- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
Nekem most ezt mondta telefonon keresztül az ügyintéző. Beléptem pc-n az internetbankba és elmondta, hogy hol módosítsam a webkártyán a vásárlási limitet. Megcsináltam, remélem a kövi vásárlásnál már nem lesz gond.
Ezek után már a mobil bank felületén látszik a napi vásárlási limit amit az internetbank felületén beállítottam.
-
yogibear
addikt
Nekem pl nem kell bele a mobilbank, de jelenleg anélkül nincs új netbank plusz továbbra sem akarok email címes bejelentkezést, amit annyira erőltetnek, tegyék csak bele a hagyományos bejelentkezési lehetőségeket is, amik a réginél vannak, választhatóan...
Akinek fontos a mobilbank, az külön hozzáadhassa, akinek nem, arra ne erőltessék rá...
Kb ennyi. -
dptrsk
addikt
Az üzletszabályzat szerint 1 kártya kell a számlához, ez elvileg lehet egy sima vésett MCO is (kb fele vagy 2/3 éves díja van a Prémiumhoz képest).
Hivatalosan ha a Te neved van rajta, Te használhatod, de paypass/kp felvét esetén nincs sok esélye az elfogadó felnek ezt csekkolni.
-
törölt tag
Fogalmam sincs. De nem is érdekel. Nem az én mániám, hogy egyes cégeknek firtassam a tulaji körét, másokét meg nem, kitudja milyen alapon.
Azért viccesnek találom, hogy nem a 20 éves múltjuk érdekelt, szakmailag, hanem vmi "teljesen" irreleváns. Ennyi erővel, azt is kérdezhetnéd, vajon milyen kávét főznek a szünetekben, tudod-e (karbon lábnyom)? Szelektíven gyűjtik-e a szemetet pl
Ha elolvasnád egyébként az adatokat a telefonod tárolja, nem pedig szerver.
mindjárt Kubatovnak e-mailben, és cc-zd be Rogán titokminisztert is.
Hát ez fájt... komolyan ilyenen rugózol egész nap?
Én nem félek, ha akarod elküldöm neki emailben -
törölt tag
A teljes ügyfélkörhöz képest, nem lehet jelentős szám. Nagyon kevesen használnak, fizetnek órával a többihez képest. De talán még telefonnal sem olyan nagy szám.
A Curve úgy látom csak romlott, nem javult, az eltelt idővel... Sokan kp felvét miatt is tartották. Szerintem a legjobb még mindig a Revo a 3 közül.
Addel, sajnos évek óta sok problémát olvasok a Curvnél, dupla terhelések egyéb technikai problémák. Én úgy ítéltem meg az előnyök kisebbek, mint a lehetséges bosszúságok.
-
yogibear
addikt
Én tavaly még Curve-vel "dolgoztam", alatta a webkártyával.
De mivel már megy a kártyájuk "hivatalosan" is, le fogom mondani, már nem kell a kerülő út... Amúgy sincs már haszna, nov 14 után a kp felvétel megszűnik (vagy fizetős lesz), plusz mostanság elég sok decline-ja van ahogy olvasom... -
Redneck
nagyúr
-
GabN73
addikt
Azért egy technikai hibát ne hasonlítsunk össze egy átveréssel...
Gondolom az államkincstár felé tett panaszodban nem szerepelt egyáltalán hogy kártérítési igényed van, persze hogy nem fizetnek.
De nyugi először nekem se ajánlott fel semmit a Volánbusz, amikor írtam nekik hogy mégis mi a qrvaanyjáért megy 5-8 perccel korábban mindig el a busz a menetrendhez képest...
Meg amúgy is, honnan tudnák hogy mit szerettél volna vásárolni. Helyedben simán nem fogadnám el a választ, írnék nekik hogy ezt és ezt szeretted volna ennyi összegért, kiesés xy forint, szeretnéd megkapni. Nem egy rakéta tudomány ez sem.
-
Doky586
félisten
Ha valaki elkezd panaszkodni persze hogy stornózzák. Nem tudom mi volt a konkrét esetben, csak felhívtam a figyelmet hogy van ilyen hogy egy hétre is eltűnik a pénz a szemed elől, de nincs ok aggodalomra. Emlékezni kell hogy vettél/jegyeztél valamit.
Nekem még sose kellett bemennem panaszkodni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest