Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Ha mobilrol nezem a forumot, hol tudom beallitani a hozzadzolasok megjelenitesenek sorrendjet?
-
bobsys
veterán
Tegnap fel 6kor hazaertem es nincs net. Fel 10 utan sikerult beszelni a service deskel (addig csak automata, hogy sok hivas van probaljam kesobb).
Ticket megnyitva valami van a vonallal.
Hivom oket ma, hogy mi a helyzet es kozli a csoka, hogy a Telstranak kell megnezni (Ausztral MATAV) de ok nem igazan dolgoznak mert husvet van igy igen valoszinu, hogy kedden fognak eloszor ranezni a vonalra es hivnak, hogy hany nap mire megoldjak
Havi 60 dolcsiert -
bobsys
veterán
Ha lemondok egy repulojegyet, ami non refundable, akkor az adokat sem kell visszaadniuk? Tildy, te biztosan tudod erre a valaszt
Easyjet.
Egy masik tarsasagnal visszaadjak a taxet. -
bobsys
veterán
Van ket Easyjet jegyem, BUD-CDG majus 30. 90 euroert odaadom + a name change fee
-
bobsys
veterán
Megvettem a legnagyobb kavet Starbucksban ami lehetseges. Felenel jarok, tulvagyok egy szivrohamon es izzadok. De legalabb fizettem erte
es meg izlik is
-
bobsys
veterán
válasz
Mr.Csizmás #22531 üzenetére
Azt meg. Nem vagyok kettos allampolgar
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
Tavaly a macskat vittuk Pragaba (onnan indult a gepe
), teljesen kesz volt az autopalyatol, ult a dobozaban es ritmikusan dobalodzot.
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #22326 üzenetére
2 eve osszel 4 napot toltottunk ott. Szep varos, meg ettunk jokat csak kicsit el vannak szallva. De egyszer mindenkepp erdemes megnezni.
En szerettem a MALEVot meg a Lufthansat, de igazan belegondolva economy jegynel talan nincs akkora kulonbseg a tarsasagok kozott. A multkor eloadta nekem itt egy figura, hogy o csak Emiratesel megy mert az a legjobb. Persze, ceg fizeti, business osztaly, ugy konnyu. -
-
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #22110 üzenetére
Nagy parasztsag penzt kerni. Fereg dolog na.
-
-
bobsys
veterán
Hat ilyen is regen volt. Meg van 30 perc a munkaidobol es nincs semmi munka. Tartsa meg a jo szokasat
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #21919 üzenetére
Az $1.85, tobb mint itt. Nagyon draga es tudod mi a felelmetes?
Hat a medve -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #21815 üzenetére
Idojaras ugyileg mindenkepp.
(#21817) lujó55 :
Loptam a zineternetrol, gondolom oldalazva mennek. Amugy olyan 2-3 cm lehet -
bobsys
veterán
Nem para, ami nagy nem bant (multko is volt egy a furdoszobaban, olyan jo nagy tenyermeretu). A kicsiket kell irtani, mert azok harapnak es tolnak valami idegmerget is. Nem halalos csak nem leszel jol par napig
(#21807) bandus: pedig egy felev kulfoldon sokat dobna az angolodon
-
bobsys
veterán
válasz
BlacKSouL #21776 üzenetére
Csak neked, Sydney train station, ma reggel
Egy vonat vonalat lezartak, az egyik legfobb utat (Parramatta road) lezartak az aradasok miatt, a tobbin fokozott figyelmet kernek.
Az ejszaka tobb mint 90mm eso esett.
Mas allamokban meg het agra sut a nap es van 30 fok. Az osszes eso meg szar ido NSW allamban leledzik csakszerk: el is fogunk innen koltozni jovore
-
bobsys
veterán
válasz
bandus #21786 üzenetére
Nah, az agyam is felkelt.
Mihez kell a papir? Ha az uakokhoz akkor csak toefl johet szoba. Mas orszagok, bevandorlas ielts.
IELTS: papir alapu, 45 perc listening, 60 perc reading, 60 perc writing, 15 perc speaking. Az elso 3 egyben van nincs szunet.
listening: 40 kerdes, cdrol megy a szoveg es karikazni kell, szavakat beirni.
reading: 40 kerdes, 3 kulonbozo olvasmany, kerdesekre valaszolni, iga-hamis, szavakat beirni, karikazni kell. Ennel a ket modulnal van anwser sheet oda kell beirni a valaszokat a papirrol amire dolgozol
writing: egy 150 szavas es egy 250 szavas fogalmazas. Az elso altalaban egy egyszeru level haverodnak, banknak, landlordnak. A masodik pedig egy osszetettebb velemeny kifesjtos ize egy temarol.
speaking: kotetlen beszelgetes, majd addnak egy temat amirol 2 percet beszelni kell, majd a temahoz kapcsolodoan kerdezgetnek
TOEFL: ezen nem voltam csa a feleseg. Teljesen kompjuterizalt. A modulok ugyanezek csak mindent gepen kell irni es termeszetesen nincs helyesirasellenorzoA speaking mas, mert ott el kell olvasni egy szoveget, majd hallgatsz rola a magnorol beszelgetest es folytatnod kell egy mikrofonba.
Writing hasonlo nem egy temat kell kifejtened, hanem dumalnak valamirol es azzal kapcsolatban kell majd irni valamit.
Az a jo ezekben a vizsgakban, hogy ha kersz kapsz allamilag elismert nyelvvizsgat is ami iagz sok helyen nem jo, hacsak nem akarsz az allamigazgatasban csinalni valamit.
Van felkeszito anyagom IELTsre meg TOEFLre is ha koll vagy erdekel, hogy nagyjabol milyen a vizsga.
ITT van 4 oldal, hogy a kulonbozo ielts szintekhez mit kell alakitani. -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #21757 üzenetére
ahogy nezem senki nem kapja meg
a jegyvasarlok a 4. a sorban, -
bobsys
veterán
MALEV. Erdemes 5000 FTot befizetni a felszamolonak, hogy a listan legyunk mint akiknek kovetlese van a tarsasaggal szemben?
Olyasmi remlik, hogy a MALEV vagyona meg a kifizetendo munkabereket sem fogja fedezni, nemhogy a mar kifizetett jegyeket. -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #21550 üzenetére
Az alkoholmentes sor az elso lepes a gumino fele
-
-
bobsys
veterán
2 hete ujra el kellett mennem angol vizsgara. Jobb lett mire szamitottam, aki nyelvet akar tanluni, nyomas kulfoldre.
-
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #21200 üzenetére
hihetetlen
-
bobsys
veterán
Credit kartya igenylest 4 ora alatt jovahagytak, mara ennyi, megyek is haza mindjart
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #20957 üzenetére
MALEV kapcsan en is megtanultam csak es kizarolag credit card, minden mas felejto
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #20939 üzenetére
Online fizetest hianyolom. Mennyivel egyszerubb lenne. Kitoltod, megadod a kartyad adatait, fizetsz, rendszer meg kuldi a fiuknak, hogy kuldhetik a papirt.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #20933 üzenetére
Meg minidg konyebb, gyorsabb mint bohockodni a papir nyomtatvannyal, munkaidoben elmenni a postara befizetni a penzt meg feladni. Igy otthon, este megigenyled es kesz. 5-10 perc alatt megvan
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
Azert az olyan durvan jo, hogy 1 eve nem vagyunk Magyarorszagon de azert csak sikerul megszopatniuk. Nagyon ugy nez ki, hogy buktam a 465 dodos jegyarat. Koszonom mindenkinek es a paypalnak, hogy repulojegynel nem lehet chargebacket kerni. Olyan jo erzes, hogy 15 000 kilometerre az orszagtol is gondoskodnak arrol, hogy legyen mit meselni.
-
bobsys
veterán
Most hivom a MALEvot es nem allitottak at az ivr-t meg mindig az akcios repulojegyeket hirdetik
-
bobsys
veterán
Dejo, csodbe ment a MALEV.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #19962 üzenetére
A lakas/haz befektetes itt viszont jo buli, csak iszonyatosan dragak. De alberlet evi 4-5%+evente no az ertekuk 4-5%al. A problema, hogy sajat tokebol (ha berbol es fizetesbol elsz) hitel nelkul megfizethetetlen.
szerk: ugy nez ki megvan a jegy, $3050 AUD/2 fo 2 ejszakas stopverrrel visszafele.
-
bobsys
veterán
Tud valaki egy jo online repulojegy keresot, esetleg utazasi irodat (magyar, angol, ir, uj-zelandi, ausztral, kanadai, amerikai, tokmindegy) ahol jo aron adjak a jegyeket?
Majusban megyunk Magyarorszagra es az eddigi a legjobb ajanlat elegge draga. -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #19834 üzenetére
volt kollegamnak meg kellett adnia
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #19139 üzenetére
Es nem szamit bele a kezipoggyasz sulyhataraba. Ha lemerik a kezipoggyaszt es tulsulyod van nyugodtan vedd ki a laptopot
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #18607 üzenetére
Julia Gillard fizetese most emelkedett es ezzel felkapaszkodott a 2. helyre (valami 600K AUD lett a fizuja)
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #18409 üzenetére
Akkor boldog karacsonyt
-
bobsys
veterán
Ugye nem surgos az oneletrajz atnezese?
Igaz, hogy csak par angol mondat, de teljesen elvagyok uszva. Mindenki mindent azonnal akar meg karacsony elott + a privat dolgaimat kell este/eccaka inteznem, 25en meg elutazom egy hetre.
Egyebkent ez a fenykepes oneletrajz keres Magyarorszagon eleg gaz, marmint, hogy szegyen. Itt nem kerhetnek fenykepet+kor+cim+allampolgarsag adatokat a cvben. Az egy masik dolog, ha felhiv a fejvadasz es nem megy az angol. -
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #17992 üzenetére
Koszonom.
(#17993) tbs: tolom es mindjart megyek is aludni -
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #17948 üzenetére
Meglatogattam a dokit (70 dolcsiba kerult), felirt augmentin duo fortet
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #17948 üzenetére
Doki 5 perc seta, biztositasom van, ha nem javul meglatogatom.
Most jottunk vissza a partrol, gondoltam egy kis nap csak jot tehet. Koszonom megegyszer. -
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #17925 üzenetére
Koszonom a valaszt. Antibiotikumot 2 eve szedtem utoljara, ezt a fajtat meg szerintem soha, csak ez volt itthon, felesegem szedte. Gondolom igy mar szedhetnem.
Eddig Listerinnel oblogettem de akkor beszerzek egy olyat amit javasoltal.
C-vitamint minden reggel eszek fuggetlenul, hogy van valami bajom vagy nincs.en mar kertem egyedi avatart, de sajnos mar van valakinek egy nagyon hasonlo
(#17940) fokukac: ne aggodj kifizeti a villanyszamlat maximum a kozos koltseget nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest