vagyok ezért is
ha ennyi a különbség, akkor marad nekem szerintem europark...utálok bent kocsival mászkálni, meghát parkolás sem ocsó'...ha meg metrozok, akkor is ott vagyok árban.
mintha láttam volna, hogy itt lesz majd valami csapatjáték...csatlakoznék ha van hely
aláirásomban minden..codon nevelkedtem (UDT klánban is jártam), ill. "kicsit" BF-el is toltam, TS, füles van
-
oxox
addikt
válasz
whitezo88 #1778 üzenetére
földim Te előrendelted, vagy mész bemenni megvenni?
Úgy tervezem, hogy kedden reggel beslattyogok az europark-i 576...ha gondolod (és persze ha lesz nekik készleten, akkor vehetek neked is.) .megvalva nem tudom mennyi ott, de másnem ha nincs, vagy drága, akkor megyek tovább a cd galaxisba...ez persze függ még a honkongi kollégáimtól is (mikor engedik el a repcsimet), de ez a terv.
-
-
TBT
Topikgazda
válasz
whitezo88 #1702 üzenetére
Jelen, bár csak a Visual Sourcebook és OST miatt, a szobor nem igazán érdekel.
Amúgy 37 000 Ft volt CD Galaxisnál, de ennyi a Konzolok szervizinél és a Konzolvilágnál is. 576-nál drágább, de ott miden az.
Aqua-nál 29500 Ft-ért hirdetik, ám nekem azt írták vissza, hogy még közel sem biztos, hogy tudnak CE-t szerezni. Így inkább a drágább, de biztosabb utat választottam. -
sirszevenap
addikt
válasz
whitezo88 #1588 üzenetére
Én gondolkodom, de nem tudom, hogy inkább dobozosan vegyem 14-15k-ért , vagy csak egy kódot. Szeretem kipakolni a polcra ezeket!
Egyébként múlthéten még 11k volt a global kód. Gondolom árfolyamtól függően csökken/nő. Szerintem nyugodtan veheted, shield megvéd attól, hogy ne kapd meg a kódot.
-
k-adi
nagyúr
válasz
whitezo88 #1546 üzenetére
Biztos jó, jó kezekben, de 3nap alatt 1x nem láttam olyan játékost aki tudott volna jól játszani vele. Amúgy meg királyság az aoe heal, de pl. McCreetől 1db flashbang és vége az ultinak. Az meg a másik, hogy nagyon kevés a HP-ja hiába jó a sebzése. Szimplán gyógyító karakternek hülyeség választani akkor már inkább Mercy vagy Lucio... A 6 slot nem olyan sok, szerintem Zenyatta helyett vannak sokkal jobb választások is a maradék 4 helyre (merthát 1mercy, 1 tank kötelező szinte)
Symmetria teleportja jó, azt elismerem, de attól még nem lesz izgi vele a játék. A turreteket nagyon gyorsan ki lehet szedni (pl. Mei vagy a majommal még "célozni se kell"), a fegyvere meg nem az igazi
-
Joezyka
senior tag
válasz
whitezo88 #1540 üzenetére
én nem sok kört mentem Mercy-vel, de egyetlen kör volt amikor volt valakinek annyi esze, hogy megkerüljön minket és engem kezdjen el keresni. Igaz, hogy folyamat mozogtam a háttérben és healeltem akit csak értem, de ezt az esetek többségében kb pont leszarták, csak lőttek ész nélkül... Azóta tudom én is, hogy ha van Mercy enemyben, kb vele kell kezdeni.
-
-
JSaN
addikt
válasz
whitezo88 #547 üzenetére
Nem kell account oldalt es listakat nezegetni, en sose igy neztem, egyszeruen a bnet kliensben kell figyelni hogy megjelent e az INSTALL/PLAY opcio. Ha ures az egesz akkor nincs hangszoro.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
whitezo88 #479 üzenetére
Azért volt top5 mert játszott vele pár nagyobb kaliberű streamer akik fejenként hoztak 10-20ezer nézőt, de ezek sosem maradnak meg ilyen számukra random új játékoknál pár napnál tovább, hanem visszatérnek a bejáratottakhoz és keresik az újdonságot, az hozza a nézőket és a pénzt.
Az persze már kiderült hogy a világot nem fogja megváltani ez a játék, de akinek bejön a játékmenet az egy 6v6ra fog játékost találni jó pár évig, ha csak Heroes of the Storm féle lightos bukás és 180 fokos fordulat lesz a Blizz hozzáállásában akkor is.
-
nonsen5e
veterán
válasz
whitezo88 #471 üzenetére
Hát ki tudja, biztos.
A fizikai autentikátort sosem találtam amikor éppen kellett volna, a mobilos meg csak nyűg volt amikor 2 hetente flasheltem a telefont, így már egy ideje nincs autentikátor.Érdekes dolog is, hogy haver internetén, aki egy kerületben lakik velem össze-vissza lelockolta az accountot, viszont amikor pár országgal arrébb léptem be, akkor meg sem szólalt.
-
nonsen5e
veterán
válasz
whitezo88 #469 üzenetére
Amúgy érdekelne mi alapján nézik úgy direktben az account sharinget.
Főként a gépemen játszom (időnként belép ugyanezen a gépen az accountjába öcsém is meg fordítva), de ezen felül léptem én már be laptopon (szintén több account is lépett be már rajta) battle.net-be Európa különböző csücskeiből is. Na most akkor állapítsák meg, hogy éppen csak utazgatok, vagy valakinek bérbeadtam Helsinkiben az accomat. -
MaYDaN
tag
válasz
whitezo88 #404 üzenetére
A végén a Roadhog-os gyerek nem sz@rral gurított.
Egy költői kérdés:
Vajon, ha megrendeli az ember akkor nagyobb esélye lehet arra, hogy béta kulcsot kapjon. Esetleg nézik az accountokról beérkező előrendeléseket és attól függően esetleg nagyobb kedvel osztogathatják azoknak a usereknek?
Persze vágom, hogy alapból nem jár hozzá semmilyen hozzáférés, de ez azért úgy felmerült bennem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
whitezo88 #401 üzenetére
Aztán kiderül, hogy a lottóra extra szelvényeket kapnak az Origins preorderesek
LotV-re is első nap jelentkeztem, Dio2 és Dio3-at kivéve megvan minden Blizzard termék (SC, W3, WoW, SC2), elvertem irgalmatlanul sok eurót HS-re és elég szépet HotS-re, de nem adtak accesst, csak mikor elővásároltam.
"Szervert ke kiépíteni" meg "stressz teszt" a rákot, milliós bázist mozgat meg a Blizzard megaszerver Dio3-HS-HotS-WoW négyes által.
-
Altair77
tag
válasz
whitezo88 #377 üzenetére
Gyanítom,hogy az első stressz teszt után ez változni fog legalábbis ha van egy kis esze a marketingeseknek.
Ezt érdemes elolvasni.
https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/3ruy1i/roverwatch_qa_with_jeff_kaplan_genji_discussion/ -
-
JSaN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nintendo Switch
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest