Aktív témák
-
e-biza
őstag
Juhuu moderátorok :))
-
e-biza
őstag
J. Tommy, Tildy, X-Com:
[L]http://www.genie-soft.com/products/olb/default.html[/L]
Moderátor modosithatná a témát, hogy késöbb keresöben is müködjön valakinek
[Szerkesztve] -
hát nekem a kézzel másolgatás még 1x se jött össze. / a multkor is itt paráztam, hogy elszállnak a leveleim. nem csináltam install elött mentést. de végülis visszanyertem öket./a konfigolása pedig nem nagy szám. csak kiválasztom a programot, minden mást kiszedek a listából.
-
col
addikt
Meg is érdemel ennyi macerát, aki Outlookot, vagy Outlook Expresst használ :)
Annál a ''pókháló'' is jobb, az sem lukasabb :DD -
X-COM
nagyúr
de, a naptár meg a kontaktok is
[L]http://office.microsoft.com/assistance/preview.aspx?AssetID=HA010875321033&CTT=3&Origin=HA011030811033[/L]
Each .pst file contains all of your Outlook folders, including the Inbox, Calendar, and Contacts. You can have a single .pst file (usually called Personal Folders in your Folder List), but you can also have an additional .pst file that you use for archiving. -
X-COM
nagyúr
elég rég használtam outlookot, de szerintem minden abban az egy szem pst-ben van benn
-
e-biza
őstag
ha visszamásolod nem elsz semmi, elöször be kellállitani az outlookot és utána felülirni azokat a fájlokat. amúgy van erre külön Outlook Email Backup vagy valami hasonlo nevü program. Emlékeim szerint csinál egy exe-t és az magátol visszaállitja a régi leveleket.
-
J. Tommy
csendes tag
És ez mennyire biztos? Mert én ezt már próbáltam de mikor visszamásolom semmi nem történik olyan mintha nem is másóltam volna vissza.Szerintem nem csak ide ment.
De azért köszi. -
J. Tommy
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy az Otlook hova menti az e-mail címeket meg a leveleket.Mert amikor újra kell rakni a Windows-t akkor írhatok be mindent újra.
És valahogy ezt nem szeretem.
Ja egyébként az Office 2003-at használom ha ez számit.
A segítségeket előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest