- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Másnál is előjött, hogy újra kell regisztrálni a Smart Bank alkalmazásban?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Az "Virtuális vásárlási limit" az gyakorlatilag az amikor neten a kártyaadatokat megadva vásárolok?
Köszi a választ.
-
pvt.peter
őstag
válasz
dangerzone #5264 üzenetére
ez engem is érdekelne
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Állítottam be rendszeres utalást bankon kívülre, amely minden hónap 10. napján teljesül.
Ha ez a 10-ei nap szombatra vagy munkaszüneti napra esik, akkor az átutalás könyvelési dátumánál mi fog szerepelni? Illetve ebben az esetben a következő munkanapon fogja megkapni a kedvezményezett az összeget? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Egy gyors kérdésem lenne: OTP-s számláról OTP-s számlára való utalás díjmentes?
-
pvt.peter
őstag
válasz
SunMount3r #3319 üzenetére
Hívd fel az OTP -t az ügyfélszolgálati telefonszámán és kérdezd le a legutóbbi tranzakciókat.
-
pvt.peter
őstag
Kb. reggel 10 óta próbálom elérni (2!) telefonon keresztül ezt a retkes ***** OTP -t de miután meg adom a 10 illetve 3 jegyű kódot egyszerűen bontja a vonalat ...
-
pvt.peter
őstag
Én se tudtam eddig a root rejtésének lehetőségéről, ugyanis erre még nem volt szükségem sohase ...
Miért is akarna az ember rootot elrejteni
Nem ettől függ, hogy az ember ura-e a telefonjának.
Megmerem kockáztatni, hogy te sem tudod fejből az összes adb parancsot. illetve paraméterezését. Ami természetesen nem is gond, ugyanis erre is rálehet keresni, ugyanúgy mint a rootolás elrejtésére. -
pvt.peter
őstag
A "szoftverfejlesztővel" csak azt akartam mondani, hogy rendszeresen szoktam romot cserélni, új romot kipróbálni a telómon, amihez előfordul, hogy kell a root.
Illetve elég sok speckó alkalmazás telepítéséhez is kell van root.
Amit nem értek az az, hogy eddig simán elnéztek e fölött, vajon miért volt szükség erre a szigorításra? Ebből akkor az következik, hogy előző alkalmazás nem volt biztonságos?
Igen, a root biztonsági kockázatot rejt magában, de még mindig nem értem, hogy miért kellene bármit is vállalni az OTP -nek. Ez a user felelőssége, illetve aki rootolja a telóját az tisztában van ezzel a dologgal. -
pvt.peter
őstag
Ez egy kalap sz*r így.
Mi az összefüggés a "feltört" teló és a root között
Szoftverfejlesztőként nyilván rootolt telóm van, nem pedig "korlátozott".Remélem észbe kapnak a manágerek a Google Play -es értékelések kapcsán ...
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van lehetőség arra, hogy a számlámon levő pénzmozgást grafikonon megjelenítsem az OTP felületén vhogy?
Röviden tömören azt szeretném, hogy grafikonon lássam ábrázolva a számlámon levő aktuális egyenleget. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ha bankban fizetek be egy adott számlára készpénzt, akkor mi az a maximális közlemény amit megadhatok?
Mennyi sor és soronként mennyi a maximális karakterszám? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom azon, hogy ott hagyom az OTP -t.
OTP junior számlám van, tehát számlavezetési díjam nincs.
Fizettem már hitelkeret-túllépési díjért is és most fizetek időszakos költségekért is ami nagy valószínűséggel a csoportos beszedési megbízás miatt van ...
Egy kicsit már kezd tele lenni a hócipőm a felesleges költségek miatt.
A kérdésem az lenne, hogy milyen más alternatív lehetőségeim lennének ahol tlképpen nem kéne semmilyen rejtett költséget fizetnem.
A fizetésem is ehhez a bankhoz érkezne a jövőben.Üdv,
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest