- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #25457 üzenetére
akkor én is rálicitelek egyet, ha már úgyse vacsorázok a fogyókúrám miatt.
még karácsony előtt volt, dunakeszi-fót tesco, ahogy lejösz a 2A-ról. köd volt, de amúgy fényes nappal. hajléktalan úgy pisilte a visszatolt bevásárló kocsikat az üvegfalú kocsigarázsban, hogy sugárba nyomta az összeset, csak úgy csapódott mindenfelé. az emberek álltak és bámulták és mindenki arcán döbbenet, mert akkor jöttünk rá, hogy abba a kocsiba pakolja mindenki a kaját amire rászárad a hugy, vagy még rosszabb is lehet.ezzel a kedves történettel kívánok mindenkinek jó éjszakát!
reggel korán kelek, mert kéne egy beszállókártyát szerezni a vogavadászaton, lemegyek a dobó térre "kampányolni" -
lujó55
addikt
jó reggelt! elaludtam, elkéstem.
most már ráérek bemenni dolgozni -
lujó55
addikt
az az igazság, hogy én már fel is vettem velük a kapcsolatot hasonló ügyben, de nekem még speciálisabb igényem volt, mert azt kértem, hogy királykék vagy búzakék színű legyen. nem volt nekik, de ígérték, ha gyártásba kerül kék szín, akkor értesítenek. amúgy lehet venni barkácsáruházban is (pl. Bauhaus a burkolatosztályon), de az csak 1cm vastag
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #25364 üzenetére
az ellen nem véd -
lujó55
addikt
szőlős-kertből lopós témához:
nálunk Sárándi hobbikertekből mindent elvittek. MINDENT!
Rendszeresen ellopták a veteményt, feltörték a kisházat, még a kútfejet is leszerelték csonkig. A facsemetét kihúzták, a nagy diófáról soha nem jutott nekünk termés, mindent elloptak vagy direkt tönkretettek. Az összes kerti eszközt újra meg újra meg kellett venni.
Szüleim megúnták a dolgot, megoldás: körbe kell keríteni de nem ám úgy immel-ámmal, hanem komoly szögesdrót fölülre hurokban vezetve, betonoszlopok közé kifeszítve, még egy macska se tudjon bebújni a kertbe. Következő hétvégén pont permetezni megyünk, nemhogy a házat ajtó és ablak nélkül találtuk, még a betonoszlopokat és a drótkerítést is elvitték.
Rendőrségi feljelentés, aztán már nem is emlékszem, rá néhány hónapja jött a levél, hogy a nyomozást megszüntették. A környéken mindent elvittek, volt akinek a fészert is lebontották.
Nem bocsátkoznék találgatásba, hogy kik lehettek és hogy megélhetési meg mittudomén milyen rászoruló kényszerből tették, de az biztos, a rendszerváltás előtt nemhogy keríteni nem kellett, még a kint felejtett szerszámot is megtaláltuk mikor újra kimentünk és annyi gyümölcsünk volt, hogy egész télire ellátta a családot. Szvsz. nekem ebből a fajta demokráciából bőven elég. -
lujó55
addikt
az éjjel fölöttünk állt a szupercella, akkora dörgés-villámlás volt, majd befostam! szakadt is rendesen az eső
-
lujó55
addikt
jó reggelt minden kedves fórumlakónak!
süt a nap!
bográcsozás lesz, vörösboros marhapörkölt a cél, remélem össze is jön -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25230 üzenetére
de legalább te tudod mi az a fészbúk.
én még azt se -
lujó55
addikt
Hasmenés ON
Rohadt egy éjszaka elé nézek, pedig nem ettem semmi rosszat -
lujó55
addikt
Nem láttátok a makkát?
Lenne neki egy jó állás, csak repülni kell hozzá -
lujó55
addikt
válasz
Viszlát #25177 üzenetére
így már minden világos.
egyszer próbálj ki egy olyan munkakört, ahol azt várják el tőled, hogy innovatív legyél, folyamatosan új ötleteid legyenek amiket rohadt nehéz keresztülvinni, mert "külföldi" vagy. az igazvérű viszont akármekkora hülyeséget kitalálhat, arra mindig van keret megvalósítani.
maga a 22-es csapdája -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25174 üzenetére
+1
info confirmed (sajnos) -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #25123 üzenetére
nekem is cserélnem kéne már.
mondjuk nem ugyanazért amiért te, egyszerűen csak unom már. -
lujó55
addikt
503 volt egész reggel, 9-kor feladtam és inkább elkezdtem purhabbal játszani.
kérdés: mivel lehet a purhabot PE műanyag felületről szakszerűen eltávolítani. Magyarul: véletlenül hozzádőltem az ajtónak és a ruhámon volt egy kis nyers purhab. a szép fehér műanyag ajtó sárga lett. nem akarom összebarmolni, ha nem lehet leszedni róla, akkor ott marad, mert nem feltünő, csak engem bánt. -
lujó55
addikt
délutáni mozizás: A remény rabjai
már sokszor megnéztem de még mindig nagyon jó -
lujó55
addikt
Nekem meg nincs kedvem semmihez. Nem igazán jön be ez a sírós esős idő.
-
lujó55
addikt
csajoknak dallamtapadása van
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #25083 üzenetére
2:50?
-
lujó55
addikt
sok embertől hallottam már, hogy felmentek az autópályára véletlenül és már nem tudtak visszafordulni, aztán ment a kapkodás a mobillal, hogy váltsanak matricát, vagy csak izgulva várták a fizetési felszólítót a büntetésről, de nem történt meg.
lehet, hogy ők is megússzák, nem kell emiatt idegeskedni. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #25050 üzenetére
eper van. de csak saját felhasználásra, annyi nincs, hogy el lehessen adni belőle.
cseresznyénk nem volt soha, szilva inkább az a pálinkának való, nem olyan finom. -
lujó55
addikt
válasz
stranger28 #25004 üzenetére
"Most ti vagytok túl nyugodtak vagy én vagyok idegbeteg amúgy?"
Én már inkább korosnak érzem magam a balhéhoz. Csak egy valami idegesít fel, az hogy kétszer kell belépnem eg hozzászólás írásához és állandóan 503-t ír ki. Ez most a PH! miatt van, vagy szar a netem? -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #24999 üzenetére
hidd el, így vagyunk ezzel mind.
csak ma nyitott "szemmel jártál" (=tapasztaltad a saját bőrödön)
Ha nekem lenne az égből lehulló 20mFt-om, akkor se vennék drága kocsit, mert hiába én vigyázok rá, ha tele van kisvilágunk barmokkal. Amilyen szerencsés vagyok úgy járnék egy új autóval, mint Laller az Impalával az üvgtigrisben -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #24975 üzenetére
milyen kocsid van? ez dízel, ugye? nyugtass meg! én sem szoktam nyomni neki, de hogy pont emiatt kinyiffan valami...
-
lujó55
addikt
Jöhetne már fizetés, padlón vagyunk...
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #24931 üzenetére
aztakurva! emberbaromja mit ki nem találnak.
amúgy a kocka-görögdinnyét vágom, azt magyarázták a japók, hogy így gazdaságosabb szállítani, mert több fér a konténerbe de ez? a logó miatt kell beszuszakolni a gyümölcsöt? -
lujó55
addikt
Rádöbbentem, hogy rosszul éltem eddigi életemet. A pincében van 4 üveg 6 puttonyos aszú. a legrégebbi 1988-as. Minek rakosgattam?
Mondjuk most se iszom meg, de hétvégén úgyis jönnek főnökömék kerti partira, szerintem az egyiket megöljük. Mármint az egyik üveggel.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #24909 üzenetére
na végre valami.
megyek és hozok valami innivalót a pincéből -
lujó55
addikt
válasz
Vigneau #24882 üzenetére
Anyukámék amikor az új helyre költöztek totál eladósodtak, szinte mindent el kellett adni, hogy a lakás-önerő meglegyen. Egy-két hónap teknőbenmosás után jött, hogy hiányzik az automata mosógép. Elmentek Euronics-ba és kiválasztottak egy full akciós valami noname olasz elöltöltős szart 39.900-ért. Az eladó srác már térden csúszott, hogy ne vigyék el, mutata jobbat, de ezzel baj lesz és hogy majd elönti a víz az egész lakást, meg hogy megbízhatatlan és ráz, mert olasz elektronikája van, hadd ajánljon már egy sokkal jobbat. Erre volt csak pénz, ez lett. Hazavitték, beüzemelték, remegő lábakkal tették be a mosnivalót, a netet bújták meg a gépkönyvet, figyeltem minden apró hibára. 11 éve történt. Azóta is némán és patyolattisztára mos Calgon nélkül is
-
lujó55
addikt
Na, most akkor nem fogunk egyet érteni.
Nem feltétlenül olcsóbb a műanyag alkatrész, elhiheted, mert ezzel foglalkozom. Ha van benne üvegszál erősítés akor drága, ráadásul a fröccsöntő szerszámot is erősen kikezdi és annak a költségét is be kell építeni a végső árba. Ez a tengely ami nekem van, nem kivitelezhető másból csak műanyagból. Cső, amelynek a külső palástja körkeresztmetszetű, hogy csapágyazható legyen, belül pedig négyzet, hogy átvigye a nyomatékot. Na forgácsolj ki egy ilyet nekem. Az egész konstrukció szar. Nem igénylem, hogy a külső-belső levegő irányítása gombnyomásra történjen, el tudok húzni egy kart mechanikusan. -
-
lujó55
addikt
válasz
ladybug #24866 üzenetére
Valahogy ezt akartam mondani tegnap este is, de már nem bírtam fogalmazni a fáradtságtól. Az az igazság, hogy állandóan spórolunk valamire, hogy jobb legyen, szebb legyen. És amikor lenulláztuk magunkat akkor beüt valami amire már nem telik. Általában ilyenkor romlik el valami vagy lesz valaki beteg. Ezek meg viszik a pénzt rendesen.
-
lujó55
addikt
Esős, borongós, hűvös jó reggelt mindenkinek!
(#24859) Vigneau: szarügy. Mondjuk nem az árakkal van gond, hanem a fizetésekkel itthon.
(#24862) NoLF: mondjuk ez azért erősen függ a vezetési stílustól is és attól, hogy merre közlekedsz. Javaslom tesztelésre: Cinkotai út, Róbert Károly krt Árpád híd irányába, Élse sarok és környéke, stb. Olyat kap a kerék, hogy peng a felni.
(#24863) degu: azt olvastam sok hozzászólótól, hogy tipushiba. egyszerűen szar konstrukció. ráadásul a gyenge láncszem alkatrész úgy el van rejtve, hogy órák, mire lebontod a többit. Namármost, autószerelő óradíjban dolgozik. Nem kell folytatnom, ugye? Bontóból nem veszek. Anyaga: PP-T40, tehát ha nem új, akkor öregedik, simán lehetnek benne kezdeti repedések az éleknél, adtam a szarnak egy pofont.
Inkább valami utángyártott, vagy megcsinálom én magam. Ez a tengely akkora terhelést kap, hogy simán aluöntvény, vagy acél kellene lennie. -
-
lujó55
addikt
tető kész (majdnem) takarítani már nem bírtam. Ég az egész testem az üveggyapottól. Majd megfulladtunk, pedig volt maszk. De nem csinálnám ezt hivatásszerűen
Kocsi külső-belső levegőszelep bekrepált. Vért izzadva két órás munka árán kiműtöttem. Elhiszitek, hogy 5.5-ös csavarral volt szerelve? Az 5-ös nem ment rá, de a 6-os már forgott rajta
Most szomorkodok, nem hiányzott ez. -
lujó55
addikt
válasz
ladybug #24825 üzenetére
akkora nagy semmi műsor óriási költségvetéssel, hogy nem szabad komolyan venni az egészet, mert akkor tuti sértődés a vége. Mondtam már korábban, nem szabad ilyen színvonaltalan semmire kiküldeni igazi tehetségeket, mert az nekik nagy csalódás és kettévághat egy karriert. nem arról szól az egész, hogy ki a jobb, hanem ki kire nem szavaz politikai megfontolásból.
az lenne a legjobb, ha kiküldenénk egy komoly csapatot. őt, meg őt, meg őt össze kéne gyúrni egy bandává és akkor éreztetni, hogy mi a véleményünk az egészről. de a művészúr is nagy tervekkel készül.
Ennyi. -
lujó55
addikt
válasz
Viszlát #24821 üzenetére
dehogy van bundázva.
egyszerűek a szabályok: minden nemzet csak egy másikra szavazhat, a sajátra nem.
Na lássuk csak kik szavazhatnak ránk. Hát a környező szomszédos országokra nem nagyon számíthatunk, még a trianoni területeket sem adták vissza, nem hogy szavazzanak. nyugat-eu országok? szerintem a banki végtörlesztés, meg ilyenolyan gyarmatosító adók miatt nem vagyunk éppen népszerűek náluk. dél-eu országok: van elég bajuk a gazdasági helyzetükkel, ha mindenki bekapcsolná a tv-t abszolút gazdasági csődhöz vezetne. észak-eu? azt se tudják hol vagyunk a térképen, csak annyit észlelnek belőlünk, hogy magyarországon jó orvosokat képeznek, nekik.
egy nagy bukta az egész. ahol nem lehet mérni a valós teljesítményt nem is kéne versenyzőt delegálnunk... -
lujó55
addikt
az egy rakás szar. olyan, mintha óvodásműsorral lépnének fel a gyerekek valamelyik talent show-ban. a nemzetek igyekeznek valami teljesen béna, sikertelen bandát odatolni, hogy szétcikizzék magukat.
mi a teraszon voltunk késő estig, figyeltük a csillagokat meg a repülőket. be se kapcsoltuk a TV-t.
romantika. érted, ugye? -
lujó55
addikt
tepertős túróscsusza + Tuborg
most fel kéne mászni a létrán, folytatni kéne a munkát -
lujó55
addikt
Gute Nacht!
Megyek mert ha elkésem nem lesz kényeztetés, aztán nézhetem a plafont a sötét szobában a hátamon feküdve... -
lujó55
addikt
válasz
bobsys #24776 üzenetére
Kezdek féltékeny lenni az egyenruhásra...
-
lujó55
addikt
válasz
(Darkwood) #24768 üzenetére
Jó az aláírásod! Szerinted az enyém miért az ami?
-
lujó55
addikt
válasz
(Darkwood) #24763 üzenetére
Nekem volt olyan is, hogy leiratta velem, hogy hogyan kell, mert az 1.HSz-t nem tudta értelmezni. Olyan, mintha nem értette volna, de egyszerűen leszarta, viszont megdolgoztatott. Az ilyeneket és a többi beszóló, hőbörgő, fenyegetőző majmokat külön gyűjtöm a privát listámban letilt-ként megjelölve. Ugyanis én soha nem felejtek és ott és akkor fogok lecsapni ahol és amikor nem is sejtik. Csak kivárom az alkalmat
Az a baj, ha adsz pirosat, mert megegyeztetek, aztán ez nem kölcsönös de visszavonni nem tudod. Ő meg úgy van feltüntetve, mint egy überjani, mekkora szuper üzleti partner -
lujó55
addikt
Nálunk meg a szomszéd elkezdett tatarozni. Felvonultak, hoztak mindent ami kell, többek között Toi-Toi WC-t is a mestereknek, hogy ne járkáljanak be bakancsban a házba pipilni.
Namármost a sztori a következő: tegnap a szél felborította a budit, a szarlé meg valahogy kiömlött. Isteni volt.A nyugati oldalon minden ablak bezárva, pedig ott a terazs és ki kellett volna teregetni a ruhát.
-
lujó55
addikt
válasz
Viszlát #24705 üzenetére
Vagyis a cég kért referenciákat az előző munkahelytől és ott rólad csupa jót mondtak. Jól értem? Amúgy mi is volt ez az előző cég? Magyarországon volt? Itt nem divat a leköszönő munkatársról jót mondani már csak szivatásból, irígységből sem.
Gratulálok! Megfogtad az isten lábát! -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #24676 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Kurvaanyázás ONTegnap délután leparkoltam a kocsit és nem néztem meg, hogy a bal hátsó szélvédőt nem húztam fel. Aztán jött a zivatar. Nem kell tovább mondanom...
Most hogy üljek a vizes ülésre?
Hogy eshet az eső vízszintesen, hogy televeri az egész utasteret? -
lujó55
addikt
today-fun
kivagyok rendesen, menni kéne haza
-
lujó55
addikt
és milyen feltételekkel...
ha a bankom ilyen hitelfeltételt tolt volna az orrom elé, tutira felálltam volna az asztaltól.
neked is igazad van, túl sok hülye intézkedést csinálnak és kurvaanyázok én is miattuk, de nem minden úgy van ahogy brüsszel beállítja szerintük igazságosnak és demokratikusnak. -
lujó55
addikt
ROTFLMAO?
EU ad egy rakás pénzt a görögöknek, hogy megmentsék őket. Görögök köszönettel elfogadják, szétosztják. EU kérdezi mit kap cserébe. Görögök válaszolják, egy pici türelem, majd nemsokára megoldják a problémákat, de ez a pénz ahhoz kevés. EU még több pénzt tol a görögöknek. Görögök szépen illedelmesen megköszönik, szétosztják. EU kezd egy kicsit aggódni, sürgetik a görög lépéseket. görögök jelzik, hogy megtesznek mindent amit EU szeretne. EU boldog, ezért biztos ami biztos alapon tolnak még egy kis pénzt nekik. Görögök megköszönik, szétosztják és megnyugtatják EU-t, hogy a választások után megteszik a szükséges lépéseket. Választások. Kormánypárt elnökjelöltje kijelenti, lesz.rják EU-t, nem tesznek semmi olyan megszorítást ami rossz a görög embereknek, de a pénzt továbbra is köszönik szépen.
Nálunk: megszorítás, szivatás, de ha ez nem elég, külön adók mindenütt ahol elképzelhető. Veszélyben a nyugdíjak, munkahelyek a fasorban se, de ide nem önti a pénzt az EU.Nem tudom te dolgoztál-e göröggel, vagy spanyollal? Mert én már igen. Mondasz valamit, hogy holnapra kéne és egy hét múlva még hozzá se kezdett, mert szieszta, meg túl meleg van, meg fáradt, meg anyjakínja. Itt meg? Nem azt mondom, hogy a magyarok a legtökéletesebb népcsoport, mert nem vagyok nacionalista, de ez enyhe túlzás ami ellenünk folyik és ennek egyáltalán semmi köze paprikajancsi orbán viktor kirohanásaihoz, ez már korábban kezdődött...
Szóval hidd el, ha értelmes emberek ülnének az EU-ban, akkor a 2099-es válságból amit amerika idézett elő nem az EU került volna ki a legrosszabb állapotban. Náluk már rég nincs baj, az euró meg a béka seggén van...
-
lujó55
addikt
alig lehet PH!-zni. Folyamatosan 503 van. Tapasztalja más is?
-
lujó55
addikt
ma egy kicsit melegfront lehet.
téged se értelek. elmehetsz szabira! ez nem jaj, hanem wow! bárcsak én mehetnék már, de nagy a hajtás és nem engednek. ezért mondasz fel, mert pihenhetnél? vagy nem fizetik a szabit?
amúgy azt sem értettem, mi az, hogy nem adják ki a végzős papírjaidat? náluk van? miért? azt ki se adtam a kezemből, odaadtam a HR-esnek, hogy másolja le aztán vissza a táskámba. Miért vannak náluk az irataid?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest