- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
FehérHolló #50794 üzenetére
Sok trafiknak nincs még megfelelő védelmi rendszere, tapasztalatlanok vezetik, inkább ez az oka. Áruházak, benzinkutak, stb be vannak kamerázva, míg ezek a relatíve nagy forgalmú üzletek nem feltétlenül.
-
szőröscica
addikt
válasz
Viszlát #49860 üzenetére
Én ha ilyen lehetőségem lenne és nem lenne párom, simán belevágnék most. Ha nem is örökre, de pár évre simán kimennék.
De nekem most Budapestre költözés következik, felvettek ahhoz a céghez, ahova be akartam kerülni, amiért az elmúlt években keményen dolgoztam. Most összejött minden, ahogy kell.
-
szőröscica
addikt
válasz
Integra #49743 üzenetére
A közszereplők viselkedésével kapcsolatban egyetértek veled, viszont a média elhallgattatásában nem értünk egyet. Soha ilyen hangos ellenzéki médiatevéknység nem volt még, mint most. Olyan portálok számítanak ma megbízható, hiteles hírforrásnak, amiken pár évvel ezelőtt mindenki nevetett, hogy mennyire gagyi, igénytelen, tényszerű hibák sorával tele lévő cikkeik vannak (pl. Index).
Szóval ha egy dolog van, amit én nem féltek, az a sajtószabadság.
Független sajtó az nincs és nem is volt soha. Mindkét oldal pénzeli a magáit, a többiek meg úgysem maradnak életben, függetlenül az aktuális kormánytól. -
-
szőröscica
addikt
válasz
Integra #49737 üzenetére
Egyébként bennem felmerült a kérdés, hogy pont Te miért foglalkozol ezzel a sok szeméttel? Holott Te vagy az egyik legnagyobb szószólója, hogy kitartással és akarattal, kemény munkával, tanulással és önképzéssel bármi elérhető. Akkor mi a halálnak a politikusokkal, meg a többi féreg dologgal foglalkozni?
Engem két dolog zavar, az egyik, ha rossz a közbiztonság és éjjel megkéselnek, a másik meg az emberi nemtörődömség.
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL #49469 üzenetére
Erre a fogcsikorgatásra lehet ám megoldást találni.
10-15 ezer forint körüli összegért a fogorvos vesz egy mintát az alsó vagy felső fogsorodról és utána kiöntik egy gumiszerű anyagból az inverzét. Éjjel ráharapsz és nem fogod csikorgatni a fogaid és idővel ez a reflex is kikapcsol, mert megszokja a szervezeted, hogy az állkapcsodat nem zárod szorosra.
Nekem is volt pár éve, meg is szüntette a tüneteim, de mostanában újra előjöttek, mondta az asszony, hogy elég erősen csikorgatom a fogaim és én is éreztem. Úgyhogy csináltattam egyet megint és tuti, hogy hasznos, mert már álmodtam, hogy palacsintát eszek, de nagyon rágós, és felébredtem, és kiderült, hogy csak izomból csikorgattam volna a fogaim, ha nincs köztük ez a védőcucc, illetve a múltkor fogat mostam álmomban és akkor is hasonlóra ébredtem.
Ennyit szerintem megér, hogy ne koptasd szét a fogaid és max. 1-2 éjszaka alatt megszokod, utána beszélni is tudsz vele simán, nem kellemetlen a viselése.
-
szőröscica
addikt
válasz
bandus #49464 üzenetére
Arra kíváncsi lennék, hogy a fogak régen is ilyen elcseszett szerkezetek voltak, vagy vajon a modern ember megemelkedett cukor és savfogyasztása gyilkolja őket ennyire, még akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy manapság a szájhigiénia sokkal könnyebben biztosítható.
És ha régen is ilyen rosszak voltak, akkor vajon az evolúció miért nem dolgozott ki jobb rágóalkalmatosságot?
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya #49324 üzenetére
Az én 5.1-em egy csomó jack csatin keresztül kapja az áldást a számítógéptől.
Ezért nem üzemeltem még be a Creative USB-s hangkártyámat sem itthon, hanem csak porosodik a szobában. De majd nyártól Pesten használatba fogom venni.emvy: köszönöm, ez esetben nem kizárt, hogy meglepem magam eggyel karácsonyra.
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya #49322 üzenetére
Egyébként ez az USB-s DAC nem kavar be a sima hangkártyának? Nekem egy Sennheiser fejesem volt, nem olyan kategória mint a Tied, kb. 25 rugó volt pár éve. És belekóstolnék én is a minőségibb zenehallgatásba, de nem akarom elveszteni az 5.1-es rendszerem sem, ami a géphez van csatlakoztatva.
Btw. megvettem a Worms-öt iPad-re, nem akkora feeling mint régen pc-n, de nem rossz.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid #49192 üzenetére
Igen, igazad van. Én az itthoni trafizásban is azt nem szeretem, hogy az esetek java részében nincs elfogóautó, vagy kiterelés, így simán mennek a külföldi rendszámmal hatalmas sebességgel.
Csütörtökön az M3-on a ködben románok úgy húztak el mellettem 160-170-es tempóval, hogy csak lestem. Egész biztosan nem normálisak, a látótávolság max. 110km/órás sebességet engedett.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid #49190 üzenetére
Azért hallottam én elég történetet a német nkh-nál dolgozó ismerőstől, hogy milyen ukrán meg román sprintereket szúrnak ki a forgalomban, szóval nem kell azért annyira elájulni attól, hogy az osztrák határon mi van.
-
szőröscica
addikt
válasz
FehérHolló #49120 üzenetére
Engem egy héttel beadás után kerestek, szűk három hét múlva tudtam menni interjúra, két napos volt, aztán felvettek.
De pár másik helyet is megpályáztam, és annyit sem mondtak, hogy hello....
Mondjuk nem bánom, mert pont az jött össze, amit legjobban szerettem volna. -
szőröscica
addikt
válasz
parandroid #49093 üzenetére
Nekem egy távolabbi ismerősömről kiderült, hogy erotikus masszázzsal, happy endinggel foglalkozik, de nem változott irányában a hozzáállásom, vagy a megítélésem. Ha találkozunk, mindig jót beszélgetünk.
-
szőröscica
addikt
Nekem az ipad beszerzése után nőtt meg újra az olvasási kedvem. Már ha van rá idő. Néha elkap a gépszíj, akkor darálom a könyveket, néha meg hetekig feléjük sem nézek.
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL #48635 üzenetére
A Ford akkor állítja le magát, ha üresben a váltó és nem nyomom a kuplungot, valamint áll az autó.
Egyébként 5-6 másodpercre már érdemes leállítani a motort a start-stoppal, de vannak olyan megoldások is, amiknek már 3 mp is elég a spóroláshoz.Dugóban araszolni vagy úgy szoktam, hogy kikapcsolom a start stopot, vagy ha látom, hogy pillanatokon belül indulni kell, akkor egyszerűen nyomom a kuplungot és akkor nem áll le.
-
szőröscica
addikt
Budapestiekhez szólna egy technikai jellegű kérdésem. A Dózsa György úton az Ajtóssy dürer és a Hősök tere között lévő hatalmas parkoló ingyenes?
-
szőröscica
addikt
Olyanokat kérdeznék, aki fordított, vagy fordíttatott a közelmúltban. Karakterenként mennyibe kerül körülbelül a magyarról angolra fordítás?
Megkértek egy szakszöveg fordítására, de fogalmam sincs mennyit kérjek érte.
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL #47464 üzenetére
Ilyen Panasonic Nostalgic Cleart lehet én is beszerzek. Olvasólámpának érdekelne leginkább, meg persze a számítógép mellé sem lenne rossz. Még a nappaliban lévő 300W-os R7s állólámpa izzó kiváltásán gondolkodom, mert azt szeretem filmnézés közben égetni, de a fogyasztása horror.
Tim82: a fürdőben normál izzók voltak, a wc-ben pedig halogén.
-
szőröscica
addikt
A hétvégén néhány helyen kicseréltem az izzókat LED fényforrásokra. Pl. fürdő, wc, spájz.
A többi helyen még nem, mert szokni kell azért, nekem még ezek a 3000K-es meleg fényű ledek is túlságosan hidegek.Mindenesetre szemmel láthatóan kevesebbet fogyasztanak. A fürdőszoba tükröt eddig két 25W-os izzó világította, nem is nagyon párásodott egy gyors zuhany alatt. Most 2db 3W-os LED körte van a helyén, a fényerejük nagyobb, viszont pillanatok alatt párásodik a tükör. És a fürdőben még tetszik is a fehérebb világítás.
-
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30 #46925 üzenetére
Ez sajnos balszerencse.
Kidőlt a fa, a felsővezeték megsérült, helyre kell állítani, aztán gondolom még a feltorlódott vonatok menetrendjét is valahogy egyeztetni kell. Van ilyen. Nyilván akit erősen érint, az ideges.Egyébként Apám is hívott, Ő is Pesten volt a hétvégén vonattal, de már megbánta, hogy nem kocsival ment. Még mindig a Keletiben ül. Úgyhogy valamikor Őt is taxiznom kell majd. Hosszú éjszakám lesz, rövid alvással. Jó megérzés volt, hogy egy délutáni szunya nem árthat.
-
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30 #46922 üzenetére
Én is az asszonyt várom, 18:29-es érkezés helyett jelenleg 22:16-ra becsülik, de mivel Füzesabonyig mindenhol megáll, ezért lesz ebből minimum fél 11.
És még Ő szokta mondani nekem, hogy miért nem vagyok hajlandó autó helyett néha a tömegközlekedést választani.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Nem találtam jobb témát, és láttam, hogy volt itt szó munkahelyekről, munkahelyváltásról.
A Deloittehoz akarok jelentkezni egy pozícióra. Az Europassos standard cv formailag megfelelő szerintetek, vagy milyet kellene alkotni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest