-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #12033 üzenetére
ez poén
én nagyon bírom az Overwatch Voice actor csapatát, sokat hülyülnek (viszont sajna kimaradt jó pár hős tánca még
junk, hanzo, stb)
-
saen
veterán
válasz
freeknight #12000 üzenetére
Droprate-ek nagyon furák. Nekem pl tavaly játék indulás után überpechesen adta a legendeket, vagyis egyeltalán nem adta. Aztán jött a Summer games, ott végig három ládánként legend, túlzás nélkül. Azóta meg minden event más, vannak ahol nagyon jól dobják, vannak ahol pocsékul. Ez most a nagyon vacak megint, illetve az előző se volt igazi. Summer gamesnél meg majd jönnek a duplicate-ek
-
k-adi
nagyúr
válasz
freeknight #11767 üzenetére
Na látom megy az anyázás...ezek szerint elkezdődött az új season ^^
Én is lenyomtam a placement meccseket...de kár volt
első 5 win után egy szép ötös vereség jött, mind retard pickek miatt, és így berakott 1700-ra... úgyhogy most én is kicsit idegállapotban vagyok
pedig azt hittem, hogy 50% win azért ér egy olyan 2000-et legalább, főleg hogy többször voltam potg és csomó medálom is volt, tehát ha nézi az egyéni teljesítményt is valahogy akkor végképp nem értem mi a f-ért tett be ilyen alacsonyra most... eddig sosem kezdtem 2500 alatt
hát innen szép lesz felmászni.....
-
Mukih
tag
válasz
freeknight #11646 üzenetére
Később jobb lesz. Meg most hétvége is van + ingyenes hétvége
Ne várj most sokat a QP-tól és a rankedtől. Amúgy én mindig úgy tolom, hogy egy nap addig játszok ameddig 2x nem vesztek egymás után, utána ráhagyom arra a napra a rankedet
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
freeknight #11646 üzenetére
Hétvége van. Én is játszanék, de esélytelennek érzem így
Egyébként ha 1-2őt akarsz cska játszani, akkor ne játsz 8-at.
-
saen
veterán
válasz
freeknight #11512 üzenetére
Ez csak szerencse, semmi több.
-
MK VII
veterán
válasz
freeknight #11510 üzenetére
Jó is, hogy felhoztad az 1v1-gyet...
Ott valami droidok játszanak szerintem... Képtelenség egyet is megnyerni...
Haver rengeteget játszott 1v1-ben és soha egy meccset nem nyert... Én is próbáltam és nem sikerült.. De úgy, hogy 5-0-ra kapok ki mindig... -
MK VII
veterán
válasz
freeknight #11506 üzenetére
Gratulálok... Nekem még csak az ajándék ládát sikerült nyitnom... Nem megy a ládaszerzés...
-
oxox
addikt
válasz
freeknight #11308 üzenetére
welcome on board (igy megkésve)
vegyél fel bátran (compozni nem tudunk jelenleg, mert a többiek feltolták a s.ggem 2900 felé), de tegnap arcade-ban 5 olyan honfitársunkal toltam akik 1500-2300 között állnak, velük szerintem jól ellenél (és jó arcok is voltak, ment a röhögés
) ....vagy vedd fel Robotot, Ő velük, és velünk is szokott játszani
(őt emlitettem tegnap mint über healer...neki a friends-ei)
-
sirszevenap
addikt
válasz
freeknight #11308 üzenetére
Szia!
Teljesen benne van a pakliba, hogy a csapat fog vissza. De ezt érezned is kell. Előző seasonba bevágott 1800-ra besorolók után. (Nem a csapatommal nyomtam le a besorolást, hanem random emberekkel.)
Nem felvágásból, de nem éreztem magam odavalónak. Összeállt a csapat és rögtön megugrott az sr egy ezrest. Ott már jól éreztem magam és éreztem, hogy valahol ezen a tájékon kell lennem!Azóta sem tudtam nagyon kiszakadni belőle 2600-2900 között ingázom. Igaz az előző seasont emlékeim szerint 2947-el zártam.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
freeknight #10491 üzenetére
sőt, Doradon kb csak bebújsz a payload mögé, és tolod, bastion meg max néz
-
válasz
freeknight #10491 üzenetére
Nyilván csak egy szkenárió volt a kismillióból.
Szerk.: ezért a mondatért előre is elnézést, de lenne köztetek olyan vállalkozó szellemű egyén esetleg csapat, akik 2500 körül vannak és kipróbálnának - kivinnének silverből?
Nyilván szeretnék csapatozni, és közületek de sajnos elég random ahogy vagyok.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
freeknight #8949 üzenetére
Win10, de azért megnézem ezt is, köszi.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
freeknight #8602 üzenetére
Pl ... 35 ejróért Origins
-
Orgi
addikt
válasz
freeknight #8602 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest