- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #1566 üzenetére
Én részemről nagyon örülök, hogy a hozzászólásom egyik felét sikerült feldolgozni. A másik feléhez kérsz esetleg segítséget, vagy nekirugaszkodsz újra magadtól?
-
Tim82
félisten
Van egy akció, hogy amennyiben már volt számlád, de szeptember előtt nem érkezett rá munkabér jellegű jóváírás, szeptembertől viszont legalább 2-3 alkalommal, akkor 15k-t írnak jóvá a karácsony előtti napon. Szóval a helyedben nem aggódnék, hanem örülnék.
vénember: nekem is utalhatna, van jelenleg kemény 85 jó magyar forintom a számlámon.
-
Tim82
félisten
Bár lehet, hogy csak a Huawei E630 picimaci modem nem szereti a vonatozást, rápislantottam a Galaxy S kijelzőre, ott van edge stabil 3-4 csíkkal. Próbálkozhatnék wifi tetheringgel a telefonról, de akkor holnap reggelre lemerülne az akku (mert a tethering rendesen nyeli a kraftot) és egy nap vidéki birtokokra való levonulásért nem hoztam magammal telefontöltőt.
Pisztillus: igen, emlékszem a történetre.
Winner_hun: mindkettő Parci jóindulatától függ és le kell tenni valamit érte az asztalra, szóval nagy különbséget nem látok közöttük...
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #1556 üzenetére
Emlékeim szerint van egy korrektorunk, aki előtte harcművész volt, azelőtt meg őstag. Bár az nyilván nagyon egyedi eset.
-
Tim82
félisten
Eredetileg egy anyámnál* dolgozó jómunkásembertől hallottam, ilyen formában:
"50 évesen sokkal erősebb vagyok, mint voltam 20 évesen. Akkor a reggeli... khm... merevedésemet két kézzel sem tudtam lenyomni, most meg már két ujj sem kell hozzá!"
Más: gyönyörű vakfoltok vannak a
PannonTelenor hálózatán a Budapest-Tata vasútvonalon. Az a durva, amikor GPRS sincsen.* btw, anyám régész, kamaszként én is dolgoztam pár ásatáson.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #1503 üzenetére
Januárban kapnánk bónuszt, de akinél találnak ürügyet, annak természetesen nem adnak és legjobb tudomásom szerint én nem fogok kapni. Elvileg márciusban van még egy bónusz, arra már jogosult lennék.
Fizetésemelésről ezen a munkahelyen, munkakörben nincsen szó, elvileg bérkorrekció van.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #1494 üzenetére
Nem, de ezt írtam is szerintem akkor.
Ennek köszönhetően dolgozom 26-án is, meg 31-én. 31-én én leszek ráadásul a "szerencsés", aki lekapcsolja 22 órakor a villanyt a melóhelyen.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #1491 üzenetére
Miért, aki mindkét héten dolgozik, ráadásul legalább négy napot per hét, az szerencsés?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #1366 üzenetére
Mi van vele?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #1126 üzenetére
Ízlések és pofonok. Gondolom, az AC/DC-t sem szereted akkor...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #1095 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #1090 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #1030 üzenetére
Nálunk ilyen formában ismeretes: Ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #855 üzenetére
Igen.
NoLF: ha nem segíteni akartál neki, akkor viszont hozzászólni sem volt túl sok értelme.
Szigorúan szvsz.
-
Tim82
félisten
Oké. Rövid távon egy problémát megoldasz, egy komolyabbat pedig rázúdítasz. Nincs mit hozzátennem, kérem, kapcsolja ki.
bolondember: az Opera meg időnként 100%-ra akarja terhelni a CPU-t, mégsem tudok jobb böngészőt mondani. (Safari-t nem csípem, IE nem rossz, de nem áll kézre, FF-től másfél éve legalább távol tartom magam, Chrome-t pedig az említett okokból még a gépemre sem engedek telepíteni.)
-
Tim82
félisten
Az ajánlásával jelen pillanatban egyik probléma helyébe másikat adsz a júzernek, ugye érted? Legalábbis remélem, hogy érted.
venember83: vállalati ügyfélnél, aki netbankot próbál használni és valami baja van (nem tud elindítani megbízást stb.), az ügyfélszolgálatosnak általában az első vagy a második kérdése szokott lenni, hogy "ugye nem Chrome-ot használ?".
-
Tim82
félisten
Régen volt hétvégi "minden féláron"-akciójuk is, most nem tudom, hogy megvan-e még (régen ettem étteremben, a Mammut-beli önkiszolgálót nem számítva). Nekem jó tapasztalataim voltak ezzel az étteremmel, most olvasgattam a neten azért rosszakat is.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #702 üzenetére
Mint a macskát, úgy fogom.
Egyébként megjártam az utat, SGS van, nyomtatójuk nincsen, menjek vissza kb. 2 óra múlva, addig megjavítják.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #698 üzenetére
Nem tudna mit kezdeni egy Telenor-függõ SGS-sel. És imádja a Nokia 5800-asát.
Egyébként meg magamat. A két névnapom között vagyok.
De majd vehetek neked egy dummyt április 10-ére.
-
Tim82
félisten
Reggelt.
Lássuk, van-e még Galaxy S a Telenornál.
Ja és bolondembernek itten is boldog születésnapot e!
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #606 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #450 üzenetére
Igen.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #448 üzenetére
Nekem most is 5k-s az előfizum, csak nincs hűségem rá.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #446 üzenetére
Én meg eldöntöttem, hogy ha lesz fölös 30k-m, a Telenornál veszek Samsung Galaxy S-t, csak két évi hűséget kell érte aláírnom. (Egyébként meg nem fogok többet fizetni az előfizuért.
)
-
Tim82
félisten
válasz
Kalandor #309 üzenetére
Ismerve a könyvtárakat, szerintem add fel.
Na jó, nem. Központi Szabó Ervinben van WiFi és konnektor, a WC-vel nem szokott gond lenni (nincsen lepukkanva + rendszeresen takarítják). A kényelmes ülőhely az attól függ, viszont zsúfoltnak zsúfolt.
Pisztillus: tenkjú.
-
Tim82
félisten
Asszem, kicsit halálközeli élménye volt most a PH!-nak.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #109 üzenetére
Igen, mindenki sírós meg ideges. De legalább én még versenyzek.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #98 üzenetére
Nincs.
Eddig mondjuk idősebb (45< életkorú) kollégák kapták meg a selyemzsinórt, de még nincs vége, egyesével hívogatják be a kiszavazott versenyzőket.
-
Tim82
félisten
Azért a ma reggeli melóhelyi valóságshow-feeling odabasz.
(10%-os létszám kiszavazása akarom mondani csapatleépítés akarom mondani csoportos létszámleépítés.)
Sajnos Opera Minin nemigen érhetõek el az ilyen fancy betûáthúzós kódok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest