- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
-
vnorbi
aktív tag
válasz
mokus18 #15256 üzenetére
Én azt tapasztalom most, hogy az OTPdirekt felületen nem jelennek meg a vásárlásokhoz tartozó zárolások, csak a könyvelt tételek. A héten kétszer fizettem hitelkártyával (közvetlenül, semmi közbeékelt Curve vagy NFC-s eszköz), de ezeknek a tranzakcióknak nem volt hatása a vásárlás napján az egyenlegre, és előjegyzett kártyaforgalomként sem jelentek meg.
Ez alapján el tudom képzelni, hogy a törlesztést sem biztos, hogy aznap jóváírják.
-
-
vnorbi
aktív tag
válasz
mokus18 #4958 üzenetére
2017 novemberében már biztosan nem volt benne a kedvezménylistában. Akkor érdeklődtem is miatta a banknál, és megerősítették, hogy nincs aktív ajánlat tőlük (ez egyébként fontos, mert az ajánlatok nem egyformák mindenkinek, attól, hogy egy hónapban nem látok egy bolttól semmit, nem biztos, hogy másnak sem adnak).
És én úgy nézem, hogy ha egyszer valamelyik bolt eltűnt (Edigital, Tesco, Rossmann), az többet nem jelent meg új ajánlattal. Mondjuk tavaly év végén voltak nyereményjátékok, amik ebbe a rendszerbe voltak becsatornázva, és többek közt az Edigitalos vásárlásokra lehetett néhány ezer forintos visszatérítést kapni, de ezeket nem a bolt adta, hanem a bank.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest