- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
robika08
újonc
Sziasztok !
Remélem jó helyre nyitom(ha nem, akkor elnézést kérek). A véleményetekre lennék kiváncsi a cimben emlitett 2 telefonról. Rengeteget olvastam már a 2 telefonról de most lenne egy leárazás amivel a p9 plus 15e hiján ugyanannyi mint a oneplus 3t. Érvekre lennék kiváncsi illetve tapasztalatokra a 2 márkával kapcsolatban(egyikhez sem volt még szerencsém), illetve ha esetleg valamelyikőtök birtokolja valamelyiket akkor meg ugyancsak az eddigi tapasztalatotokra lennék kiváncsi.
Samsungról szeretnék lemondani, ezért váltok(note 4) és ennél a kettőnél maradtam egyelőre, de alternativa tippeket is szivesen elfogadok 550 euróig kb. Átlagos felhasználó vagyok, sok zenét hallgatok, mobil net egész napos, olykor sokat játszom rajta de munkához is használnám(ezért szeretnék valamivel letisztultabb androidot amin nem jelentkeznek olyan hamar pl a samsungnak a lagjai illetve újrainditásai, rootolni nem szeretnék)
Előre köszönöm a válaszokat. Szép estét!
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest