- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Holnap utan szabadsagon leszek majd egy honapig, de ugye december utolso masfel heteben amikor mar dolgozom a fu se no
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #47939 üzenetére
Tavalay a 60" LG Plazmat vettem brutto $850
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #47937 üzenetére
Olcso lett a 60"?
-
bobsys
veterán
Akarcsak a hitelkartyaknal itt is meg regi rendszer van. Felhasznalonev + jelszo es ennyi, nincs token, nincs mobil jelszo semmi.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #47728 üzenetére
Majd ha megjon a korhazi szamla leirom ha erdekel eddig hol tartunk. Ha bunko akarok lenni akkor majd 18 eves koraban a kezebe adom az osszesitot
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #47692 üzenetére
Nem szabad csak a szamokat nezni, mert megorulsz, foleg nem nyaralasnal, autonal. A kocsi nekem evi kb $2000 hiaba mentem vele kevesebb mint 2000 merfoldet az elmult evben, de nem akarom eladni pedig a szamok azt mutatjak, hogy elkene csak szeretem vezetni, olyan mintha hajokaznak
-
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya #47625 üzenetére
Ki se mennenek, csak siman lerakjak a telefont amint meghalljjak, hogy egy hangoskodo kisgyerek miatt kene menniuk.
A mi szomszedunk ellenben kifejezetten mondta, hogy ha majd sir a pici toljuk oda a kozos falhoz, mert szereti hallani (idos roman hazaspar akinek nincsen gyereke). Kicsit freak, de megteszem, mert kerte es en ilyan jofej vagyok -
bobsys
veterán
Itt megmutatta a laptopon az elkeszitett fotokat es eldonthettuk, hogy akarjuk-e vagy nem, volt par opcio, hogy zenes szagos precentacioval vagy csak a kepek stb., mi csak a kepeket valasztottuk, kuldik pendriveon levelben, de mondhattuk volna, hogy tul sokba kerul kosz nem vagy ugye mar a legelejen, hogy nem kosz nem kerunk ne is kezdje el.
Tbs: remelem is. Meg azt, hogy nem lesz nagyon siros
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #47590 üzenetére
Jol vannak. Picur eszik, szinte folyamatosan es ma is jottek sokszor megnezni oket, a picit most vittek el hallas tesztre meg vesznek tole 5 csepp vert a labfejebol az meg megy valami federal intezmenybe ahol 5 fele betegsegre tesztelik. Holnap reggel megint jon a gyerekorvos meg lesz meg egy nagy vizsgalt es del fele megyunk haza addig pedig a szokasos 3 orankenti nover vizit es altalanos health check.
Volt fotos, csinaltattunk par kepet, mert hat miert ne es penz nem szamit -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #47583 üzenetére
Azt nem hiszem el, hogy buknak. Marmint persze azon a betegen veszteseguk keletkezik, de tul vannak ezek arazva igy ha azt mondjak $1000 valmi mondjuk vervetel az igazabol megvan nekik $125 haszonnal egyutt. Tudom, mert a biztositom ennyit fog nekik fizetni es meg nem mentek csodbe
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #47573 üzenetére
Arakrol majd akkor tudok nyilatkozni, a megkapjuk a szamlat, de teny, hogy nagyon profinak nez ki az egesz. Tegnap este feltoltak ide okat azota 3 orankent jonnek (ejszaka is) megnezik anyut meg a babat, reggel hetre mar itt volt a valasztott gyerekorvos, mikor muszakvaltas van bejon az uj ugyeletes nover meg a pca (akarmit is csinaljon) bemutatkoznak, felirjak a szobaban levo tablara a nevuket, a telefonszamukat. Segitenek furdetesben, peluscserevel, hogy hogyan szoptasson stb..
es ingyenes valet parking van -
bobsys
veterán
Se az en se a feleseg csladjaban nicsnen ketto keresztnev. Most mar van
Csak ugy bele a topicba, holnap csinalok fenykepet a suiterol ahol vagyunk mind a harman a kovetkezo ket napban.
Addig is tenyleg ilyen volt a szuloszoba + egy zuhanyzos furdoAki nem enged ki a szuleszetrol ha van nalad egy ujszulott
Folyoso ahonnan nyilnak a szobak
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #47553 üzenetére
Amerikaban a tobbsegnek van masodik neve ( middle name) aztan a Matthew nev tetszik
-
bobsys
veterán
Koszi fiuk
azt mar tudom, hogy ki az anyja
-
bobsys
veterán
válasz
bandus #47520 üzenetére
Koszonom. Nem izgulok annyira, itt pityegnek a mindenfele gepek amik termeszetesen kuldik az adatot a noverszoba a vagy mibe latniuk kell ha valami nem kerek. Es mar az asszonynak sem faj
Bandus, kep nem lesz. Az ujszulottek nem szepek
Eqmontoya hogy jon ide a cement, soder ilyesmi? -
bobsys
veterán
Hajnalban behoztam feleseget a korhazba, par napppal a kiirt idopont elott lesz a szules. Most epp kizavartak a szobabol, mert az anesztes+noveren kivul nem lehet mas ott mikor megkapja az epiduralis fajdalomcsillapitot. Addit reggelizem egyet itt a kantinba es utanna ha vegeztek akkor lepihenek en is.
Szerdan reggel mentem volna vizsgazni, azt mar lemondtam
Es tabletrol jobb a ph mint telenfonrol
-
bobsys
veterán
válasz
bandus #47429 üzenetére
Eddig egyszer vettem vadonat uj laptopot magamnak. Meg 2005 kornyeken, Asust 300 000 forintert, azota csak hasznaltat, a T410 mar majdnem 3 eves (fel eve van nalam) a ceges W520 is mar valakinel jart elottem hacsak nem allt a polcon majd 1 evig.
Feleseg pedig iden kapta meg elete elso uj laptopjat, amit en mar meg is bantam, inkabb vettunk volna valami hasznalt uzletit, mert ez a Lenovo U szeria egy rakas szar. -
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #47314 üzenetére
Van a local replikam a serverrol meg van egy archivom. Aztan a 30 napnal regebbi levelek mennek az archivba, vagy hamarabb ha elfogy a kiosztott 250MB hely es csak gondoltam beirom a keresobe amit akarok es kikopi mindket helyrol a talalatokat. Hat nem
Majd ha egyszer raerek felhivom a helpdesket -
bobsys
veterán
válasz
Integra #47291 üzenetére
dehogy nem az Outlook minden tud
(#47290) bandus
amelyekre érkező levelet adott címzettek kapnak meg
distribution listnek hivjakilletve az adatbázisokkal
azt meg ugy hivjak, hogy Sharepoint (persze nem mindent lehet attolni, de ha valaki ert a Sharepointhoz akkor jelentos tobbsege megoldhato)A Notes az ugyebar nemcsak levelezo igy csak Outlookal nem lehet kivaltani
-
bobsys
veterán
Ma csak 2 orat szenvedtem az IE 11 verziojaval. Csak tudnam minek adjak ki Windows 7-re ha nem mukodik. Feltelepitem es bumm az accelerator funkcio nem mukodik, probalgatok ezer dolgot kiderult, hogy ha a website nagyitas nem 100% akkor bammeg nem mukodik
Raadasul telepiteni sem lehet az IE Add-on galerybol semmilyen uj acceleratort valami oknal fogva, de a hibauzenet legalabb beszedes: "Hat nem sikerult telepiteni, mert vagy valami baj van az Add-onal vagy nem vagy az internetre csatlakozva"
Ugyhogy most visszamentem IE 9-re de erosen elgondolkoztam, hogy nemcsak a ceges honlapokhoz fogom hasznalni a firefoxot, hogy lehet ilyen foshalmazt kiadni?
-
bobsys
veterán
Egyebkent ahelytt, hogy bohockodnak az utalvanyokkal a NERnek olyan adozasi korulmenyeket kene teremteni, hogy a fizetes resze lehessen es akkor nem kell bohockodni vele, raadasul rengeteg plusz administracio az ilyen utalvanyodsi mind a munkaltato mind az elfogado hely reszerol.
-
bobsys
veterán
Nem te vagy az egyetlen aki szerint jobb a McDonaldsos kave, szerintem is finomabb es sok kollegam is ugyanezt mondja es a Dunkin Donutos kave is jobban izlik nekem.
Itt ugye minden sarkon van Starbucks, sokan szerintem azert szeretik, mert fancy nevei vannak a kaveknak/italoknak es mindegyik agyon van cukrozva. Meg a sima tejes kave cukor nelkul is edesebb mint egy rendes (mintha cukroznak a tejet vagy nemtudom).
Itthon pedig en ilyenen fozom a delutani espressotIlletve neha ezzel, szinten eros kavet tud csinalni, de egy kicsitt tobb vizzel
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #47071 üzenetére
Najo, de be kell lepni ebayre, vegigkattingatni az osszesnel, hogy akkor most megveszed, lelevelezni azokkal akiknek segitesz, azert ez nem olyan keves. Mennyit foglalkozol vele naponta/havonta?
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #47055 üzenetére
sok szabadidod van
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #46938 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
Pttypang #46836 üzenetére
Nem nagyon torrentezek (bithumen only), fosok, hogy megtalal valami jogvedo es beperelnek csillio dollara. Meg itt van 70 lakas es a leggyorsabb business net ami elerheto az 100Mbps.
Nem gondoltam komolyan, csak alberlet, ha a mienk lenne a lakas akkor talan felvetnem a lakogyulesen. -
bobsys
veterán
válasz
Integra #46625 üzenetére
Foleg, hogy aki elinditotta a pert ilyet nyilatkozik
Steve Jobs was reportedly rough on company employees in pursuit of happy customers, but Tim Cook apparently cultivates a culture of contempt for customer satisfaction in pursuit of corporate profits. It is a policy that will eventually fail -
bobsys
veterán
válasz
Integra #46608 üzenetére
Nekem is az a bajom, hogy a 6ost nem lehet visszarakni. Ipad is sir, hogy telepitsem az uj iost, de csakazert sem fogom.
valami ficko be is perelte az Applet itt, hogy nem lehet letorolni az ios 7 install filejait foglalja ahelyet meg akkor is ha nem akarod teleiteni + azert, mert nem lehet "downgradelni" ios 6ra
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #46605 üzenetére
En nem birom megszokni az uj designt, az also savban a 4 ikon mogott szurke hatter (nem pedig a beallitott hatterkep) akarcsak ha az alkalmazasokat csoportositom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest