Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
válasz
Barthezz2 #12297 üzenetére
Üdv!
Annyi a különbség a kettőnk tranzakciója között, hogy én két elutasítás után a fizikai Otp-s kártyámmal harmadszorra sikeresen ki is fizettem a vásárlást. Tegnap a két elutasítottból az egyiket visszakaptam én is, de a másik még mindig nem érkezett vissza. Remélem visszakapom azt is, mert ha nem akkor örökre hanyagolom a Curve-t. Nem játszunk ilyen játékot! Mi van ha legközelebb egy több tízezres vagy százezres vásárlásnál járok így. Ebben a most kialakult helyzetben minden fillér számít! Alighanem maradok a Simple-nél, az utóbbi időkben elég megbízhatóan működik. -
madagaszkar
tag
válasz
Barthezz2 #12278 üzenetére
Üdv!
Én is így jártam tegnap a Pennyben. Órával fizetve(curve alatt az otp kártya) a terminál kétszer elutasította a vásárlást, az otp kétszer levonta. Ugyan így szerepel nálam is az alkalmazásban a tranzakció mint nálad, csak én harmadszorra is fizettem, akkor már a Simple-vel ami sikeres is volt. Így jelen állás szerint háromszor fizettem ki a vásárlást, ami az én esetemben szerencsére csak egy 1000 ft alatti összeg, de mi van ha a hétvégi nagybevásárláskor járok így. Lehet hanyagolni fogom ezek után a Curve kártyát, visszaállok a Simple-re. Pedig olyan kényelmes volt ez az órás fizetés. -
dptrsk
addikt
válasz
Barthezz2 #12280 üzenetére
Ha kétszer is ELUTASÍTVA cetli jött, akkor szerintem mindkettőt vissza fogod kapni.
Hogy miért futott hibára, egy ilyen hosszú kommunikációs láncban, nehéz megmondani… lehet ép a terminál hálózati kapcsolata gyengélkedett, s nem érkezett meg időben a válasz… vagy ugyan ez a curve vagy akár az otp rendszereiben…
-
dptrsk
addikt
válasz
Barthezz2 #12278 üzenetére
Ezen a képen nem látszik, de ezek vélhetően csak előjegyzett/zárolt forgalmak.
A CURVE miatt elég hosszú a jóváhagyási lánc… feltételezem a kérés eljutott az OTPig(be is foglalta), de a válasz már nem ért vissza a terminálhoz (timeouton belül).
Így most kb 14 napig zárolásban marad az összeg, s utána feloldásra kerül. A sikertelen terminál cetliket azért tedd el!Gyorsítani úgy lehet ezen, ha a terminál üzemeltetője tud feloldó üzenetet küldeni ezen tranzakciókra. Ilyen esetben általában a terminál cetlije a mérvadó, mert az alapján lesz az elszámolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest