- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Marcsello31 #18501 üzenetére
Pár órája léptem be gépen FF-szal és simán működött... nem volt hibaüzenet... egyből bejött az SMS kód bekérő ablak....
Tuti, valami olyan hiba ami csak időlegesen jön elő, csak amatőrök az IT-seik.De használtam már párszor droidon a Brave-vel szintén weboldalon bejelentkezve és ott sem dobta a hibaüzenetet...
Appot nem használok... -
yogibear
addikt
válasz
Marcsello31 #18499 üzenetére
Csak FF-ot használok, ublock is Ghostery is megy... plusz sosem a legújabbat, le van tiltva az update-je mert sok esetben elbatynak vmit, azt foltozzák a v1 v2 v akármennyivel...
Amíg nem kell nem is update-elem... 124-es van most fent...
Ez az OTP-s belépési hibaüzenet is csak a nem régi OTP-s rendszer megborulás után jött elő nálam, kb a múlt hétvége felé először valamikor, mikor már elvileg napok óta flottul működött szerintük minden...előtte nem találkoztam vele... és nem is mindig jön elő, mert máskor meg szépen rendesen beenged... alkalomszerűen jön csak elő nálam... elsőre én is azt hittem megint be van borulva agyába a rendszer, másodjára mikor feldobta a hibaüzenetet, rápróbálkoztam újra és mint írtam, be is engedett... vagyis alkalomszerűen jön el a hiba... -
yogibear
addikt
válasz
Marcsello31 #18495 üzenetére
2 napja volt kb, hogy utoljára be akartam lépni, ugyanezt írta ki, fogtam a böngésző előzményeket sütiket mindent és töröltem (megszoktam minden banki belépésem előtt és kilépés után) frissítettem az oldalt és egyszerűen megint beírtam az adatokat azonosító számlaszám jelszó és jött az sms kódos ablak meg az sms a telóra...
és simán beengedett... próbáld meg... valószínűleg eltéved a rendszer. -
yogibear
addikt
válasz
Marcsello31 #18490 üzenetére
Pár napja ugyanez volt, akkor egyből újra beírtam az adatokat és jött sms kód és be lehetett lépni... esetleg ha megint kiírja próbálj megint egyből újra belépni, hátha...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Marcsello31 #14310 üzenetére
Válaszd a Bázis csomagot. 6 hónapig ingyenes. Utána van havidíj. De bármikor megszüntetheted.
-
Beni2360
félisten
válasz
Marcsello31 #14312 üzenetére
Nekem OTP-s Net számlám van eddig havi 540 Ft vonnak le. Most emelték 685 Ft-ra.
-
HUNited
őstag
válasz
Unicredit 3 évig ingyen 75 ezer jóváírással bankmonitoron keresztül.
Gránitnál is van új ügyfélként jóváírás (8000 ft), ajánlói kóddal (ha nincs ismerősöd, én tudok küldeni, de fontos tudnod hogy azért az ajánló is kap jóváírást).
-
GabN73
addikt
válasz
Marcsello31 #14308 üzenetére
Gránit 30k-t ad, plusz ha van rá igény referálással/ajánlással +8k.
Persze kritérium hogy 1 évig ne szüntesd meg a számlád. Ha kell ajánló kód írj egy privátot.
-
Llew
senior tag
válasz
Akkor sajnos a smart nem jó nekwd, mwrt 150 minimum kell. Viszont akkor a masik topikban nezz körbe, mas banknal van kisebb bejövővel is ingyenes. Vagy tenyleg ott a granit
-
Llew
senior tag
válasz
Marcsello31 #14308 üzenetére
Módosítják a hirdetményt. Szerintemxsose szoltak szemelyesen, hogy emeltek
Viszont váltasz egyet smart csomagra es maris kb ingyenes.
Lehet fikazni, de azért nem mindenert a szemét bank a hülye. -
törölt tag
válasz
Marcsello31 #13698 üzenetére
Igen a (szelfis) számlanyitásért jár. + Ajánlókóddal még 8000. Egy ingyenes számláért nagyon jó ajánlat. Szerintem is
-
blg
senior tag
válasz
Marcsello31 #13696 üzenetére
Mentek tegnap az utalások. Az azonnali utalás (AFR) 0-24-ben megy, ünnepnap is.
Ha neked nem ment, akkor az utalás nem az AFR rendszerben ment (pl. takarékszámláról fő számlára utalás) -
skroy
senior tag
válasz
Marcsello31 #13688 üzenetére
Nálam is ennyi a havidíj, de csak azért, mert nem érkezik rá jövedelem. Net számlacsomag. Amugy 5-600 Ft között lenne.
-
válasz
Marcsello31 #13688 üzenetére
Ez melyik számlacsomag?
Nekem Smart van, és mivel teljesítem a feltételeket (havi minimálbérnél/150 ezer forintnál több érkezik rá), így nincs havidíjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest