- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
ide is bedobom, hátha tud valaki segíteni:
keresek augusztus 23-26. között 3 ember számára lakhelyet Budapesten, ha esetleg tudtok kiadó szobát olcsón, akkor azt mindenképp osszátok meg velem (akár lehet a saját albérleted egyik szobája is, ha szeretnél jönni ide, akkor te is jól jársz, meg mi is)
-
pohár
félisten
válasz
fokukac #26859 üzenetére
a felsőoktatási szerződés a legjobb... mi van akkor, ha kihúzok innen a picsába, el Amerikába, és baszok visszajönni, majd csak 30 év múlva? (teszem azt veszek egy házat kerttel, és itthon töltöm nyugdíjaséveimet a feleségemmel)
azt mondták, hogy az adóhatóság figyeli ki dolgozta le itthon amennyit le kell, ha nincs semmi a nevemen, akkor mit csinálnak?agyfaszt lehet kapni ezektől...
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #26831 üzenetére
na igen, a 80-as Tunel be tud ütni
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #26828 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #26464 üzenetére
%-kal, ugye?
-
pohár
félisten
én egyszer alsós koromban jártam Ferihegyen, ennyi volt az eddigi összes kontaktom a reptérrel
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
stranger28 #25458 üzenetére
hirtelen azt hittem Attilára gondolsz, de így rájöttem hogy a buszvégen tanyázó egyikre gondoltál
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #25048 üzenetére
tegnap szedtünk egy kaskával az eperből papámnál (gyakorlatilag kétnaponta szedhető ennyi), cseresznyefa már rég nincs, az eper picit drága így
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #24404 üzenetére
itt úgy szakad, mint ha muszáj lenne
-
pohár
félisten
rendelt már valaki italt külföldről? igazából a kinti Bacardikból érdekelne 2-3 darab, amit itthon nem lehet kapni
-
pohár
félisten
ennek valaki megmagyarázná a lényegét?
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #24147 üzenetére
hehehehe
ritka a kínai/japán nektarin sajnos -
pohár
félisten
válasz
transmission #23930 üzenetére
hát elvileg ott is lesz zuhé ma
-
pohár
félisten
válasz
transmission #23928 üzenetére
Dunántúlon eseget, Tiszántúlra majd esetleg estére ér
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #23912 üzenetére
most van 31 fok amúgy
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #23902 üzenetére
csak? itt 36,5°C volt délután fél 3 fele
-
pohár
félisten
válasz
lujó55 #23552 üzenetére
hú, lesz mit nézni akkor, két éjszakára tervezünk maradni (abból egy éjszaka bulizás lesz, oda vagyunk hivatalosak, és még pénzt is kapunk érte
), de előtte délelőtt, illetve előtte lévő nap valószínűleg szétnézünk az éjszakában is
jöhetnek még az ötletek, ha tudod, akkor jelöld már be őket google maps-en
bár ahogy nézem, ez a Cabo da Roca messze lesz a wannabe szállásunktól (Sete Rios negyedben(?) néztem ki)tildy... nem mi fizetjük szerencsére a szállást, a klub fogja, de azért nyilván van egy felső határ, így is vagy leszünk 5-en... látnivalók jöhetnek ami a környéken van
-
pohár
félisten
a TAP-pal már meg is néztem mi pénz az utazás, már csak szállást kell néznem (ezt találtam, korrekt árak), aztán már csak arra várunk, hogy a klub rábólintson a költségekre, aztán majd július fele repkedhetünk
köszöntem mindenkinek a hozzászólást, ezek szerint nem kell fürdeni
csak aztán nehogy belezakózzak a vízbe enyhén spiccesen, túl közel a víz -
pohár
félisten
áhá, értem, azért mertem feltételezni, hogy meleg(ebb) a víz a parton, esetleg ott bent abban az öbölben, mert hát ugye sekély víz, aztán abba a dögmelegben felmelegszik ~24-25 fokosra maximum, aztán lehet benne pancsolni bőszen
légitársaságból mi az ajánlott Pestről oda? ha van rá mód, férjen el a lábam, 195cm körül vagyok
-
pohár
félisten
Lisszabonban milyen meleg szokott lenni nyáron? az óceán milyen meleg ott a partközelben?
hátha van valakinek tapasztalata -
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #23384 üzenetére
hidd el, aki >M5-tel járkál, annak olyanok az ismerősei is... egyszóval you're in safe
ha meg lottóötösöd lenne, hol izgatna hogy meghúzták az ajtót? leadom a karosszériásomnál, addig átülök a 640-be... -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #23371 üzenetére
akkor muszáj leszek szlovák rendszámot tenni rá
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
egész jó ez a Roast, vannak benne olyan osztások mint az eredetiben
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #23300 üzenetére
magne b6 elvileg jó, vegyél belőle, aztán leselkedj neki az úszásnak
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #23298 üzenetére
lehet magnéziumhiány lesz az
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #23238 üzenetére
én csak egy évig keltem fél 6-kor majdnem minden nap, de majd belepusztultam... nem való nekem ez a koránkelés
-
pohár
félisten
épp a TriGranit-nak töltöm fel az önéletrajzom, és kérdezik, hogy mi az a nyelv, amit folyékonyan beszélek (álláshirdetésben alapszintű angol az alapkövetelmény), de ha nem beszélek teljesen folyékonyan angolul, mi a francot írjak be nekik?
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest