Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
-
dptrsk
addikt
válasz
pvt.peter #2744 üzenetére
Olvastad a kommenteket a play storeban?
Nekem nem az jön le, hogy tisztában lennének az emberek a roottal.Hogy eddig miért nem kellett, most meg miért?
Eddig volt egyszerűsített belépés, amivel csak mentett űrlapokra lehetett utalni. Illetve volt a tokenes belépés, ami után szinte minden ment.Most van a Pines/fingerprintes belépés, amivel minden megy.
Nem próbáltam, de már nincs korlátozott belépésre lehetőség.Röviden ez is változott, így teljesen más jogosultságokhoz jut egy kártékony program, mint régen.
-
dptrsk
addikt
válasz
pvt.peter #2740 üzenetére
Az a baj, hogy a root biztonsági kockázatokat rejt magában, amit az OTP nem vállal magára, s feltehetőleg a jogi környezet a felhasználónak adna igazat, így nem kockáztatja, hogy az ügyfelei pénzét tegye ki veszélynek(amit neki kéne megtérítenie), inkább letiltja a rootolt készülékeket.
Nem tudom fejlesztői szempontból mihez elengedhetetlen a root...
-
-
-
dptrsk
addikt
válasz
pvt.peter #1607 üzenetére
Hát nem nagyon értelek...
A csoportos beszedés egy kényelmi szolgáltatás, senki nem kötelez rá, hogy használd. Helyette ott az ingyenes kártyás fizetés és a havi 2x ingyenes pénzfelvétel.A hitelre se kötelezett senki, ha van folyószámlahitel ügyelni kell, hogy ne használd túl... Pl. Hó végén ne 100% legyen kihasználva, mert hó elsején terhelik a kamatát a hitelnek, s ha nincs elegendö rés, akkor túlléped a keretet.
Ezek a költségek, amiket említesz minden banknál megvannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest