- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Mindenki egyetért abban, hogy D'Va a gyengébb karakterek között van. De annyira nem gyenge, hogy használhatatlan lenne. Versenyen is szokták hozni a profik a végjátékban amikor a Defense Matrixxal megfogják a payloadot. A lényeget meg már a többiek leírták.
Addig is egyetlen legend futásomat belinkelve, igaz gép ellen meg már régen volt, de akkor is:
-
kuLi_
tag
Mivel pont arra a kommentre reagáltál némileg sutyerák módon, amiben a tag konkrétan részletesen kifejtette azt, amivel amúgy épp egyetértek, így nem nagyon látom értelmét vagy szükségességét, hogy újra leírjam mindazt, amit felsorolt.
Valószínűleg még az életben nem találkoztál egy némileg rutinosabbnak mondható D.va-val, így csak a "van jobb pick" maradt, ami a szituációtól függ. Én már futottam össze anno valami ESL kupán egy olyan csapattal, akik King's Rownál 2x D.va-val törték be azonnal az első checkpointot embertelen káoszt okozva, majd nyilván leváltottak amint áttekerték, mi pedig nagyjából köpni nyelni nem tudtunk (végén meg is nyerték amúgy az egészet). Szóval majd ha pl. összefutsz egy kompetens D.va-val Hanamurán támadóként egy jobb widow/torbjörn/akármi beton védelem ellen ha az elején nem tudsz steamrollolni, akkor majd lehet, hogy megtapasztalod egyszer, mire jó az a karakter, mert arra viszont nagyon. "7" Úr (?) már szerintem hozzám hasonlóan megtapasztalta.
Szerk: az, hogy én mit csináltam vagy értem el CS-ben, annak nem tudom, miért van nagyobb jelentőségtartalma egy teljesen más játékban, amiben valószínűleg negyed annyi órám sincs, mint neked, illetve azt, hogy "Attól még nem fogom elfogadni, csak mert ő mondja. Ennyi." egyszerűen nem bírom értelmezni, bocs, gyártsak smurf accountot ide is, hogy a nevem senkit se zavarjon meg? Srsly wtf.
-
7
addikt
Egeszben valaszolok:
- D.Va a legmobilabb tank. Repul, es a repulesenek a cooldownja is kisebb, mint Winston ugrasae.
- D.Va defense matrixe arra ugyan nem jo, hogy bevedjen egy csoportot, de 3 masodpercen keresztul szembol MINDEN sebzest elnyel. Ez bizony pont eleg arra, hogy egy koordinalt csapat kiszedje Bastiont. Vesd ossze ezt Winston hitponti-alapu gombjevel, vagy Zarya 2 masodperces, de amugy is maximum 200 damage-t megevo pajzsaval.
- D.Va hal meg a leglassabban az osszes tank kozul. Mechben ulve van 100 HP + 400 Armorja (a legtobb armor minden hero kozul, es annak eleg aldasos hatasai vannak, javaslom utananezni), a mechbol kimaszas 1 masodperc, mechen kivul pedig tovabbi 150 HP.
- D.Va mechjenek nem kell reloadolni. Ugyan csak kozelre sebez (de kozelre egesz turhetoen), de azt folyamatosan tudja, es eleg zavaro.
- Mechen kivul ugyan joval kevesebb a hit pointja, de a hitboxa is. A kispisztoly pedig, mint azt irtam is, mid-range-en meglepoen jol tud sebezni.
- Ha kombinalod a mobilitasat, a defense matrix + armor adta vedelmet, illetve azt, hogy point blank range-bol azert csunyan tud sebezni, lathatod, hogy osszhangban vannak a kepessegei.En ugy veszem eszre, hogy nem ismered elegge. Nem tudom, mibol fakad -- abbol-e, hogy nem jatszottal vele eleget, vagy abbol, hogy az ellenfelnel nem lattal epkezlab jatekosokat.
-
7
addikt
A legtobb tank nem tud mit kezdeni Reaperrel, pont az a lenyege.
D.Va egyebkent nem is damage dealernek valo, hanem harassernek, ezert irtam, hogy kell neki valamennyi support. Itt nem konkretan arra gondoltam, hogy healelni kell, hanem hogy a csapat tobbi tagja kompenzalja azt, amiben D.Va nem olyan jo (pl. damage) es/vagy ki tudjak hasznalni azokat a helyzeteket, amiket D.Va teremt. Megvan a maga szerepe.
Peldanak okaert nehany dolog, amiben jo:
- megfogja a payloadot
- control pointon idegesiti az ellenseget
- jelentosen megneheziti a sniperek / backline supportok dolgat
- Bastion / Torbjorn turret figyelmet magara vonja amig a tobbiek kiszedik azt
- az ultijaval kicsit kitisztitja a kritikus helyeket, megallit tamadasokat -
7
addikt
"Tanács: D.Va-t amennyire tudod hanyagold. Szinte minden szituációban van nála jobb pick."
Ebben azert nem ertunk egyet. Surun D.Vara valtok, ha a masik csapat steamrollozik es szinte megallas nelkul viszik a payloadot. Neminemu tamogatassal nagyon jol meg lehet fogni, mert D.Va nehezen hal (ha a mechet le is szedik rolad, viszonylag gyorsan ujratoltheto, plusz D.Va kettossege ilyen szempontbol kifejezetten erdekes: mechben close range harasser, mechen kivul mid-range pew-pew).
-
torik
senior tag
Ha valakinek ez fekszik azzal nincsen semmi baj
biztos vagyok benne hogy sokakat elrettentett a csapatozástól az is amit mi leműveltünk egy intenzívebb este folyamán
kialakulnak a dolgok, kik azok akik hasonlóan gondolkodnak a dolgokról, ki kivel szeret játszani, kivel nem, mik az elképzelések és a végére összejön egy társaság mindkét oldalon.
-
kuLi_
tag
TL;DR verzió számokkal McCree-t illetően, nerf előtt -> nerf után.
1x FH:
nincs armor: 420 -> 270dmg
armor: 390 -> 240dmg2x FH:
nincs armor: 840 -> 540dmg
armor: 780 -> 480dmgMagyarán ha max hp-ról indul és te flashbanggel pofándobod (25dmg) majd minden golyó betalál, akkor 1x Fan the Hammerből ölöd, különben marad a gurulás, amiből pedig könnyedén "kirepül".
-
Pocok256
veterán
Köszi szépen
nagyon visszahuzonak éreztem magam köztetek ti csapatban mozogtatok többségére én meg quake 3 tdm et toltam xd szint pedig alap,hogy számít 40-50 és szint körül éri el az ember jó esetben hogy minden hőst ismer és kb tudja mire számítson ellene. Egyszerűen kell a tapasztalat.
Viszont lila hajú tankos nénire most nagyon raporogtem eszméletlen erős. -
k-adi
nagyúr
Hát nézd, lehet neked nem tetszik a zenéje amit csinál, de a koncertjein azért elég nagy a tömeg, tehát valamit azért csak tudhat
(maga a linkelt videó nyilván "érdekes" PC-sként, plusz kb. feltételezem most fogott a kezében másodszorra kontrollert, így nem csoda, hogy béna
)
-
kuLi_
tag
Nem tolja, pontosan azért, mert már a TF2 is embertelenül unalmassá vált számára viszonylag rövidebb időn belül így nem akar semennyi energiát belefektetni, hiába próbálkozom.
Nincs csapatom, meg sem vagyunk hatan, jelenleg random ismerősökkel, volt WoWos pajtásokkal és csésekkel bohóckodom, streamelgetek orrba-szájba, élvezem a játékot, mígnem kb. beüt a ranked, akkor majd lehet, hogy keresek valami komolyabb csapatot, de egyelőre nincs értelme (illetve időm sem annyi, mint szeretném).
-
-
sirszevenap
addikt
Persze, akkor semmi gond nem volt, beszéltem is veled. Nem is mondott két mondatnál az életbe többet , így gondoltam most csak rossz passzba van! Na de akkor mondogassa ezt, amikor érdemben válaszolni is tudok rá, tehát meccs közben/után, beszéd formájában. Miután kimondta az említett mondatot, olyan csendben volt mint a sötét éjszaka. Pedig szívesen meghallgattam volna és hallgattam volna is rá. No de így? Elég alattomos... Akkor kell beszélni amikor aktuális, utána már mindegy.
Te meg teljesen más vagy, veled tényleg rohadt sokat toltam megjelenés óta és láttam azt is mikor nevetgélünk és jól elvagyunk. ( Többnyire ez jellemző ) Persze, hogy tőled nem veszem rossz néven ha kifakadsz (mondjuk volt rá példa, de megneveltelek!)
-
saen
veterán
Mi is majdnem így játszunk
Azért ez mintha más játék lenne ahhoz képest amit mi tolunk, iszonyat durván nyomják. Rajtunk szerintem fél perc alatt végigmennének starttól a célig
Szerk: egyébként néztem Lúciot hogyan játszák, hát kb többet volt speed boost-on, mint heal-en.
-
Nem fix pickeltem. Kerestem a megfelelőt de nem éreztem rá - ezért is kérdeztelek meg titeket. Azt a pályát nagyon nem érzem.
Itt egy újabb érvem, hogy 30 óra alatt nem ismered ki a játékot. Winston, Symmetra, Bastion, Tracer, Orosz csaj, malac, Zenyatta, Genji... ezekkel szinte nullát mentem és már 30 nál játok lassan.
Kicsit a rendszert is furának tartom, hogy mi alapján vagyunk összesorolva. Vagy nincs balansz vagy valami nem oké!
Olyan fejeseket kaptam, hogy hihetetlen... ilyet utoljára az MW3-ban láttam oroszoktól. Ez a 20 tick vicces!
-
sirszevenap
addikt
Te kellettél nekem!
Tessék, ezért veszem fel ezeket, csak miattad! (Bár ez nem az a map , de ne félj ami késik nem múlik )
-
k-adi
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy nem tud meglepetést okozni, mert mindig van egy skilles játékos aki behúz egy jó mozdulatot, de a legtöbb dolgot lvl30-ig meg lehet ismerni már, mert ahhoz már viszonylag sokat kell játszani. A kiismerés és a kitanulás közt pedig nagy különbség van. A béta alatt simán meg lehetett ismerni az összes karaktert, ki mit tud, milyen képességei vannak, stb. Kitanulni profi szintre nyilván nem, de nem is azt írtam.
A 15+ év comp. pedig SENKIT nem érdekel, se ebbe a topicba se máshol, felesleges hencegni vele, inkább csak kínos helyzetbe hoz, hogy elvileg otthon mozogsz az ilyen játékokban mégis elpicsáznak lvl30 fölött.. de tudom a társaid szarok, mindig. -
Mister_X
nagyúr
Nem azt mondom, hogy ne tegye oda magát, de nem szabad irreális elvárásokba ütköznötök. Egyrészt a játék éppen most jött ki, sokaknak tényleg ez az első FPS-e. Ha pedig neki ez szórakozás (lol, egy játékról beszélünk) és nem akar vérre menő küzdelmeket folytatni és mások utasításainak engedelmeskedni, akkor azt is tiszteletben kell tartanotok. Szűrjétek ki a hardcore playereket és edzzetek velük rankedre, de a többieket se kell temetni. Aki meg kiveszi támadásra a törpöt vagy duplikál karaktereket, attól meg mondjatok búcsút.
-
oxox
addikt
nekem fps nem az a jatek ahol kiborulok...emlekeim szerint klanban sem voltam nehez csapattars....starcraft mas kerdes, ott mindig a masik a hibas, es neha asszony szol ram a masik szobabol, hogy fogjam vissza magam...
amugy meg egy...ha durvan gyozelemre hajtotok kell egy spectator..aki a fonok/csapatkapitany, aki figyel mindenhova, es iranyit...a tobbiek meg, ahogy tudjak vergehajtjak.
-
oxox
addikt
nincs harag
nekem ez a nyomogomb/speak meg nagyon zavaro (foleg, hogy neha nem jelzi, hogy beszelek), ill. miutan soloztam eddig, rohadtul nem jegyeztem meg pl a skillek nevet (sot az osszes karakter nevet sem tudom...nem volt ra eddig szukseg)....meg mint emlitetettem..jobbrol jonnek.."jobbrol honnan?"
az a "legjobb" ha valaki mogenk kerul, mert azt nem kell magyarazniill. ami meg fontos, hogy mielott elkezdjuk valami nev sem art mindenkihez...mert pl. utana a masik csapattal volt egy srac versinatily vagy valami hasonlo nevvel...mire szolok neki (kimondom a teljes nevet, mart vege az esemenynek
)...UDT klanban anno engem is mar csak "ox"-ként hivtak
de ez az elejen ott is nehezen indult, a vegere meg azert mar eleg jol csapattuk...mondjuk nem vagyok arra mint cod-ban, hogy mindenki szalad elore es dobalja az egbe a granatot
(mert pixelre tudja, hogy melyikre hol esik le
)
-
-
Kanczy
veterán
Ezzel mind egyetértek, viszont
- Ne legyetek dühösek, ha nem úgy jön össze a dolog, ahogy kéne. Többször volt már, hogy ilyenkor valaki sértődötten elmondja, hogy "te meg te elb*sztad", meg mérgelődünk. Felesleges.
- Nem vagyunk sem eléggé összeszokva, sem olyan jók a játékban, hogy egy emberre tudjunk hallgatni. Kaotikus a kommunikáció, és ez egy jó ideig így is marad, ne lepődjünk meg rajta.
- Nem feltétlenül az a stratégia lesz a legjobb, amit ti annak gondoltok. Teljesen egyértelműnek érzitek néha, hogy azt kell csinálnia a többieknek, amit ti gondoltok, és azért ez nem így igaz. Ha lesz csapatkapitány, akkor legyen, de ez nem magától értetődő megbeszélés nélkül.Szvsz
-
prokxy
veterán
Nagyon komolyan akarod ezt a játékot csinálni Misi, de ezzel a napi 2-3 órával felejtsd el! Az arra jó, h kikapcsolódj és nem arra, h olyan csapatokat verj el, akik napi több órában TS-sel együtt zúzzák.
Biztosan lehet jó meccseket lehozni így is, miért ne lehetne, mert BF-ben azért volt példa rá TCE bagázzsal nem is 1x, de amikor noliferek ellen játszol szart nem ér a Te csapatösszehozó beszéded, prédikációd, ösztökélésed.
Ez egy játék, oké, hogy a nyerés a cél, de ha már vki profi sniper és szar healer, akkor ne az utóbbi legyen már, a csapatban rá van kényszerítve a másik kaszt, mert pl én utáltam a bétában tank lenni (bezzeg a BF-ben), viszont itt a sniper meg a revolveres egy királyság volt, szóval ezt is figyelembe kell venni, nem csak a csapat érdekeit, érted ugye, h mit akarok ezzel?
Szeritnem el kellene dönteni, h mit akarsz/akartok ezzel a játékkal...meg azt kéne a fejedbe verni, h ha nem lesz a győzelem a Tiéd/Tiétek, attól a meccs még lehet simán jó. Persze itt nem az alázás szintről beszélek, de mindig is lesz olyan, aki úgy lesöpri az Általad szervezett random csapatot, h utána legszívesebben törölnéd az egészet a picsába.
Megmondó kapitányt hallották, köszike.szerk: ja, off, bocsi.
-
oxox
addikt
Szerintem tegnap este mikor még a csapatban voltam, egésszen kezdtünk belejönni...elsőre nem volt az rossz.
aztán "10perc pihi" és szó nélkül lecseréltetek minket Hunterral (mondjuk nekem pl. ez nem volt szimpatikus)...akkor legalább szóljatok két szót, hogy figy megjött két fix csapattag, klántag....de az, hogy 10perc pihi majd pislogunk mint hal a szatyorban, hogy most akkor mivan, Ti játékban mi meg nem...
hát ez érdekes volt.....Ennek ellenére remélem még fogunk játszani mert jó volt csapatban tolni (mondjuk szerintem TS jobb mint ez a belső akármi, mert voice activationra teszem, ill. nem késik mint ami pl. játékban előfordul)
Legnagyobb hibának nem azt érzem, hogy valaki mással megy mint kéne (ez még nem az a szint, ahol ez sokat számit...sőt ha valaki ügyes valamivel lehet hasznosabb mint valami olyannal szenved ami ugyan hasznos lenne/lehetne, de nem ért hozzá.) . pl én junkrattal lehet nem állok be a pajzs mögé, hanem próbálok oldalrol/hátulról támadni, és persze lehet lehetnék pajzs is, csak éppen akkor 2x gyorsabban mennének át rajtunk mert béna vagyok vele.
Ami nagyobb hiba, hogy a pályákon annyit mondtunk, hogy jobbról, balról...nincs semmi megnevezve.
codban anno klánban mindennek megvolt a helye nem kellett magyarázni...volt, hogy spectbe 5hv2 fülessel jobban tudtam hol mászkálnak, mint aki még játékban volt....volt, hogy csak annyit kellett mondani, kertités mögött fent a kukán...srác nem mérlegelt már húzta a fegyót, és tadam át a keritésen halott...többiek meg kérdezték, hogy mégis honnan. -
zola09
aktív tag
Én felvettem minden létező helyről az összes játékost, aztán mindig mikor játszok teleinvelem a partyt, így kb fullon pörgünk folyamatosan, de csak pár fokkal jobb a fullrandom kreténkedésnél sokszor, ha komolyabban akartok nekiállni akkor nyílván jönnék veletek, mert nekem a versenyzés a célom ezzel a játékkal.
-
headhunter86
senior tag
Én Arrow-ékkal szoktam játszani. Hétvége nekem kimaradt mert nem voltam itthon, de örülnék ha én is beférnék a csapatba máskor is. Mondjuk tegnap este eléggé szétment a csapat. Lehet nem lenne rossz mégiscsak valami voice progi, mert ha nem vagyunk egy group-ban már irogatni kell, stb. Ami elég zavaró tud lenni.
Nekem mindegy milyen karival vagyok, amire szükség van. Tegnap healgettem is, csak azt vettem észre, hogy túl csendes volt a csapat, nem úgy mint múlt héten, nem volt semmi se megbeszélve.
-
saen
veterán
Nem teljesen erre gondoltam. Az jogos, hogy olyan csapat jöjjön amilyen felállással van esély nyerni. Pont ezért lett nálam a Lució a legtöbbet játszott karakter.
Az eredmény tekintetében mondom amit mondok, egy hete van kinnt a játék, kell idő míg az ember kiismeri és az kell az eredményes játékhoz. Meg kell tanulni mi jó mi ellen, melyik térképen hogy mit érdemes és ehhez kisérletezni is kell. Emellett a "metát" se kell ennyire kőbe vésetten venni, nem feltétlen ez a legjobb felállás és nem feltétlen minden csapat ellen. Ebből a tekintetből lazíthatnátok egy picit, a ranked play még itt sincs, igaz, hogy igérik, de Blizzardnál ügye sose lehet tudni. -
sirszevenap
addikt
Teljesen jogos amit mondasz. Szerintem nem gond, ha mondod az értelmes ötleteidet mert én speciál hallgatom és figyelek rád. (Meg szerintem Torik is)
Bár velem kapcsolatban is nyugodtan szólhatsz EGYÉRTELMŰEN, hogy figyelj már NE hozzad genjit vagy hanzot mert nem kell. Ebben az esetben érteni fogom. De jelenleg csak az van, hogy nem tudom, hogy viccelni akarsz, vagy mivan... Én amikor Genjit vagy Hanzot pickelem (mindig?!
) akkor tényleg úgy gondolom, hogy az oda jó. Ha másképpen látod, csak szólni kell és hozom azt amit tanácsolsz. Ebből én is tanulok. De velem elég erősen kétértelmű vagy és amikor pickelem genji-t pl (mivel mással példálóznék?
) akkor nem mondod, hogy hagyjad nem kell. Így azt hiszem jól van az így. ( Az más kérdés, hogy nem magamat akarom fényezni, de azért eléggé megtudom hátulról ritkitani őket, de legrosszabb esetben is a fél csapatuk velem foglalkozik és nem a csapat nagy részével aki így simán betolja a pélót' vagy kepcsöröli a pontot.
Ja és igen, nekem is 4 ember van a fejembe jelenleg.
-
sirszevenap
addikt
A helyzet az, hogy ez így igaz!
Bár amikor olyat pickelek ami éppen kell és leváltom genjit vagy hanzot, akkor meg azért leszel idegsokkos, hogy össze vissza pickelek. Bár éreznéd mennyi meccset fordítottunk meg az én "össze vissza" pickelésem miatt... bukóra!
Komolyra fordítva a szót
2-3 embert keresünk még majd a Ranked időszakra akivel komolyabban elkezdjük űzni ezt a dolgot. Nagyjából már megvan a fejemben kik azok akik hajlamosak erre. (Azok akikkel eddig majdnem minden nap tudtam/tudtuk csapatba csinálni a dolgokat.) Jó lenne, ha már most csatlakoznának hozzánk azok, akik szeretnék kicsit "komolyabban" csinálni és össze tudnánk szokni. Az újak nyugodtan vegyenek fel mindenkit a listáról, ne itt kérjék, hogy mások vegyék őket.
-
oxox
addikt
akkor jól sejtettem...
áhh....tegnap Te inveltél játékba.....valamilyen ok miatt kidobott...de utána már cask spektátorban engedett nézni (teltházas volt)btw mint irtátok az in-voice akármit használjátok...ha csapatban vagyok, és lenyomom az (1) egyest, akkor onnan mindenki hall? ill. nem lehet voice aktivationra tenni? nem nagyon beszéltetek közben, legalábbis nem nagyon hallottam...
este lesztek?
-saen- Thanks...szoknom kell még a felületet...legtöbbször belépek, és apritok egyből
-
zola09
aktív tag
Velünk jöttél ha minden igaz, semmi gáz, ts-en is javarészt csak röhögtünk, max annyit mondtunk be, hogy jobbra xy ki kéne lőni. Taktika sem nagyon volt.
Többen a karaktereket sem ismerték 100%-ban, amíg nincs ranked addig nem oszt nem szoroz hogy nyerünk-e, ha meg veszítünk, az sem azon megy el hogy valaki nem volt ts-en.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest