- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
A klasszikus Netscape Navigator 7?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #53369 üzenetére
Az indiai munkatarsam szerint kifejezetten rossz ize van
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #53367 üzenetére
Chicagoban talaltam egy orosz delit ahol lehet kapni. Na nem a magyart hanem az ororszt, de szinte ugyanolyan izu
-
bobsys
veterán
Adobevallasok keszek vannak, 3 heten belul mar erkezik is az elso adovisszaterites (az allamiak lassabban utalnak)
-
bobsys
veterán
En mar azzal is meg lennek elegedve ha a $30 000 Chevi Impala (ami elvileg a chevy legnagyobb sedanja) kepes lenne a bluetooth kapcsolatra a telefonommal es akkor menne online radio, ehelyett van benne ez
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #53228 üzenetére
De persze, nem kattogok mar azon csak pakolasztam a papirokat a dobozban es a kezembe akadt. El is felejtettem, hogy mikor veglegesen kijelentkeztunk kuldtek egy ilyet, mert regisztraltattuk az itteni cimunket es viccesnek talalom, hogy kikuldik kvazi a lakhely cime nelkul
-
bobsys
veterán
Megtalaltam az ervenyes lakcimkartyamat. Azt irja, hogy "Lakohely: Kulfoldi cim" Marmint nem az usabeli cimem van rajta hanem az a karakterhalmaz, hogy kulfoldi cim
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #53196 üzenetére
Bandus: talan accessories a jelentese
-
bobsys
veterán
válasz
bobsys #53181 üzenetére
TP-Link TL-MR3020 $35 usb sticket eszik meg es van ra OpenWRT
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #53168 üzenetére
Telenornak van mind Pomazon mind Alsonemedin lefedettsege igy szerintem az lesz. Vodafone 3G only es itt a 3G az otvar lassu
fokukac: nem lattam, egyebkent beazonosithato vagyok ott van az utlevelem
tildy: az ameriakai telefonomat viszem ott majd bekapcsoloma hotspotot ha meg az lassu lesz akkor a sogorommal elmegyek es veszunk egyet az o nevere ha nekem nem adjak
-
bobsys
veterán
En vagyok a bena vagy a T-Mobilnal tenyleg nincs nem szerzodeses elofizeteses mobil internet? (az usb stickes verzio)
-
bobsys
veterán
Gondolkozom a magyar szamlam megsszuntetesen is. Havi 800 forint azert, hogy havi egyszer utaljak egy masik magyar bankszamlara. Ha a masik fel belemegy, hogy 3 havonta utaljak akkor zarom is be, mert a Western Unionon keresztul utalni mar akkor jobban megeri.
-
bobsys
veterán
Koszonom, igen az itteni Mastercardomat viszem (meg az Amexet de azt a repteren/benzinkuton kivul ugyse fogjak elfogadni sehol) es nemi keszpenzt
-
bobsys
veterán
Van meg par kerdesem
Mobilnetet tokmindegy melyik szolgaltatonal veszem vagy valamelyik esetleg tobbet ad, jobb akarmi?
Kartyas vasarlasoknal most van valamilyen ado? ha 1000 forintert veszek valamit akkor mondjuk 1020 forintot terhelnek be miatta vagy ez hogy mukodik?
tisztara mintha olyan helyre mennek nyaralni ahol sohasem jartam(#53109) bandus:
-
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya #53103 üzenetére
A honlap szerint a Fotaxi az. 30 kilometer es 8800 Ft a kalkulatoruk szerint ez tenyleg nem olcso, utoljara mikor taxiztam 2011ben akkor a belvarosbol elvittek otezerert Alsonemedire
Bandus: csaladban van egy VW Polo, egy Opel Corsa meg egy Opel Astra. Egyikbe se for elferni 2 nagy borond, 3 carry-on, egy babakocsi meg 3 fo, talan ha aposom a Ducatoval jon elenk, de akkor nekem a rakterben kell utaznom
Az airport Shuttle nem visz Alsonemedire
-
bobsys
veterán
Most mi a helyzet taxifronton A Lisztferihegy repteren? Meg mindig egy ceg van? Van azknak honlapjuk ahol meglehet nezni mennyiert visznek hova?
-
bobsys
veterán
17 vagy 21 napra menjunk Magyarorszagra?
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #53049 üzenetére
El am, valami kis kocsog, de a lakasban levo kb $2000 mar nem talalta meg (eppen keszpenz felhalmozas volt az USAba koltozes okan) es nem vittek el sem laptopot sem credit kartyakat szoval meg mondhatom is, hogy olcson megusztuk.
Bajdovej a hazassagi gyurum az egy tok sima feherarany semmi csicsa, levenni meg nem szoktam csak itthon ha szerelni kell valamit. -
bobsys
veterán
válasz
bandus #53044 üzenetére
Az itteni gyemant arakhoz kepest Magyarorszagon olcsobb, raadasul az elozot is csinaltattam ekszeresszel es nagyon szep lett, boltban nem talaltam olyat amilyet szeretnek.
(#53042) Kalandor: hogy ha 30 év alatt nem verték agyon - jo meglatas
(#53043) lenox: tudom csak mar nem emlekszem az elozo milyen volt a princess cuton kivul
-
bobsys
veterán
Valaki reggel megallt a parkoloban es bejott az epuletbe dolgozni. Csak a kocsijat felejtette el leallitani (start gombos inditos) es azota megy alapjaraton, de legalabb jo meleg lesz mikor beul
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #52947 üzenetére
Akkor adnak tuti 4x4 ha azt foglalok de azt meg nem lehet. Ceges policy, hogy a compact autot kell valasztani foglalasnal de a Nationalnal az a deal, hogy hiaba compact elhozhatok barmilyet ami kint van a parkoloban (ezert valtottam Hertzrol azok ilyen kis szarokat adtak amiben meghalsz egy koccanasnal) es nem volt 4x4, keson erkeztem (egyebkent nem rossza, az statuszom miatt az executive islebol valasztok es ott minimum a full size autok vannak)
Volt egy Chevi Camaro az Impala mellett
Nem volt veszes a kozlekedes ha nem volt elottem valaki akkor tudtam 35el jonni. -
bobsys
veterán
Es az ejszaka esett 20 centi ho
fronthajtasos Chevi Impala a heti auto) -
bobsys
veterán
válasz
Bubee82 #52818 üzenetére
ott sajnos nincs usd-huf
(#52819) Viszlát: WU 5 USD a dija ha bankszamlarol bankszamlara utalsz, de picit nagyobb oszeggnel elengedik azt is (most nalunk 1usd=223.5 huf)
szek: hmm. lehet tevedtem a cib jobb de ha odamegyapenz akkor ugye van a havi szamlavezetesem + az onnan valo masik szamlara valo utalas, nah, jobban ki kell ezt szamolni
-
bobsys
veterán
Ha Magyarorszagon bemegyek a bankba, mert kotelezove teszik a tokent (CIB), de nincs szemelyim es lakcimkartyam akkor elhajtanak?
-
bobsys
veterán
Valaki tud olyat programot ami DLNA servert csinal az itthoni windowsos gepembol es a Samsung Allshare izeje is latja?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #52731 üzenetére
kb $800 a Sheremetyevo repteren a Sixttol (mert National az nincs) -
bobsys
veterán
Neztem par autokolcsonzo cegek Budapesten a kicsik kozul es tudom en vagyok a taplo amerikai de tenlyeg 5K az, hogy kitakaritsak az autot mikor visszaviszed? Ez nekem nagyon furcsa
-
bobsys
veterán
A 2 oreg autonkra (Mustang, Crown Vic) a kotelezo es casco evi $1350, $250 onresszel. A casco nelkul kb $1000 lenne a kotelezo
szerk: es nezik,hogy hol laksz a zip code sokat szamit, ugyanez a biztositas Miami roszabb reszen a duplaja -
bobsys
veterán
válasz
szőröscica #52639 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #52466 üzenetére
viszek egy uj magyar allampolgart (csak nem hagyjuk ott
) az jo lesz?
-
bobsys
veterán
Vagy majus vagy junius honapban megyunk Magyarorszagra. Ha kell valakinek valami es befer a kezipogyasszba (a 27" iMac az nem
) akkor szivesen viszek
-
bobsys
veterán
A konferencia hivas eloben
[link] -
bobsys
veterán
Kerem kapcsojja ki
[link]
-
bobsys
veterán
Dokumentacio elso 38 oldala kesz
-
bobsys
veterán
It just works. Egy szerencsetlen csengohangot nem lehet ramasolni a telefonra anelkul, hogy nem nullazna le az egeszet
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #52287 üzenetére
Ikeaban vett TV allvanyunk van. Miutan raraktuk a TVt par het alatt szepen meghajlott a polc/lap
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #52236 üzenetére
Az a kep mondjuk pont Chicagobol volt
Ott valahogy egy ejszaka alatt sikerult mindent rendesen letakaritani es jarhatova tenni, a fobb utak szarazak voltak masnap a jardakrol pedig reggelre mindenhol eltunt a ho
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #52231 üzenetére
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #51983 üzenetére
Kicsi verzio, 3.6L V6
(#51988) peterkeT:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest