- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #21032 üzenetére
Használtam/telepítettem már Seven Ultimate-t 512MB-os laposra (Fusi Li 1705 emlékeim szerint), úgy hogy ebből még integrált vidikari is levett, és felment rá, még használható is volt, pedig az csak DDR2-es volt.
-
válasz
Winner_hun #21029 üzenetére
-
válasz
Tothgera30 #21019 üzenetére
akkor ez lesz, lassan meghirdetem a laposomat, az árából meg veszek 1 ilyet (egyébként 1 boltos le akar beszélni róla, merthogy milyen lassú ha frissít a Windows..., de nem érdekel
)
-
válasz
Tothgera30 #21015 üzenetére
Hello
Ha jól láttam neked volt ASUS 1015BX netbookod, értelmes választás netre, filmnézésre (akár HDMI-n keresztül, a saját képernyőn persze elég kicsi) ?
-
válasz
Tothgera30 #20886 üzenetére
Meghallgattam már a Eurovision-ra menő dalt, végülis nem rossz, de ...
-
válasz
Winner_hun #20834 üzenetére
Pedig ma még olyan hideg se volt
-
Kért = lefixált napok előre, mikor ez ok, utána vetted a repjegyet ?
Kéne nekem is valami jól fizető hely, de mindenhova vagy beszélj angolul de rendesen, vagy programoz évek óta kell, amiből egyik se megy. (ja és mindemelett itt is felmondási idő, és a másik cég legyen nem próbaidő után elküldős, mert a pénz meg kellene és nincs lehetőségem munkanélkülire menni, mert abból csődbe megyek)
De viszont kaptam jó hírt is ma, lesz bérkompenzáció, sőt azon felül tán 6% plusz is, de az utóbbit nem veszem biztosra. -
Na fasza, most mondta az "ideiglenes" fönököm, hogy mint informatikus nem leszek itt már többé elvileg. (tudnám hogy oldják meg nélkülem a dolgokat, mert sok mindenhez csak én férek hozzá, de ha ez lesz, akkor b@szok nekik segíteni, szívjon az én fönököm is)
-
válasz
Tothgera30 #20293 üzenetére
-11 és esik a hó, meg van is már vagy 10cm
-
1 gép (nem laptop, de 1 Windows 7 azért fut már rajta
) beszerválva egyelőre, szerencsére drága volt
-
válasz
Tothgera30 #20039 üzenetére
Hát az nem kicsit kerül csak többe, mint amenyim nincs rá. Amit linkeltem annál az ár ami igen jónak mondható, netezésre kellene, PH, egyéb oldalakra, ahol pl. van flash
-
válasz
Tothgera30 #19997 üzenetére
Na ja, ha drága a javítása, akkor eladom alkatrésznek (2x2 GB RAM, ebből az egyik vadi új, 250-es vinyó ...), és veszek 1 kisebb asztali gépet, mert monitort tudok szerválni, bill, egér van, WIFI-s vevő van, úgyis csak netre volt használva, meg esetenként filmnézésre.
-
A laptopom bemondta az unalmast, kellett ez nekem a hétvégére tényleg
-
Szóval mindenkinek f@sz@ munkahelye van, kivéve kint, mert ott minden "rózsaszín" (bocsi de ezt nem bírtam kihagyni). Na de nem adjuk fel, keressük a helyet, továbbképezzük magunkat, így vagy úgy, és "várjuk a csodát".
UI: A munkáltató meg rohadna meg, mert ha nem lenne ilyen magas a munkanélküliség, akkor nem ezt nem tehetné meg, nem ő határozná meg a béreket.
UI2: A rohadt állam persze még segít is neki, a nettó csökkentésével, "köszönjük".
-
Szívatom itt magam a Win 7 64 bittel meg a nyomtatókal, mert persze szeretne nyomtatni távoli asztalon keresztül, ott meg Server 2003 64bit van (ja és ahhoz a géphez nem férek hozzá), de jó 1,5 óra alatt csak sikerült összehozni, igaz rohadtul nem olyan nyomtató lett felrakva mint amilyen van, de működik, és ez a lényeg
Na most meg együnk, aztán lassan megyünk.
-
-
válasz
kételkedem #19829 üzenetére
Ehh, ezen pozitúra nem kényelmes hosszútávon, szóval nekem nem kéne a néni
-
válasz
kételkedem #19730 üzenetére
-
Enni is kéne, szóval valami finom kaja is
Szép napot mindenkinek
-
-
Ejha, TV2-n figyelmezetés
-
A Kütyüparádé-ban volt 1 összehasonlítás az analóg és digitális gépek között, és nem az analóg nyert.
Szép napot mindenkinek -
-
válasz
kételkedem #19309 üzenetére
Itt nálunk egész jól megy a Jászkun Volánnak, legalábbis elég modern a buszsereg, illetve 4 helyen kiépítettek Buszfigyelőt (bemondja hol jár az oda érkező busz), GPS-ekkel van felszerelve majd mind, interneten nyomonkövethető hol járnak...
Szép napot mindenkinek, igaz elég ramaty idő van
-
válasz
FehérHolló #19235 üzenetére
Hát igen, nagy szegénység van feléjük, a segély, meg a lopás...
UI: Megvizsgáltatnám az összes rokkant nyugdíjas állapotát, hogy mennyire valós a helyzete, akinek nem az, nem kap nyugdíjat az életében sose már az életben
-
válasz
kételkedem #19122 üzenetére
Hát ha ennyivel fogok többet kapni (bruttóban, nem nettóban), akkor kezet csókolok a Viktornak, egyébként meg menjen a
francbamesszire -
Nyertem egy 10 millás autót, illetve csak esélyt rá (hüle Reader's az én nevemet is megtalálta)
-
Az én TV-m is ezt csinálta (pontosabban kicsit recsegett a hangja), kiderült gyári hibás volt a hangszorója, bejelentettem, 2 napon belül kijöttek, kicserélték a hangszórót, és azóta is működik.
Holló: mond neki hogy a vágánynál találkozzatok, de ha nem tetszik akkor meg a Nagy kijelzőnél
-
Jesszusom, ez a TV2 se semmi, reklám a Tények alatt, most meg játékost ütött 1 szurkoló, és mutatják, hogy megütötte a szurkolókat védő plexit
-
válasz
kételkedem #18940 üzenetére
Ja, 1. hét táppénz
Szép 1. hetet mindenkinek -
Jó munkát mindenkinek, már aki dolgozik holnap, én még kicsit halogatom a dolgot, holnap kiderül meddig
-
válasz
Pisztillus #18901 üzenetére
Napközben többször is ez volt, most bebírtam lépni
-
válasz
FehérHolló #18826 üzenetére
Kihez, mond, és hátha bevállalom
-
Boldog Új Évet Mindenkinek
-
Ez a meleg fürdő jól esett
-
Na vacsi megvolt, desszertnek: Augmentin Duo, Normalyt, Tentum Verde, szép év befejezés
-
Tüzijáték megvolt, 4 gyerek élvezte, bár a 2. tüzijáték felborult, szóval kis pánik is lett
-
válasz
Winner_hun #18790 üzenetére
És a mogyoró ???
-
Az jó ha ilyenkor influenza szerű támadt meg ? főként hogy estére mentem volna befele a városba, hogy rohadna meg, most hajnalban alig aludtam
-
válasz
kételkedem #18661 üzenetére
Az írónia nem ment át teljesen
Szép dolog ez, sőt vezető dal lett belőle -
válasz
kételkedem #18659 üzenetére
Pár napja volt a TV-ben, ráérnek nagyon azok a nejek
-
válasz
McKane #18589 üzenetére
Még annyit hozzáfűznék, hogy kb. középen üljél a hangszorókhoz képest
-
De felszednék vagy 10kg-ot, na de nekem nem olyan egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest