Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
headhunter #19388 üzenetére
Rokon, aki tud pár alap infót a birtokosról is tudja tiltatni.
A bank magától nem tilt bankkártyát...
-
Noxy
veterán
válasz
headhunter #19388 üzenetére
Igen. A bank.
Most abba nem mennék bele, hogy miért. -
yogibear
addikt
válasz
headhunter #18397 üzenetére
-
yogibear
addikt
válasz
headhunter #18388 üzenetére
Nálam a webszámla egyenleget jól mutatja... igaz az utolsó vásárlás róla 21-én volt és 22-én lett végleges az elszámolása az árfolyam miatt...
24-én belépni sem lehetett a netbankba, 25-én meg már a fals összeg volt a főszámlán, ahogy ma is... valamit sikerült nekik nagyon elcseszni... de nagy erőkkel dolgoznak rajta... csak eredménye nincs... ez van... -
yogibear
addikt
válasz
headhunter #18383 üzenetére
A számla egyenlege sem stimmel még most is...
Legalábbis nálam... -
headhunter
addikt
válasz
headhunter #18375 üzenetére
>30 óra eltelt, de még most sem sikerült a Webkártyás fizetést megoldani az OTP-nek.
-
válasz
headhunter #18377 üzenetére
Megjavult. Fizikai eszköz hibája okozta.
-
yogibear
addikt
válasz
headhunter #18375 üzenetére
Piacon meg máshol boltban a kártyás (órás) fizetés működött, de a netbankba nem enged belépni... lásd: technikai probléma...
Szerencsére csekkfizetés most még nem aktuális nálam...
De valamit megint sikerült nekik elbaltázni rendesen... -
válasz
headhunter #18360 üzenetére
Én anno 4.7 milliót fizettem be bankautomatába. Még a fiókvezető is kijött segíteni.
A pénztárban szerettem volna befizetni eredetileg, de három óra után érkeztem tíz perccel és háromkor bezárt.Akkor jött az ötlet az ügyintézőtől, hogy ott az ATM kint...fizessem be ott. Csak ő sem tudta mennyit lehet és hogy. Ekkor hívta ki a fiókvezetőt és vele próbálkoztunk. Amikor megevett egy adag pénzt a gép...utána kérdezte, hogy szeretnénk-e még etetni őt....és ha igen volt a válasz, akkor nem kellett újabb tranzakció.
Valószínű akkor is 4 millió volt a limit, mert csak kétszer kártyáztam...az elején meg a vége előtt valamivel.
Közben szép kis sor gyűlt össze az ATM-nél. Szidtak mint a bokrot..és el sem tudták képzelni mit piszmog két férfi kb. betakarva az automatát már vagy öt perce...
-
nggabi
félisten
válasz
headhunter #18360 üzenetére
-
KubanitoS
veterán
válasz
headhunter #18111 üzenetére
Ha belépsz az OTP fiókodba ott van chat és rá tudsz kérdezni.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
headhunter #12160 üzenetére
Jó rég volt web kártyám, de anno tapasztaltam ilyet. A devizás vásárlások okozták. Valamit vettem külföldi oldalon, az OTP váltotta forintra a vételárat, amit két tizedesjegy pontossággal könyvelt, de mindenhol csak a kerek összeg látszott. Amikor 0 forint volt az egyenlegem, akkor valójában mondjuk -0,4 forint volt a pontos összeg, amihez ha hozzáutaltam x-et, akkor x-0,4 lett az új egyenleg, kerekítve x, de erre x összegű kártyás tranzakció nem sikerült.
-
Nikaré
őstag
válasz
headhunter #11826 üzenetére
Amint megtörténik az utalás igen, ha téves, ha nem.
A meghiúsult után nem tud költséget számolni. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
headhunter #11022 üzenetére
Számlaszámot nem tudsz megadni, csak a virtuális kártyád számát.
Igen a virtuális kártyát erre, online vásárlásra találták ki.
De Alin már lehet paypallal is fizetni, én inkább azt használnám, úgy hogy a virtuális kártyát mögé rakom -
viktorhu
veterán
válasz
headhunter #11010 üzenetére
Ennek semmi köze az utaláshoz, természetesen a kártyás visszatérítés működik online vásárlásból, az része a kártya szolgáltatásainak. Utalni tényleg nem tudsz rá kívülről.
-
válasz
headhunter #9826 üzenetére
-
KicsiRegő
tag
válasz
headhunter #9823 üzenetére
A direktes szerződéshez a második, SmartBank tartozik.
Használhatod az elsőt is, ami fejlesztés alatt áll, ahhoz is van külön webes felület, de azzal új Digitális Szolgáltatási Szerződést kötsz, ami jelenleg szeptember 30-ig 0ft, utána 499ft, ha nem hosszabbítanak, és csak személyesen mondható le. -
válasz
headhunter #9823 üzenetére
Mindkettőt
a HU végű külön regisztrációt igényel, mindennapos használatra jó, de még előfordulhat, hogy hiányzik belőle olyan, ami a SmartBankban benne van.
-
Serpiko
addikt
válasz
headhunter #7117 üzenetére
Nálam is így van ahogy neked. Kiváncsi vagyok mikor írják jóvá.
-
luciferk
senior tag
válasz
headhunter #5466 üzenetére
Ja ja, október első napjaiban meg kapod az új kártyát amit aktiválhatsz is a smart bankon keresztül.
-
luciferk
senior tag
válasz
headhunter #5464 üzenetére
A maestro kártyám (Net számlám van) e hónapban lejár, helyette 2 napja MasterCard online next kártyát küldtek, a límitek, pínkód maradt a régi. Ha smart bankot használsz mobilon itt aktíválhatod is az új kártyád, a régi maestro kártyádat is használhatod a lejárati hónap végéig utána unaktíválódik, vagyis valószínű, hogy neked is MasterCard online next kártyát küldenek.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
headhunter #3322 üzenetére
Az ilyen 3000Ft körül szokott lenni?! És miért épp Júliusban vonnák le?!
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter #2993 üzenetére
Tesco: 10.000 forintonként 250 Ft kedvezmény minden vásárlás után. (Lejárat: 2017.05.31)
Kasszánál, szinte mindig adnak kupont 5.000Ft feletti vásárlásnál 500Ft-ot engednek el, akkor ez a 250Ft "csábító" ajánlat...
Mi a cél?
1. Vásárló többet költsön, adjunk neki 10.000Ft után, 2.000Ft jóváírást (visszatérítést)?
2. Havonta nagyobb összeget elköltő vásárlók jóváírását csökkentsük 10.000/2.000-ről, 10.000/250-re?
3. Random adjunk kedvezményt, keveset vásárló is kaphat 10.000/2.000-et, de 10.000/250-et is?
-
bernel
tag
válasz
Nekem ebben a hónapban 2 ezret adott 10 után, ami elég jó, ráadásul a tesco appban találtam egy 600 forintos kupont is, ami váratlanul megjelent minden jelzés nélkül, úgyhogy 25% le is jött egyből a vásárlásból.
Kíváncsi leszek a következő hónapban mennyit oszt vissza az otp.
-
Zoty4
őstag
válasz
ez ám a kedvezmény mi?
na én ezért nem eröltetem már a tescot, csak ha jön vmi értelmes kuponhalmaz
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
headhunter #2701 üzenetére
Nem tudom, mérvadó-e, nekem "Elektronikus" számlacsomagom van 10+ éve, tudtommal ez sem igényelhető már nagyon régóta, de még nem szóltak, hogy át kell rakniuk másra.
-
scream
veterán
válasz
headhunter #2701 üzenetére
Szerintem nem vonják ki teljesen, majd kihal.
Tehát új nem köthető, de ha szerződtél 2016. dec. 12 előtt, akkor abban maradhatsz, ameddig te nem váltasz csomagot vagy pl korhatár miatt át nem raknak másikba.
Én voltam bent hasonló miatt OTP-ben, ott azt mondták (Junior-Jump-Tempo kérdéskör), hogy most átkerültem Jump-ba és ha 28-at betöltöttem átkerülök a Tempoba, pedig az már ugye most sem elérhető, de mivel a szerződésemet még bőven 2016. dec. 12 előtt kötöttem ezért rám vonatkozik és megillet a Tempo.
-
htc07
addikt
válasz
headhunter #2422 üzenetére
én jump, 500/10000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest