Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Ha az előzetesben leírtak beigazolódnak, és benne lesznek a játékban, úgy, hogy nincs elrontva, akkor nagyon nagy játék lesz.
"A kampányt például online kooperatív módban is lehet tolni, de lesznek külön két vagy több résztvevős, tipikus co-op küldetések is a további hét multiplayer mód mellett, amik a klasszikus elemekre épülnek. Netán ha mi is kedvet kapnánk single, vagy multi mókákat generálni, akkor a játékhoz csomagolt editorhoz kell nyúlnunk, ami a szokásos küldetés szerkesztés mellett már a sziget domborzatának formálásához is szabad kezet kapunk."
Nagyon jól hangzik. Egyre kíváncsibb vagyok a végeredményre. -
T.Peter
őstag
-
T.Peter
őstag
-
T.Peter
őstag
Kezdő hozzászólásból néztem, de a tied valóban reálisabb.
feka007: Egyetértek veled. Amúgy ha így állnak, hogy még mindig ilyen képeket adnak ki, akkor nem mostanában fog kijönni. A codemasters-ösök nem csinálják azt, amit az ea a godfathernél. Hasonlót sem csinálnak. Normális cég a cm. -
T.Peter
őstag
Tisztán látszik, hogy nem a játékból van, főleg a füstös háttérképeken. Én azt nem értem, hogy elvileg nyáron jelenik meg, és még mindig nem tudunk róla szinte semmit. Ráadásul egy ingame kép sem jelent meg, tudomásom szerint.
-
T.Peter
őstag
-
T.Peter
őstag
Szerintem biztos hozni fogják az elvárható szintet, amit már megszoktunk tőlük. Én már nagyon várom, már csak azért is, mert kíváncsi vagy arra, hogy ezzel a motorral milyen fps-t tudnak csinálni. A sztorija átlagos szerintem, de megfelel. A küldetések ne legyenek egyhangúak, és akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Autós topik
- Vicces képek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest