- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
r3dsnake #18465 üzenetére
Betizetni nem lehet kártyával, csak állampapírt lehet venni, amit ha azonnal elad, akkor veszteség lesz, ami lehet 0,1% körül, ha épp kapható közeli lejáratú DKJ, vagy ha hagyományos lakossági állampapírra szorul, akkor 1%. A készpénzfelvételt pedig 0,45%, maximum 20 ezer forint illeték terheli az Államkincstárnál (ők az egyetlen szolgáltató, akik azonnal átterhelhetnek minden adót a lakosságra, meg is tették, a többieknek majd január 1-től szabad).
-
vnorbi
aktív tag
válasz
r3dsnake #18431 üzenetére
Legalább egy hétig volt szinkronizációs probléma, ami miatt nem valós egyenleget jeleztek az online felületek bizonyos esetekben (itt is volt szó róla, ha visszaolvasol). Ugyan mára levették az erről szóló figyelmeztetést, de én el tudom képzelni, hogy ehhez van köze az általad tapasztaltaknak.
-
Llew
senior tag
-
yogibear
addikt
válasz
r3dsnake #16999 üzenetére
Jó de láthatóan nem jutott el az infó:
Mi a tosznak csak ezért pluszban a GW is? Ha másra nem jó? Plusz egy felesleges app a telefonra...
Főleg, ha egyszer a szimpliben is működik az NFC? Az hogy 2 év alatt először fordult elő nálam, hogy nem működött egy frissítés után, azzal együtt lehet élni egy pár perces procedúra, kártya törlése, újra hozzáadása megoldotta... azóta volt újabb frissítés, tegnapi és továbbra is működik...
Nem azért rtam be, hogy utána tömegesen jöjjenek posztok, hogy "mér használod azt a xart" meg "ménem a guglivalletet használod" és hasonlók... hanem hogy ha másnál előfordul és netán olvasni is tud, kapjon egyszerű megoldást...#17000 Llew
Pont erről beszélek... nem minden esetben az app, vagy a bank a hülye, hanem van, ami a user hibája... csak ezt rengetegen hajlamosak nem figyelembe venni... a user hőbörög hogy xar az app, aztán mikor kiderül a user failure, már nem meri megmondani, hogy ő volt a fax.
Volt már olyan esetem, hogy adott terminálom, nem hogy a telefon NFC, de még a ritkán használt plasztikot sem ette meg érintéssel, csak chip & pnnel... persze ilyenkor is az app a xarcsak nálam tartalékban ott szokott lenni a plasztik is az esetek egy részében...
-
borges7
aktív tag
válasz
r3dsnake #7344 üzenetére
Hm, én a PC-n böngészőből be tudtam lépni, viszont a mobilon a SmartBank kezdőoldala azt írja, hogy: "Hiba a kommunikációban! Kérjük, ellenőrizze az internet hozzáférését!" Holott tökéletesen működik a net a telón! Ha meg megpróbálok belépni, akkor ezt írja: "A kiválasztott WIFI hálózat a SmartBank használatához nem megfelelő."
-
válasz
r3dsnake #2145 üzenetére
Elképzelhető, ha most csináltad először és sokszor egymás után vagy azonos napon.
Nekem anno amikor először csináltam sok vásárlást egy nap volt hogy kb 1 napra/másnapig letiltott, de utána magától engedte tovább.
Ez amolyan "viselkedés" alapú szűrő, ha eddig nem jellemző minta szerint használják a kártyát (lesz idő letiltani, ha a tulaj észreveszi lopás esetén).De sajnos biztosra nem tudom, elvileg nincs ilyen limitáció dokumentálva sehol, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest