- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 600 Pro - 苹果
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Csúcstechnológiás fogkefét mutatott be a Dyson
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
-
Beantech
aktív tag
Arra azért kiváncsi lennék hogy akik leszarozzák a Foldot/Flipet azok vajon használtak is 5 percnél tovább ilyen telefont?
Nem mondom hogy elégedett vagyok a fejlődéssel de azért szarnak nevezni elég erős. 
Az árával én se vagyok elégedett főleg, nem is venném ennyiért még jócskán lekuponozva is elgondolkozok rajta nemhogy teljes áron. -
polo493
tag
én is váltanék de nem erre,horror ár és még szar is,remélem a honor vagy a xiaomi jön hamar
-
doooo
veterán
-
doooo
veterán
" Ugy lehagytak minket mint japán. Sehol nincs az eu hozzájuk képest."
Ez már fájdalmas. -
molnarman
csendes tag
Ugyanez van ideát is iPhone vonalon….
-
janeszgol
félisten
Mert te Kína szakértő vagy. Szoktam látni a szakértelmet.
-
Lajmund
őstag
Ugy érzem az ilyenekre kár minden betü szoval nem is akarlak meggyözni. Ki is töröltem amit irni akartam mert ugy se megy át azon a burkon amiben élsz.
-
doooo
veterán
-
FattyDove
őstag
Na itt is vannak a kommunista rajongok, akik annyit tudnak kinarol, hogy olvastak rola wikin

Csak tudnam, hogy miert mindig ez a 4-5 ember rajong ennyire a komcsikert. Azt meg plane szeretnem tudni, hogy miert nem koltoznek kinaba, hiszen ott mar 2580 van
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
5 éve techdemók milliós cédulával? Ellopják, lemásolják. Látom nem a valóságban élsz.
A keresett szó a megelőzik. -
Lajmund
őstag
" Egyik legrégebbi kultura ami jobban fejlödik hozzánk és az eu-hoz képest is."
Semmi köze az ókori történelmüknek ahhoz, amilyen országban, amilyen mentalitásban élnek most. Egyik ország esetén sem, de náluk végképp nem, hisz konkrétan kiirtották a saját kultúrájukat, vagy legalábbis a nagy részét (esetleg guglizd be az '50-es, '60-as évek kínai történéseit).
"Jobban fejlődik", csak nem tudom, miben. Elnyomásban esetleg.
Tajvan a jó példa arra, hogy milyenek a kínaiak egy normális országban.Nézegess youtube müsorokat milyen az élet ott nem nyugati médián keresztül. Ott nem tudnak erröl az elnyomsárol. Ugy lehagytak minket mint japán. Sehol nincs az eu hozzájuk képest. Lehet vergödni meg fikázni innen a balkán széléröl de sehol se vagyunk. Ez a valoság ha tetszik ha nem.
-
gusthy
veterán
-
doooo
veterán
Sok minden kinábol ered. Egyik legrégebbi kultura ami jobban fejlödik hozzánk és az eu-hoz képest is. Mindenki másolja a jobbat a világon mindenben. Még a japánok is sok mindent másoltak csak jobban mint az eredeti. Na most jelen esetben ha másolták is a foldot a samsungtol ott tartunk hogy sok mindenben lekörözik fold vonalon és már a fold 6 a dzsunka egy honor v3-hoz képest.. Fold 5 telom van. Jó a szoftver de valoszinuleg egy dzsunka lesz a következö mert elegem lett a frissitési bugokbol hülyeségekböl szoval samsung=dzsunka rohadt drágán jelenleg! Fold5 elött 23 ultra volt elötte meg 4 évig xiaomi mi 9t pro ott soha nem volt semmi bug meg baromság. Másfél éve van samsugnom és már kétszer kaptam agyvérzést. Egyszer amikor 3 honapig kellet levelezni meg telefonálni hogy küldjék az ajándék szijat az orámhoz ami járt hozzá...Hulladék leterelö szánalmas ügyfélszolgálata van. Garanciás ügyintézésröl se hallottam sok jót. Másodszor amikor egy frisitéssel eltünt a samsung böngészöböl és billböl a fordito plusz a goodlock is meghülyült vele együtt egy csomo beállitás amit honapokig nem javitottak aztán már nem is néztem. Azota is az alap aod-ot használom mert már nem érdekel pedig szuper egyedit csináltam amit a frissités szétcseszett. Szóval samsung bujjon el inkább az 1 millio forintos dzsunka 6-al.
" Egyik legrégebbi kultura ami jobban fejlödik hozzánk és az eu-hoz képest is."
Semmi köze az ókori történelmüknek ahhoz, amilyen országban, amilyen mentalitásban élnek most. Egyik ország esetén sem, de náluk végképp nem, hisz konkrétan kiirtották a saját kultúrájukat, vagy legalábbis a nagy részét (esetleg guglizd be az '50-es, '60-as évek kínai történéseit).
"Jobban fejlődik", csak nem tudom, miben. Elnyomásban esetleg.
Tajvan a jó példa arra, hogy milyenek a kínaiak egy normális országban. -
Lajmund
őstag
Sok minden kinábol ered. Egyik legrégebbi kultura ami jobban fejlödik hozzánk és az eu-hoz képest is. Mindenki másolja a jobbat a világon mindenben. Még a japánok is sok mindent másoltak csak jobban mint az eredeti. Na most jelen esetben ha másolták is a foldot a samsungtol ott tartunk hogy sok mindenben lekörözik fold vonalon és már a fold 6 a dzsunka egy honor v3-hoz képest.. Fold 5 telom van. Jó a szoftver de valoszinuleg egy dzsunka lesz a következö mert elegem lett a frissitési bugokbol hülyeségekböl szoval samsung=dzsunka rohadt drágán jelenleg! Fold5 elött 23 ultra volt elötte meg 4 évig xiaomi mi 9t pro ott soha nem volt semmi bug meg baromság. Másfél éve van samsugnom és már kétszer kaptam agyvérzést. Egyszer amikor 3 honapig kellet levelezni meg telefonálni hogy küldjék az ajándék szijat az orámhoz ami járt hozzá...Hulladék leterelö szánalmas ügyfélszolgálata van. Garanciás ügyintézésröl se hallottam sok jót. Másodszor amikor egy frisitéssel eltünt a samsung böngészöböl és billböl a fordito plusz a goodlock is meghülyült vele együtt egy csomo beállitás amit honapokig nem javitottak aztán már nem is néztem. Azota is az alap aod-ot használom mert már nem érdekel pedig szuper egyedit csináltam amit a frissités szétcseszett. Szóval samsung bujjon el inkább az 1 millio forintos dzsunka 6-al.
-
worxland
addikt
-
FattyDove
őstag
Mondjuk eddig kb mindent? Nulla saját fejlesztése van egy xiaomi-nak, vagy BKK-nak. Tök érdekes, hogy mindig, minden a samsung meg az apple után jelenik meg náluk, kb ugyanúgy, csak kínai dzsunka verzióban.
-
Snoop27
őstag
-
worxland
addikt
"kvázi ellopják, lemásolják" - mit másoltak le? Te átaludtad az elmúlt 5 évet?
-
worxland
addikt
-
FattyDove
őstag
-
bigmasterg
addikt
Na ilyesmi specifikációt várnék el a samsungtól is ennyi pénzért.
Vagy legyen egy sima fold (ami a mostani) jóval olcsóbb áron, és legyen egy ultra, ami tud mindent. Na ennek az ultrát lehetne a mostani fold árán adni. -
syIex
nagyúr
-
sfefe
addikt
-
doooo
veterán
-
polo493
tag
persze várjanak csak szánalmasan unalmas,drága termékeikkel ,várom a Honor,Xiaomi foldable termékeit
-
Snoop27
őstag
Ha nem újítanak és az árakat is növelik, akkor nem csoda hogy nem nagyon nő a szegmens náluk.
#3Snoop27:
Minden gyártó ezt csinálja, a sima mobiloknál már rég elértük azt a szintet, amikor nincs értelme évente váltani, de már 2 évente sem. De ez a fejlődés miatt van, nem lehet mindig óriási ugrás, mostanra már elég jók a telefonok.Mondjuk a foldable piacon pont hogy lehetne mit fejleszteni.
Persze, tudom, hogy a többi is ezt csinálja s érthető is, mivel valóban már nincs mit fejleszteni a designban, viszont a foldable telónál lenne még hová fejlődni s mégsem igyekeznek úgy, mint a 1+ vagy Honor. Ha nekik sikerűlt vékonyabb foldable telót kihozni akkor a samunak ne menne? Kétlem. De ellustultak s gondolják ha évente csak csepegtetik az újitást akkor az is elég lesz, de végre van konkurencia.
-
bigmasterg
addikt
Ha nem újítanak és az árakat is növelik, akkor nem csoda hogy nem nagyon nő a szegmens náluk.
#3Snoop27:
Minden gyártó ezt csinálja, a sima mobiloknál már rég elértük azt a szintet, amikor nincs értelme évente váltani, de már 2 évente sem. De ez a fejlődés miatt van, nem lehet mindig óriási ugrás, mostanra már elég jók a telefonok.Mondjuk a foldable piacon pont hogy lehetne mit fejleszteni.
-
Snoop27
őstag
Ez várható volt. Reméljük megemberelik magukat most màr. Vicces hogy a galaxy ai-t még mindig ennyire sokra tartjàk. Emiatt tuti nem gondolkodnék samsungba. A zsanér és a tartossàg oké ezt fold ötről írva. De szerintem ebben fejlödnek a kinaiak is meg ez lenne az alap nem ami az elso 3 szériàt jellemezte.
Az a szomorú és vicces is egyben, hogy minden évben várjuk a legújabb samut, kijön a kis változtatásaival, s már reménykedünk, hogy ok, de hátha majd jövőre, s jövőre ugyanez lesz, már nagyon nem hiszek nekik/bennük, csak a lehúzásra játszanak.
-
syIex
nagyúr
Ilyen árak mellett mit várnak....
-
Lajmund
őstag
Ez várható volt. Reméljük megemberelik magukat most màr. Vicces hogy a galaxy ai-t még mindig ennyire sokra tartjàk. Emiatt tuti nem gondolkodnék samsungba. A zsanér és a tartossàg oké ezt fold ötről írva. De szerintem ebben fejlödnek a kinaiak is meg ez lenne az alap nem ami az elso 3 szériàt jellemezte.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Automata kávégépek
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Most aztán tényleg durván elszállhat az erősebb GeForce VGA-k ára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R5 7500X3D 32GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB NZXT H5 Flow RGB EVGA 750W
- Suunto Vertical 2 Canyon (Fekete) Zafír üveg Karcmentes állapot
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 7 16IAX10 OLED notebook - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 B2RWFKG Gamer notebook - Ultra 7 240H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5060 8GB W11
Nem mondom hogy elégedett vagyok a fejlődéssel de azért szarnak nevezni elég erős.