Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
A készülő oppo find x10 ultra a híresztelések szerinti hatalmas méretű 3x szenzorral kényelmesen lefedi ezeket, távolra meg ott a 10x.
Ezt tudja az X9 Ultra is most: a 3x-os szenzora a jelenleg elérhető legnagyobb, ami mobilban valaha volt – akkora, mint például a 17 Pro Max főkamerája. Brutális benne a szenzorzoom is: 85 mm-en kb. nulla a minőségromlás, de még 135 mm-en is elfogadható. Ez egyébként nagyon egyénfüggő, kinek mi a megfelelő.
1/1,12 3x és 1/1,95 10x telékről olvastam az x10 ultra kapcsán.
joey04: A főkamera és 5x-et én is túl nagy ugrásnak tartom.
-
joey04
titán
Van mikor 3x kellene, mert a 3,7x-be nem fér bele és nem tudok hátrébb menni pl. egy koncerten, ott ugye attól füll hol állok, van hogy tökéletes a 3,7x és van hogy az s24 ultra 5x kamerája lenne az ideális. A készülő oppo find x10 ultra a híresztelések szerinti hatalmas méretű 3x szenzorral kényelmesen lefedi ezeket, távolra meg ott a 10x.
Nálam általában a 3x nem lenne elég, ezért jó ha távolabbra lát, de ez az én felhasználásom.persze, sokszor sok a 3.7x, az csak azért ideális 1 zoom esetén, mert 2x-ig okés a főkamera, és így nem 2x-4x között van rottyon a minőség, és mégis távolabbra is jó, mint a 3x ami megsokszor kevés. hanem egy jó szenzorzoom esetében 7x-ig, 6x helyett. De a legjobb persze a folyamatos zoom, lásd xiaomi.
A készülő oppo find x10 ultra a híresztelések szerinti hatalmas méretű 3x szenzorral kényelmesen lefedi ezeket, távolra meg ott a 10x.
x9 ultra meg most is tudja ezt, a 10 ultrában a hírek szerint a 10x kap nagyobb szenzort. -
Elit3Zotya
addikt
Van mikor 3x kellene, mert a 3,7x-be nem fér bele és nem tudok hátrébb menni pl. egy koncerten, ott ugye attól füll hol állok, van hogy tökéletes a 3,7x és van hogy az s24 ultra 5x kamerája lenne az ideális. A készülő oppo find x10 ultra a híresztelések szerinti hatalmas méretű 3x szenzorral kényelmesen lefedi ezeket, távolra meg ott a 10x.
Nálam általában a 3x nem lenne elég, ezért jó ha távolabbra lát, de ez az én felhasználásom.A készülő oppo find x10 ultra a híresztelések szerinti hatalmas méretű 3x szenzorral kényelmesen lefedi ezeket, távolra meg ott a 10x.
Ezt tudja az X9 Ultra is most: a 3x-os szenzora a jelenleg elérhető legnagyobb, ami mobilban valaha volt – akkora, mint például a 17 Pro Max főkamerája. Brutális benne a szenzorzoom is: 85 mm-en kb. nulla a minőségromlás, de még 135 mm-en is elfogadható. Ez egyébként nagyon egyénfüggő, kinek mi a megfelelő.
-
Dare2Live
félisten
Nálam általában a 3x nem lenne elég, ezért jó ha távolabbra lát, de ez az én felhasználásom.Itt ugye egy erős ütközés van és nagyon helyzetfüggő kinek mi. Nekem spec a tele legyen valahol 100-120mm között.
Viszont ha ez a 75-100mm a zsáner akkor arra ott a 17 ultra 75-100mmes a telével. (Csak a kamera softon kicsit reszelhetne xiaomi...) -
milkabrams
őstag
én meg ezt soha nem értem, hogy miért jobb az, hogy messzebb lát? mármint ha csak 1 zoom kamera van? szerintem kb pont a 3,7x az optimális. ha van mellette egy 10x mondjuk mint az opponál az oké, de a főkamera nem tudja megoldani 4x-ig. az oppo/vivo de még a xiaomi sem szégyenkezhet mellette, szóval egyedül a samunak van szerencséje, de az említett hármas kapható globál, és nem nagyon tépázza meg őket.
Nálam általában a 3x nem lenne elég, ezért jó ha távolabbra lát, de ez az én felhasználásom. -
joey04
titán
4x kamera 1/1,28" méretben? Ez szenzorméretben túlmutat a hatalmasnak számító 3,7x 1/1,4" szenzoron és messzebb lát, mint az oppo féle azonos méretű de csak 3x kamera. Rohadt nagy szerencséje a Samsungnak és többieknek, hogy így elbántak a Huaweijel.
én meg ezt soha nem értem, hogy miért jobb az, hogy messzebb lát? mármint ha csak 1 zoom kamera van? szerintem kb pont a 3,7x az optimális. ha van mellette egy 10x mondjuk mint az opponál az oké, de a főkamera nem tudja megoldani 4x-ig. az oppo/vivo de még a xiaomi sem szégyenkezhet mellette, szóval egyedül a samunak van szerencséje, de az említett hármas kapható globál, és nem nagyon tépázza meg őket.
-
Jack Oneill
veterán
-
hdavid1
aktív tag
-
vulnrea
aktív tag
Nem döcög, akadozik.
Hozza egy tavalyelötti Snapi 7 szintjét. 3Dben mégrosszabb. Ez a középkategória alján rendben lennne de a Huawei csúcsárat 480.000Ft kér érte. Abszurd.
És bár emiatt is überszar az ár/érték aránya de a legnagyobb gond a GMS hiánya. Nagyon mazohistának kell ahoz lenni amikor tömve a piac ekkora bődületes handycappel nem rendelkező telefonnal hogy valaki ezt vegye.Egyetértek Veled, EU-ban valóban nehezebb ezt eladni a felhasználónak, akik főként a Google/Meta világában élnek csak.
Huawei tavaly is nagyon jó kupont adott a Pura 80 Ultra és a Mate X7 mellé.
Nekem nincs bajom azzal amit írtál, mennek így is az Android alatt futó appok mindenféle gond és mókolás nélkül. Talán, ha elterjedne globálisan végre a HarmonyOS lehetne picit jobb a helyzet, mert maga a Store sok alkalmazással rendelkezik már.
A proci sebességéről és gyorsaságáról a mindennapokban én nem tudok nyilatkozni, mert jól van optimalizálva a rendszer, futtatni a teszteket meg nem szoktam, mert az sem érdekel.
-
Dare2Live
félisten
Olvasva a kommenteket, akik szerint lassú lenne, döcög és akadozik a processzor.. Nekem Mate 70 Pro+-on Kirin 9020 van, HarmonyOS 7 Beta teszten jelenleg, a 6.1 most a stabil belőle.
Minden frissítésnél gyorsabb és jobb az akkuidőm is! Páromnak iPhone 17 Pro Max van, egymás mellett a kettő nézve legtöbbször az enyém kerül ki győztesnek, mind fotózás, mind böngészés és egyéb apró dolgokban is. Egyetlen egyszer sem fagyott, vagy hagyott volna cserben, pedig több, mint egy éve használom már. Az akkum ennyi idő után és foylamatosan 30-100%-is 100W-on töltve is 100% kapacitás jellemzi. Simán 1,5 napot használom folyamatos 5G mellett, ami a Wi-Fi mellett is állandóan aktív, mert szeretem, ha nem szakad meg egy percre sem, ha olyan helyen vagyok.
Bőven elegendő a 16 GB RAM, összesen ha jól rémlik 7 alkalmazást állíthatsz be, mely folyamatosan mehet a háttérben és zárolhatod lakattal. Nálam eddig nem zárt be egyetlen egy programot sem és nem lassult le.Játszani nem játszok rajta, mert nem érdekel.
Lehet elvakult vagyok és tűnhet úgy, hogy csak a Huawei a számomra az etalon és istenítem, de több éve használom őket, mióta nincs Google meg lehet nézni hol tart a többi gyártó.. és hol a Huawei.
Minden EU-s alkalmazásom működik, banki appok is, folyamatosan jönnek rá a frissítések. Egyedül a McDonald's app és az android Auto
viszont pár hónapja pedig fizetni is lehet már vele.
Volt a kezemben Honor Magic8 Pro, de köszönő viszonyban sincs a Mate 70 Pro+-al, úgy érzem, hogy az aktuális csúcs Honor, mindig az azt megelőz évben kiadott RS Ultimate tudását kapja meg.Nem döcög, akadozik.
Hozza egy tavalyelötti Snapi 7 szintjét. 3Dben mégrosszabb. Ez a középkategória alján rendben lennne de a Huawei csúcsárat 480.000Ft kér érte. Abszurd.
És bár emiatt is überszar az ár/érték aránya de a legnagyobb gond a GMS hiánya. Nagyon mazohistának kell ahoz lenni amikor tömve a piac ekkora bődületes handycappel nem rendelkező telefonnal hogy valaki ezt vegye. -
mhydas99
addikt
Mivel a Huawei nem Google-tamogatott GMS, a Honor meg igen, a Huawei HarmonyOS-t hasznal AoSP alapon, a Honor meg a hagyomanyos androidot, igy teljesen mas mar a 2....
-
Chereiose
addikt
-
vulnrea
aktív tag
Olvasva a kommenteket, akik szerint lassú lenne, döcög és akadozik a processzor.. Nekem Mate 70 Pro+-on Kirin 9020 van, HarmonyOS 7 Beta teszten jelenleg, a 6.1 most a stabil belőle.
Minden frissítésnél gyorsabb és jobb az akkuidőm is! Páromnak iPhone 17 Pro Max van, egymás mellett a kettő nézve legtöbbször az enyém kerül ki győztesnek, mind fotózás, mind böngészés és egyéb apró dolgokban is. Egyetlen egyszer sem fagyott, vagy hagyott volna cserben, pedig több, mint egy éve használom már. Az akkum ennyi idő után és foylamatosan 30-100%-is 100W-on töltve is 100% kapacitás jellemzi. Simán 1,5 napot használom folyamatos 5G mellett, ami a Wi-Fi mellett is állandóan aktív, mert szeretem, ha nem szakad meg egy percre sem, ha olyan helyen vagyok.
Bőven elegendő a 16 GB RAM, összesen ha jól rémlik 7 alkalmazást állíthatsz be, mely folyamatosan mehet a háttérben és zárolhatod lakattal. Nálam eddig nem zárt be egyetlen egy programot sem és nem lassult le.Játszani nem játszok rajta, mert nem érdekel.
Lehet elvakult vagyok és tűnhet úgy, hogy csak a Huawei a számomra az etalon és istenítem, de több éve használom őket, mióta nincs Google meg lehet nézni hol tart a többi gyártó.. és hol a Huawei.
Minden EU-s alkalmazásom működik, banki appok is, folyamatosan jönnek rá a frissítések. Egyedül a McDonald's app és az android Auto
Volt a kezemben Honor Magic8 Pro, de köszönő viszonyban sincs a Mate 70 Pro+-al, úgy érzem, hogy az aktuális csúcs Honor, mindig az azt megelőz évben kiadott RS Ultimate tudását kapja meg. -
mhydas99
addikt
-
Dare2Live
félisten
A legnagyobb baja a GMS hiánya. Lehet ígyúgy hackolgatni aztán az adott (banki, lightyear, a megszokott apjaid...) épp működnek az első frissítésig vagy nem. Gigantikus szívás.
A teljesítménye ehez képest nem akkora gond. Ettől még annyira rossz, hogy egy 100/130Ks X8 PRO picit vagy 3Dben nagyon elveri. És ráadásul sokat fogyaszt és megkockáztatom ennek is agresszív a memóriakezelése (bevágja a háttérbe futó appokat, widget nem frissül...)
Mindezt 480.000Ftért.

-
Chereiose
addikt
De google gondolom továbbra se lesz rajta, így nem tudom ki veszi meg itt 300+ ezerért amikor az egész egy szívás csak.
Pedig mekkora széria volt a P30, nem vagyok nagy androidos, de ha lenne egy rendesen működő google-s széria szerintem visszamennék rá. -
greyslay
aktív tag
Szeretem alapvetően a Honort de azért hiányzik a Huawei...
-
kozgab
csendes tag
Kéne. Van egy p30 pro, amit használok cégesnek és mellette sajátnak s25. Huawei mai napig nagyon jó záridővel dolgozik, s25-höz képest is kevesebb a bemozdult kép, főkamera minősége szerintem nagyon nem rossz, p30 pro tele optikája nem az igazi, ellenben olyan zoomra képes, amire egyik konkurens sem a mai napig, legalábbis amiket próbáltam. IPhone 16 pro záridőben hasonló, ellenben zajosabbak a képei, Samsung gyönyörű képeket csinál alapban, de ha gyorsabb záridőt állítok beállításban se lesz olyan, mint Huawei...
Ez azért gáz mindenki számára
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
-
ROBOTER
addikt
A telefonokba szerelt keperzekelo meretek hazugsagok, el ne higgyetek!
Egy Sony Fullframe kameraban, ami akkora mint az arcunk 1 colos szenzor van. Khmm....egy tenyernyi telefonban, amineka feluletenek az 1/20-a maga a foszenzor, az szerintetek 1 col? Komolyan?
MKBHD mar csinalt errol egy videot regebben, ez marketing bullshit. A telefonos 1 colos keperzekelo akkora, mintha fullframe 1/1, 35 lenne es eros korlatozasokkal....Kb. 20 éve foglalkozom ezzel, így pontosan tudom honnan ered a szenzorok elnevezése (Vidicon), és 4/3-ig minden szenzort így neveznek el, függetlenül attól, hogy MILC-be kerül vagy telefonba vagy biztonsági kamerába.
4/3 felett már más nevezéktant használnak (APS-C, APS-H, FullFrame stb.)
Én az arányokról beszéltem. Az 1/1.28-as felülete kb. a 60%-a az 1 inchesnek annak ellenére, hogy mind a kettő átlója kisebb, mint ami a nevében szerepel.
-
Ricardo
titán
4x kamera 1/1,28" méretben? Ez szenzorméretben túlmutat a hatalmasnak számító 3,7x 1/1,4" szenzoron és messzebb lát, mint az oppo féle azonos méretű de csak 3x kamera. Rohadt nagy szerencséje a Samsungnak és többieknek, hogy így elbántak a Huaweijel.
"Rohadt nagy szerencséje a Samsungnak és többieknek, hogy így elbántak a Huaweijel."
Talán rá lennének kényszerülve a komolyabb fejlesztésekre. -
Sgr_A
addikt
-
hdavid1
aktív tag
Nekem is első dolgom kikapcsolni az 5G-t és a 120 Hz-t.
-
Nekton
aktív tag
Khmm....
Mindenki tegye a szivere a kezet, ki hagyja bekapcsolva az 5G-t a telefonjan a 4G helyett, ami alig meriti, illetve az 5G-vel mennyivel gyorsabban hallgatja a Spotify playlistjet, nez YT videokat fullHD-ban stb?
Ellenben a Kirin 9030s proci meg mindig nem eri el a Snapdragon 8 gen 2 szintjet sem, kvazi belepo-kozepkategorias proci.
E-SIM udvozlendo, habar nagy utazokon es egyszerre tobb, mint 2 SIM-et egy keszulekben hasznalokon kivul napi szinten nincs jelentosege.
Hianyzik nagyon a marka a hoskorbol, de semmi nem indokolja egy Huawei vetelet egy Honorral szemben. Sot.Mindig minden telefonunkon megy az 5G. Miért is ne menne?
-
szkaroly
őstag
Khmm....
Mindenki tegye a szivere a kezet, ki hagyja bekapcsolva az 5G-t a telefonjan a 4G helyett, ami alig meriti, illetve az 5G-vel mennyivel gyorsabban hallgatja a Spotify playlistjet, nez YT videokat fullHD-ban stb?
Ellenben a Kirin 9030s proci meg mindig nem eri el a Snapdragon 8 gen 2 szintjet sem, kvazi belepo-kozepkategorias proci.
E-SIM udvozlendo, habar nagy utazokon es egyszerre tobb, mint 2 SIM-et egy keszulekben hasznalokon kivul napi szinten nincs jelentosege.
Hianyzik nagyon a marka a hoskorbol, de semmi nem indokolja egy Huawei vetelet egy Honorral szemben. Sot.Nálam mindíg be van kapcsolva az 5G. Speciel nem éreztem soha hogy emiatt jobban merülne a telefon.
-
mhydas99
addikt
Most akkor visszalépnek 1''-ról 1/1.28-ra? Az a régi szenzor felületének kb. 60..65%-a.
A klasszikus vörös-zöld-zöld-kék helyett vörös-sárga-sárga-kék a színszűrő. Jobb fényhasznosítás, picivel pontatlanabb színmeghatározás.
A telefonokba szerelt keperzekelo meretek hazugsagok, el ne higgyetek!
Egy Sony Fullframe kameraban, ami akkora mint az arcunk 1 colos szenzor van. Khmm....egy tenyernyi telefonban, amineka feluletenek az 1/20-a maga a foszenzor, az szerintetek 1 col? Komolyan?
MKBHD mar csinalt errol egy videot regebben, ez marketing bullshit. A telefonos 1 colos keperzekelo akkora, mintha fullframe 1/1, 35 lenne es eros korlatozasokkal.... -
mhydas99
addikt
Khmm....
Hianyzik nagyon a marka a hoskorbol, de semmi nem indokolja egy Huawei vetelet egy Honorral szemben. Sot. -
Elit3Zotya
addikt
Jó lenne, ha vissza tudnának térni, és újra lenne igazi verseny. A 80 Ultrát minőségre jobbnak éreztem bármelyik Ultránál.
Elég kicsi a hangsúly a hírekben az Android 16-on, pedig eddig, ha jól tudom, az Android 12-re épült az EMUI.Bizony
, bár az Oppo f/2.2-vel tudja ezt a szenzorméretet és az utóképfeldolgozás sem volt a kedvencem. -
janeszgol
félisten
A teljesítmény, fogyasztás miatt nálam sem rúgna labdába ennyiért.
-
milkabrams
őstag
-
jack982
senior tag
Ha az eurós ár alapján tényleg beférne 300k alá a pro és 400k alá a pro max induló áron akkor lehetne esélye a 400-600k áru csúcs modellek alatt. De nem 480 meg 620 ezerért mint a 80 sorozat.
Ahhoz az árhoz túl sok a kompromisszum (hardver, Google hiánya), amit nem kompenzál a minőség, a jó kijelző, meg a bármilyen kiváló kamerák sem.malájoknál átszámítva 380k huf a pro max. ehhez jönnek extra kedvezmények még.
-
Isti2
aktív tag
Ha az eurós ár alapján tényleg beférne 300k alá a pro és 400k alá a pro max induló áron akkor lehetne esélye a 400-600k áru csúcs modellek alatt. De nem 480 meg 620 ezerért mint a 80 sorozat.
Ahhoz az árhoz túl sok a kompromisszum (hardver, Google hiánya), amit nem kompenzál a minőség, a jó kijelző, meg a bármilyen kiváló kamerák sem. -
Alogonomus
őstag
A cikkben említett 800 és 1000 euró körüli csúcsmobilhoz nyilván friss Snapdragon 8 dukálna, de alacsonyabb szinten, ahol azért a legdurvább 3D játékok problémamentes futtatása, vagy a 8K30 nem elvárás, oda a SOC-ok teljesítménye igazából valamennyire mellékes már, mert ahogy itt sok tesztben is megemlítésre kerül, egy AnTuTu szerint "1,5 milliós" Snapdragon 7 is elegendő a mindennapokhoz, nem kell a közel "3 milliós" teljesítményű friss Snapdragon 8.
Erőben még csak-csak megállhatná a helyét a Kirin a 200 ezres árkategória Snapdragon 7-es mobiljaival szemben, de a GMS kvázi hiánya miatt mondjuk 150 ezerért kellene adni a Huawei telefont, és annyiért már aligha lenne jó üzlet a Huawei számára. -
ROBOTER
addikt
Most akkor visszalépnek 1''-ról 1/1.28-ra? Az a régi szenzor felületének kb. 60..65%-a.
A klasszikus vörös-zöld-zöld-kék helyett vörös-sárga-sárga-kék a színszűrő. Jobb fényhasznosítás, picivel pontatlanabb színmeghatározás.
-
Dare2Live
félisten
Jelenleg sem az 5G hiánya a Huawei telefonok fő gyengesége, hanem a GMS rendszerből való kitiltottságuk.
Bár a legtöbb GMS funkciót a friss Huawei eszközökkel is el lehet érni ilyen-olyan szürkezónás, vagy egyenesen a GMS rendszer szándékos megtévesztésén (hamis készülékazonosító) alapuló módszerrel, de azok mind kockázati tényezőként jelentkeznek egy vásárló számára. A Kínán kívüli érdemi jelenléthez azt a versenyhátrányt mindenképpen kompenzálnia kellene a gyártónak, és a többi mobilhoz képest akár 20 százalékkal is kedvezőbb árat aligha vállalná fel a Huawei a Kínán kívüli piac apró szeletének a visszahódításáért.Meg a Kirin SOCok Snapdragon 7 kaliberben játszanak és 3Dben méggyengébbek. Viszont sokat fogyasztanak.
Ehez képest Huawei XIAOMI 17 ULTRA, S26 ULTRA... árban akarja eladni miközben egy XIAOMI 17T, Pixel 10 pro... is sokkal jobb vétel és jóval olcsobb.
Totálisan versenyképtelen.
-
Alogonomus
őstag
Jelenleg sem az 5G hiánya a Huawei telefonok fő gyengesége, hanem a GMS rendszerből való kitiltottságuk.
Bár a legtöbb GMS funkciót a friss Huawei eszközökkel is el lehet érni ilyen-olyan szürkezónás, vagy egyenesen a GMS rendszer szándékos megtévesztésén (hamis készülékazonosító) alapuló módszerrel, de azok mind kockázati tényezőként jelentkeznek egy vásárló számára. A Kínán kívüli érdemi jelenléthez azt a versenyhátrányt mindenképpen kompenzálnia kellene a gyártónak, és a többi mobilhoz képest akár 20 százalékkal is kedvezőbb árat aligha vállalná fel a Huawei a Kínán kívüli piac apró szeletének a visszahódításáért. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Cikk lefordítása mellett szerintem lehetne némi energiát belefektetni abba, hogy mi is az a RYYB érzékelő. Lehet, hogy van aki nem tudja.
Jogos, kiegészítettem meg linkeltem egy korábbi magyarázó anyagot is.
-
sfefe
addikt
Hát jó lenne már engedni nekik a Google-t.... Kamu indok eddig mind amit hozták ellenük, bizonyíték semmi...
-
LosBlancosRM
őstag
Cikk lefordítása mellett szerintem lehetne némi energiát belefektetni abba, hogy mi is az a RYYB érzékelő. Lehet, hogy van aki nem tudja.
-
MikeWazowski
veterán
Nem tudom mennyire lesz rá igény...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Független
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.08.29 Apple jótállás Akku 99%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro +, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 320-500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini 128GB Midnight Használt Felújított - 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar

, bár az Oppo f/2.2-vel tudja ezt a szenzorméretet és az utóképfeldolgozás sem volt a kedvencem.