- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Polarstar #17 üzenetére
Szedtetek már szét ilyen kínaigyártós e-roller / e-bike akksit? A legtöbben még OTP-szenzor sincs, vagy túlfesz-védelem, (egy sz...s varisztor kéne csak bele 50 ft-ért, kispórolják), miközben az átfolyó áramos pc-tápegységekben amelyek sokkal olcsóbb villamos berendezések, ezek majdhogynem alap biztonsági elemek. Nem véletlenül van a feltöltésükkor az a rengeteg lakástűz Kínában meg Oroszországban. Bontottam már szét olyat is, amelyikben a 18650-es cellák csirkeháló-darabokkal voltak sorbakötve a szabályos lemez+ponthegesztés helyett. És akkor a hozzájuk adott töltők minőségéről ne is ejtsünk szót. Hiába a "certified european" jelzet, amíg gyártóik nem veszik komolyabban bennük az alapvető villamossági védelmi megoldásokat, én mindenkit lebeszélnék arról, hogy éghető közegben/felügyelet nélkül töltse otthon ezeket a termékeket. persze az is lehet h minden rózsaszín, csak nekem volt eddig kizárólag sz.r tapasztalatom velük
-
5leteseN
senior tag
válasz
Polarstar #13 üzenetére
Azért az induló-áras 1,5 millákért...
Nem az én (balek-kereső eladós, "mély-zöldes"-túlértékelős) világom.A címadó mű-darab 600$=>200eHUF, legfeljebb.
A különbözet tizedéből egy ezermester baráttal rendelkező vevő kétkerekű "Rojsz-Rojszot" csinál belőle, új váltóval + pár sebességgel, +még 1-2 bármi (nem NASA-technikás) reális javítással.Akinek meg nincs 2-3-4 ilyen barátja az elqrta a (barátság-építő) fiatalságát!
Minden bántás nélkül írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest