Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #45372 üzenetére
Biztos hiányuk volt gemkapocsból...Fcuk, a Zindex lelőtte az animgiffel a poénomat.Amúgy viszont iszonyatmód bruhaha a történet.
Ja, emlékeztek még arra a két héttel (?) ezelőtti esetre, hogy a rendőrautó két villamos közé szorult a Nagykörúton? Tegnapelőtt késő délután a Deákon eljátszották a zsaruk azt, hogy átrobogtak a (számukra) piroson a gyalogátkelőn, vijjogva-szirénázva. Majd átértek és hopp, kikapcsolták.
Erre csak azt tudom mondani, hogy ezek után nem hiszem el, hogy a villamosos esetben a villamosvezetők hibáztak volna.
-
Tim82
félisten
Kuruc.info vagy mi ez?
Btw, én katolikus vagyok (noha nem vagyok hívő), sváb, szlovák és székely felmenőkkel, akik parasztok, kisnemesek meg első/második generációs értelmiségiek (tanár, régész) voltak/vannak, akkor én már bele sem férek a "zsidó burzsuj"-definícióba? Hát Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni?
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #45163 üzenetére
Logout-on.
-
Tim82
félisten
Te Makka, mikor vigyem vissza a holland nyelvtanulós hanganyagaidat?... Nem úgy néz ki, hogy bárki akarna lelkesen szervezni egy sörözést (én biztosan nem fogok többet), ezért arra inkább nem várnék.
DeFranco: írtál bármelyik felvetett emberkének a monitoroddal kapcsolatban?
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #45093 üzenetére
Az igazából ugyanolyan offtopik-jellegű izé, mint a számtech boltosoké. Ez a szaktopik. (szerk.: elsőre csak átfutottam, amit írtál, közben leesett, hogy valószínűleg onnan hiányolod a megbízható szakikat.)
Én dobnék egy privátot Moonguru-ra, ha ő nem foglalkozik ilyennel, akkor old_artist-ot kérdezném meg, hogy ő kit ajánl.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #45074 üzenetére
Nem, semmi ilyesmi, össze van rakva, csak a tápja nem az igazi, de akkor nem volt időm foglalkozni vele, úgyhogy úgy is maradt. Úgyhogy szépen el van téve egy nagy kartondobozba a gép (alapvetően egy mATX lapos, még ahhoz képest is nagyon kicsi házas PC -> A6-3500, valami Asrock alaplap, 30 GB SSD + 500 GB HDD, 8 GB RAM, DVD-író meg 3,5" helyre való kártyaolvasó sallangnak), majd valamikor megcsinálom.
Van laptop, médialejátszó meg tablet, szóval nem épp égető szükséglet.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #45070 üzenetére
Én kb. egy éve nem veszem rá magam arra, hogy az akkor alkatrészenként megvett sFM1-es asztali gépet összerakjam. Nyertem?
Egyébként öt év az semmi, elszáll, mint a füst...
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #45060 üzenetére
Én még emlékszem arra az időre, amikor az Antec Skeleton házak roppantmód bejöttek neked. Nem volt az nagyon régen.
-
Tim82
félisten
Én nem látom túl sok értelmét odapakolni egy SSD-t (gondolom, MBP-nál is eggyel régebbi/lassabb szabványt használ az optikai meghajtó csatlakozója, mint a belső HDD-nek való csatlakozó). Persze HDD-nek az is elég, meg úgyis a vinyó biztosította nagyobb tárhely megtartása szokott lenni ilyen beépítő keretekkel a cél.
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #44916 üzenetére
Nem, minden szokásosan ajánlott SSD-kímélő medzsik be van lőve. De elvileg más Vertex 2-knél is van ilyen, firmware update vagy megoldotta vagy nem. Nálam nem, de ezzel együtt tudok élni. Ugyanilyen beállításoknál a nem is TRIM-képes Intel X25-M G1 nem csinált ilyeneket, csak a Vertex 2. Mondjuk a Vertexben Sandforce vezérlő van.
-
Tim82
félisten
Nálam notiban Vertex 2 produkál néha ilyen pár másodperces "leállásokat", de mivel csak Opera alatt csinálja, nem bírom eldönteni, hogy a Vertex 2 vagy az Opera hibája-e... (Jellemzően akkor, amikor már sok napos uptime van, altatom-ébresztem a notit, Opera meg sok füllel van nyitva.)
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki #44897 üzenetére
Főleg a 320-as szériával, ja-ja.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #44790 üzenetére
b), de mondjuk a csajom tud főzni, szóval nem szorulok rá, hogy mondogassam.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #44573 üzenetére
Ha rinyálsz amiatt, hogy a vacsiúj csúcstepsid túl nagy és vágja a kezedet, akkor egyértelműen nem tudsz alkalmazkodni.
(Mondjuk én az anyagiak mellett - ki tudtam volna fizetni, de rendesen megnyirbálta volna az ehavi költségvetést - emiatt húztam ki a Nexus 4-et, elmentem megnézni, hogy ekkora telefont mennyire éreznék kényelmesnek.)
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #44570 üzenetére
És úgy érzed, nehezen tudsz alkalmazkodni a változásokhoz?
Mondjuk nekem kimaradt a modemes-betárcsázós időszak (számítógép volt, csak net nem, egészen 2007-ig (!), amikor én fizettem elő magamnak -> addig egyetem, meg netkávézó), meg eleve 1024*768-as felbontású volt már 486-oshoz is az első 14" CRT monitor 1996-ban. Iskolában persze Hercules meg EGA monitorok előtt ültünk.
-
Tim82
félisten
Úgy értem, hogy ezek megléte még elválaszt a Nirvánától, bezzeg a földi halandók karmáját lehúzza a sok bluray lejátszó, TV, sorozat, Xbox, Nexus meg macska. Meg a többi ballaszt, amihez botor módon kötődnek.
Elnézést, nem bírom megállni, hogy ne élcelődjek.
beast27: "á, csak egy szar szifonja van, ki sem érdemes rabolni!"
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #44365 üzenetére
Nem ugyanolyan kételyeink, problémáink vannak, úgyhogy nem is érzem úgy, hogy 1:1-ben rám lehet húzni az elméletedet.
Konkrét gondjaim vannak és ezek pénzkérdések:
- két hitel (diákhitel és személyi kölcsön) kifizetése
- lakásfelújítás
- szeretnék továbbtanulni és kézzelfogható, hasznos szakmát elsajátítani, amivel akár itthon, akár külföldön tudok valamit kezdeni, mindezt úgy, hogy a barátnőm is be tudja fejezni a most elkezdett képzését.Ezeket a szűkebben vett összeg is megoldaná, a jelenlegi munkahely/fizetési szint mellett. Ennél több vagy más gondom jelenleg nincs és nekem ennyi elég. Jóstehetséggel nem rendelkezem ahhoz, hogy megállapítsam, hogy ezzel elértem-e az "örökélet-ingyensör"-achievement-et vagy azért még van pár rög az odavezető úton, de szerintem azt azért te is érzed, hogy erről szó sem volt.
A "hawai-dizsi"-"jajmileszhadrogosleszagyerek-megcsalazasszony" stb. részeket kihúznám, én enyhén szólva nem parázok ennyire ezektől, hogy ezek számomra súlyos problémák legyenek. Ha meg állandóan attól retteg valaki, hogy mikor jön a rák/tájfun/alien invasion/random negative lifechanger event, az szomorú, de a lapostévével/jégkockatartóval/magamért-vagy-a-pénzemért-szeretnek problémakörrel egyetemben simán first world problemnek tartom. A "gyerekből a jövőben Mad Max lesz-e vagy mutánskaja"-témakör még csak az sem, de legalább sikerült idekeverni a nyugati ember összes tudatalatti félelmét is.
Gyakorlatilag egy hatalmas +1-et kell adnom PeterkeT hozzászólására amúgy.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #44361 üzenetére
Nekem pl. a jelenlegi összes problémámat megoldaná a lottónyeremény irgalmatlanul pici töredéke (mondjuk 15-20 millió forint), sőt, a szigorúan vett problémáimat úgy 6-7 millió. Milliárdokkal én sem tudnék mit kezdeni saját használatra, úgyhogy kénytelen lennék belőle létrehozni egy alapítványt vagy ilyesmi.
-
Tim82
félisten
válasz
#51177472 #44263 üzenetére
Emlékeim szerint más kezdő zenészek, zenekarok három hét után legfeljebb a próbatermi felvételnél tartanak, fél év után már demózgatnak, aztán majd valamikor jön album, ha úgy érzik, megütik azt a mércét, amit kitűztek. (Persze nem tudom, lehet, hogy rap/hip-hop esetében máshogy működik? Sosem tudott engem megszólítani ez a műfaj.) Szóval gratulálok az üstökös-szerű karrier-felíveléshez!
Belehallgattam mindenesetre a belinkelt számba (annyira nyomatod a topikban a marketinget, hogy most már muszáj volt) és a következő gondom van: az alapot szerintem még én is ezerszer hallottam úgy, hogy kerülöm a műfajt, a szöveg viszont alig kivehető/érthető, valószínűleg azért, mert mintha nem lenne egészen passzoló a ritmusa a zenei alapokhoz - mintha ütnék kicsit egymást ritmikailag. Nemtom, hogy ez segítség-e, de mivel a topiklátogatók véleményét kérted, hát leírom.
Mindenesetre most meghallgatom megint a kukac aláírásában szereplő nótát.
-
Tim82
félisten
Magyarországon a tapasztalat azt mutatja, hogy az állam az esetek túlnyomó részében rossz gazda, a magáncég viszont érdekelt abban, hogy profitot szerezzen és ezt részben az általa nyújtott szolgáltatások minőségének javításával is érje el. (Nyilván erre is van sok ellenpélda, de alapesetben ott, ahol van valódi verseny és viszonylag kevés vagy nem nagy súlyú torzító körülmény befolyásolja azt, így működnek a dolgok.)
A cikkben emlegetett szemétszállításra például van pont jó példám, barátnőm szülővárosában, Kunszentmiklóson egészen addig működött jól, hatékonyan és ráadásul olcsón, amíg magáncég végezte és nem pedig az (amúgy természetesen kormánypárti) önkormányzat, amelyik gyakorlatilag einstandolta a közelmúltban...
Nem vitatom amúgy, hogy a privatizációnak csúfolt folyamat a rendszerváltás egyik szégyene, de természetesen ezt a "reprivatizációt" is izomból akarja megoldani majd a kormány, amivel valószínűleg többet rombol, mint használ.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #44004 üzenetére
Én már a Millenárisban voltam, nekem (meg az akkori csajomnak) bejött, de az is 4-5 éve volt már. Tudtommal egyébként 1:1-ben ugyanazok a dolgok vannak, mint voltak a Váci úton.
Más tipp múzeumra: a Természettudományi Múzeumnak szoktak egészen izgalmas és jó kiállításai lenni az utóbbi 2-3 évben, hátha most is van valami.
Egyéb: esetleg a Budavári Labirintus... Vagy a Gozsdu-udvar, ha bejön a bolhapiacnak álcázott iparművészeti vásár neki.
Bowlingra, biliárdra nincs ötletem, régen volt már és nem Pesten, hogy utoljára csináltam. Azt tudom, hogy a Mammut II-ben mindkettőre van lehetőség, de hogy jó-e amúgy a hely... Fogalmam sincs.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #44002 üzenetére
Schiele-kiállítás, Szépművészeti - ha kultúra. Ha meg randi és értékeli a játékosságot, szerintem a Csodák Palotája meglepően jó randihely.
-
Tim82
félisten
A Nexus 4-gyel én úgy voltam, hogy megkísérteni megkísértett, de józan ésszel még a Google Play-es kedvező árral is túl drága, amúgy meg túl nagy és talán túl sérülékeny is az üveg hátlappal.
A Samsung meg szvsz a Galaxy S II óta egy igazán jó telefont adott ki és az a SGS4 Mini (bár ez is vitatható, de azt valahogy úgy lőtték be paraméterekkel, hogy teljesen vállalható annak is, aki nem akar olcsó vackot, SGS/SGS II ráncfelvarrást, sem pedig műanyag csúcstepsit).
Azért nálam az Atrix 2 nem váltja ki az iPad Mini-t, azon még mindig jobb böngészni.
-
Tim82
félisten
Hogy tetszik a Razr i? Az biztos, hogy a Motorola nagyon eltalálta ezt a méret-kijelzőméret-felbontás arányt. Most vettem egy Atrix 2-t, ami kb. ugyanilyen tulajdonságokkal bír ezt a három jellemzőt nézve (erre is csak úgy volt fölös keret, hogy eladtam az SGS-t
- a Nexus 4 árának alig valamivel több mint harmadáért), méretileg talán fél centivel hosszabb a Lumia 520-nál, a kijelző meg 0,3 hüvelykkel nagyobb, a felbontás meg jobb (480*800 vs 540*960). Egyébként fura, de a Lumia 520-ban több "anyag" van, érezhetően nehezebb az Atrix 2-nél, a Motorola valahogy egy fokkal kevésbé hat minőséginek, de lehet, hogy csak én érzem így.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #43860 üzenetére
Annyit mondott a fickó, aki ma megnézte, hogy nem felel meg a Gázművek jelenlegi előírásainak
1, a konyhában a tűzhelyet a gázat elzáró szeleppel összekötő gázcső
2, a fürdőszobában pedig maga az elzáró szelep.Elvileg ezek cseréjénél az anyagköltséget kellene állnom, az 14k, ami nem annyira nagy pénz persze.
Viszont anno 3-4 éve, amikor a konyhát, majd a fürdőszobát felújíttattam, elvileg olyan alkatrészek kerültek oda, amik megfeleltek a Gázművek részéről történő ellenőrzésen (azóta ugyanis volt ilyen). Valamint lövésem sincs, hogy miért is nem volna jó az eddigi flexibilis cső, illetve szelep...
Bennem van, hogy a gázvezeték cserét intéző mesteremberek akarnak lehúzni, szóval ennek utánakérdezek a közös képviselőnél azért.
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #43851 üzenetére
Nem erről van szó, mindenhol átépítik a gázvezetéket... Kompletten. Lecserélik az egész eddigi elosztásos szisztémát. Az én lakásomba eddig a szomszéd lakáson át jutott a gáz, ezentúl elvileg nem így lesz, satöbbi.
Amit ki kell nekem, mint tulajdonosnak fizetni, viszont az, hogy az épp aktuális Gázművek-féle előírások szerinti előírásoknak nem felel meg a három évvel ezelőtt még megfelelőnek ítélt flexibilis gázcső a konyhában, illetve a gázvezetéket elzáró szelep a fürdőszobai bojlernél.
De amúgy tökre igazad van, csak ide nem vág épp...
Óhajod számomra...
[ Módosította: Qru ]
-
Tim82
félisten
Barátnőmmel megoldjuk szerintem, az újraépítése lesz necces utána...
De szombat este elvileg összefutok vele, ha eljön (mindketten hivatalosak vagyunk egy nagyobb találkozó-félére), majd megemlítem neki.
Nem, arról nem is tudtam, hogy Csabi megházasodik, akkor nem fog eljönni arra, amit én említettem.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #43825 üzenetére
Csak kíváncsiságból: ez téged miért zavar?
-
Tim82
félisten
Részben megoldódott, rá kellett telefonálni a közös képviselőre és már jöttek is... Mint kiderült, a trehány főnöküknek kellett volna szólnia nekem, ez meg kimaradt.
A rossz, hogy nem végeznek a héten, jövő hétre is áttolódik, akkor ugyanezek az emberkék fognak a társasházban gázcsöveket/órát is cserélni, aminek - mint most kiderült - lesz számomra többletköltsége, plusz gyakorlatilag le kell bontanom egy beépített tárolópolcot, hogy ki tudják mögötte cserélni a gázcsövet.
-
Tim82
félisten
Akkor neki bejött az élet.
*
Más téma:Múlt hét elején rám telefonált a közös képviselő, hogy baj van, a fölöttem lévő lakás erkélye omladozik, be kellene engednem a társasház által megbízott kőművest, hogy mérje fel a helyzetet és ha szükséges, akkor oldjam meg, hogy valamikor be tudjanak jönni és az én erkélyemről is tudjanak dolgozni.
Oké, egy nappal később ott járt a fickó, közölte, hogy igen, szükség lesz arra, hogy az én erkélyemről is elérjék a fölötte lévő erkély alját, mert le kell verni a peremét annak meg újra kell vakolni. A leverés természetesen csak kora reggeli időpontban volt jó nekik, jó, péntek reggel megcsinálták, akkor úgy volt, hogy hétfő délután jönnek és vakolnak. Jöhetnek, gondoltam, ezen a héten szabadságon vagyok, ablakokat gittelnék-festenék-szigetelnék újra.
Hétfőn esett az eső, szóltak, hogy ma nem, majd másnap. Jó. Másnap 12-re kellett volna jönniük, 4-kor (!) felcsöngettek a kapucsengőn, hogy bocs, ma más meló miatt nem jutottunk el ide, holnap egyre jönnénk, ja és az eddigiekkel ellentétben nem leszünk meg egy napon belül, hanem három egymást követő nap. Tegnap egy után nem jöttek, sőt, ideszólni sem szóltak, mert azt minek (direkt megadtam nekik a telefonszámomat).
Ilyenkor mi van, mit tehetek? Mószeroljam be őket a közös képviselőnél, aki elvileg megbízta őket a társasház nevében, hogy hazug disznók, annyira nem képesek, hogy jelezzék, ha valami közbejött? Azt nyilván nem tehetem meg, hogy be sem engedem őket, ha jönnek, mert persze úgy hagyták az én erkélyem fölötti erkélyt, hogy vakolat leverve, a téglák szabadon, meg a peremnél kilátszik a lebontott részen a vasbeton szerkezet...
Az egésszel persze az a gáz, hogy így a nyílászárókkal sem tudtam haladni semmit, mert nyilván nem akartam addig belekezdeni, amíg ők nem végeznek (az erkélyen csinálnám én is a festést-gittelést)...
-
Tim82
félisten
LOL, az új Hardveraprón nagyon viccesek a még át nem fordított rangok.
"Keen_newbi" mint lelkes újonc.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
SMS-t kapsz meg duplán, vagy az Axás netbankon megnézve is azt látod, hogy duplán zárolták/terhelték be a vásárlásaidat?
Előbbi esetben csak szimplán megkergült az SMS-küldő szerverük (meg az SMS-szolgáltatásoknál amúgy is minden bank leszögezi, hogy a küldött SMS csak tájékoztató jellegű).
*
Amúgy vicces, szeretném módosítani az aláírásomat PH! alól (eladtam az SGS-t, ki akarom venni), erre ezt kapom a képembe: -
Tim82
félisten
Mi simán London, barátnőm nem volt még ott, én már igen, tehát turista-köröket futottunk.
Lakni meg Chiswick-ben laktunk, igazából szobát béreltünk egy helyi művész-félénél arra a pár napra. Ha nincsen gondotok egy kissé bohémtanya-jellegű szállással, akkor át is küldhetem privátban az elérhetőségeit. (A bohémtanya nem egyenlő azzal, hogy bármilyen tisztasági probléma akadt volna.)
2011-ben sokkal rosszabb helyen volt a szállásom, Wembley-ben egy lepukkant kis motelben, na, az tényleg kellemetlen volt.
-
Tim82
félisten
Az egyik legjobb barátom öccse kint él Svédországban huzamosabb ideje, az ő tapasztalatai egybevágnak a tieddel. Bár szerinte kifejezetten bevándorlóknak nem szeretnek megnyílni, illetve a hátuk mögött meglehetősen megvetik/kibeszélik/lenézik őket. Dánok és norvégok hasonlóak, legfeljebb fokozati eltérésekkel. (Nem mondom, hogy nem érthető a részükről a dolog valamennyire.)
-
Tim82
félisten
Azt úgy mondom, hogy nekem most a nyolcadik kerületiekkel úgy működött ~45 perc alatt az egész történet, hogy annyi volt az összes teljesített előfeltétel, hogy odaballagtam negyed kilencre, amikor kinyitott az okmányiroda. Szóval semmi előzetes időpontfoglalgatósdi.
Ügyfélkapum nincs, a kilencedik kerületi okmányiroda kb. ugyanaz pepitában, mint amit a központival kapcsolatban írtatok, csak ott még a telefont sem veszik fel, nehogy esetleg telefonon tudj kérni időpontot. Ehhez képest a nyóckerben meg olajozottan, precízen és nem utolsó sorban gyorsan ment az egész. Végre egy közhivatal, ami úgy működik, ahogy illene.
És mellesleg láthattam a nőt, aki végül Pistának jó lett, élmény volt, komolyan.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #43637 üzenetére
Mondjuk nem tudom, hogy ha bármi gond lenne, hogyan nézne ki náluk a garanciális ügyintézés, de akkor is két évet kaptam egy valószínűleg saját márkás cipőre náluk.
Mi szeretünk egyébként ott vásárolni, eddig minden ott vett cucc elég tartós (lekopogom, még semmi sem ment tönkre közülük).
-
Tim82
félisten
Ún. "nagy" cipőmárkák csak 6 hónap garanciát adnak? Csak azért furcsállom, mert elvileg a Decathlon-ban másfél éve vett, nem is drága és totál hétköznapi utcai cipőmre két év van (blokkal érvényesíthető, de egyelőre nem adja jelét annak, hogy el akarna halálozni, pedig nyüvöm rendesen).
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #43618 üzenetére
Mindez igaz, de a 8k-s Casio-mnak sem fog nőni az ára.
Másrészt a telefon mondhatni, sokkal inkább "felhívja magára a figyelmet", mint egy karóra, utóbbinál sokkal nehezebb közelebbi megtekintés nélkül kiszúrni az értékét.
(A Seiko-ban meg eleve nem megyek gázos környékre, mert eleve féltem és ritkán hordom, megint csak nem a piaci, hanem az eszmei/érzelmi értéke miatt.)
Btw, eleve konkrét, saját példára gondolok, nem feltétlenül általánosságban igaz a fenti állításom.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Sajnos, az automata óráknál megvan ez tudtommal, az enyém is kb. fél percet késik naponta, ami heti szinten már 3 perc, tehát azért rendszeresen állítgatni kell. Márkaszervíz viszont jól be tudja állítani újabb 6-8 évre, nagyjából olyan időközönként rászánni pénzt és bevinni átnézetésre, ezt jól megtanultam nagyapámtól.
Amúgy gázos környéken meg az ember inkább az órájára nézzen, amikor köhöm, megkérdezik tőle az időt, semmint előhúzza a méregdrága okostelefont.
-
Tim82
félisten
válasz
Integra #43585 üzenetére
Mondjuk a Seiko-nak nálam érzelmi értéke van (nagyapám órája volt, sőt, "Az Órája", nagyon szerette), a Casio-t meg azért vettem nemrég, hogy ne a Seiko-t strapáljam le hétköznapokon.
A Seiko-t sokáig elveszettnek hittük, most augusztusban találta meg tök véletlenül anyám. Amúgy ezelőtt vagy nyolc-tíz évig én sem hordtam karórát, mert mindig megdöglött, vagy elvesztettem nyaraláskor, ilyenek.
A Casio-t amúgy kényelmesebb hordani.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #43557 üzenetére
Ahelyett, hogy a Riddick-et néztétek volna meg, b. nejed tudtommal imádja a széria korábbi filmjeit, nem is volt rossz, csak ott is a szinkron az, ami lerontja a filmélményt, gyakorlatilag egy beszólás volt, amin magyarul is sírva lehetett röhögni. Ennek ellenére mi élveztük, mert kifejezetten jó vizuális poénok is voltak benne.
Az kicsit kár, hogy bevallottan-kikacsintósan
saját maguktól nyúltak a készítőkakarom mondani felidézték az első filmet, de tisztességesen összerakott film volt.Jah, David Twohy-nak szerintem egyéni perverziója a "mindegyik Riddick-filmben legyen egy valószerűtlenül hegyes végű sziklaszirt". A korábbi filmek alapján azt hittem, hogy a film utolsó harmadában kötelezően történő "fussunk egy nagyot a veszedelem elől, ahol még ritkíthatjuk a mellékszereplőket és mutogathatjuk, hogy Riddick mekkora istencsászár"-kör is állandó perverzió, de ez most meglepődésemre kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest