Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #17917 üzenetére
Tényleg..? Durva. Szoktak így rontani madulaműtétet..?
Bobsys: lazán belefér ebbe egy rágóízületgyuszi. Pihentesd a cuccot. Ha nem változik -> doki. Pisztillust privátold meg, hátha van jó ötlete - neki legalább profilba vág a dolog.
Szerk.: Kukuc, a mamid..? Akkor nesajnáld. Ne kalapácsolj - engedd ki a gázt.
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #17912 üzenetére
Ha nem vagy lázas, akkor ne tömd magad antibióval.
Közvetlenül az állad alatt, vagy a nyakadon van a duzzanat? Itt nézelődj -> [link].
Ha kivették a mandulád, akkor kivették. Nem szokott ott maradni semmi.
Szerk.: ha nem vagy lázas, de fáj vmi arrafelé, akkor próbálj ilyet -> [link] szerezni. Szájba fújható, fasza kontakt baci/gomba/vírusgyilkos.
Szerk2.: Vigyázzá' magadra B+..! Iszol Te rendesen..?
-
tbs
addikt
Orbánunk és Vérünk elővette a turáni íját - és sakkban tartja Európát. Mint a régi szép időkben...
"Parlament jogosult dönteni" vs. "parlamenti többség"... "Bal kéz" vs. "jobb kéz" mit csinál... "Nem várt döntés" vs. "kiszámítható jövőkép"... Stb.
Lassan már TÉNYLEG jobb hely testőrként Dél-Afrikai Köztársaság, mint az EU...
Szerk.: [link] <- akkor nem csak én nem értem... Hál isten többen vagyunk hülyék, nem kell egyedül éreznem magam...
-
tbs
addikt
Dióhéjban a probléma.
Szóval ez a fajta maszatolás ebben a politikai környezetben senkinek nem jó. Uralkodóink -> olvadozik a struktúra. Ellenzékünk -> manipulál... Melyik lehet az igazi..? EGYIK sem fényes megoldás. Sajnos tömegeket marginalizál vmi akaratnak látszó entitás, és nem tudom elhinni, hogy ezt akarná... Nem véletlenül emlegetik mostanság R. Mátyás idejét... Mi lehet a vége, ki jöhet utána, mi marad belőlünk stb.?
Szerk.: Nyilván van még 1001 olvasata a dolognak, mondom - dióhéj.
-
tbs
addikt
Ennyire senki sem (lehet) hülye olyan magasságban. Oda fel kell jutni. Legalábbis remélem hogy jóval tudatosabb döntés eredményeképp lépett az emberünk. Most csak oltári maszatolás látszik, illetve a Teféle paranoiád. (Naív vagyok lehet. Remélem csak a paranoiád... Vagy esetleg a családommal együtt is kibírtok pár (hó)napig..?
)
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17841 üzenetére
Huhhh... Sajnos én nem tudom máshogy érteni, amit leírtam, és amire célzás segítségével céloztál.
Szori.
És igen: szeretlek.
Szerk.: Pohár, Tope, Akárki: télleg nem lehetett érteni..?
Mert akkor megkövetem FH-t...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17839 üzenetére
Nos, puszi. Szövegértés..?
Erős felindulásban elkövetett interjú. Nem kiköltözés.
No ezért szeretnék vele beszélgetni. Az IGAZI motivációkról, nem a vetítésről...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17835 üzenetére
Arról a miért?-ről, amit el mert mondani egy újságírónak erős felindulásban. No ez mérsékelten érdekel...
Mawyx: ~1hét volt kifelé, visszafelé egy magyar kamionos hozott Svájctól Bp.-ig, ~1hét volt az is. Péntektől számítva a 3. vasárnap értem haza, Párizsban 1 full napot töltöttem "nem utazással".
Fasza volt nagyon. Visszagondolva: 18évesen, az akkori lehetőségekkel igen merész tett volt.
-
tbs
addikt
Remélem nem lesz baja az embernek - szívesen beszélgetnék vele, hogy miértis igazából. Ha már elfutott a tűzközelből.
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #17757 üzenetére
Harcosok Klubja...szerk.: Arcosok Klubja...
-
tbs
addikt
Otthon - meló - otthon, dugó nélkül, sok piroslámpával -> 2l benzin... Míly szerencse, hogy csak heti 2-3szor szorulok autózásra...
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #17724 üzenetére
Cellazárlat. Kicsit alacsony az üresjárati feszkó...
Pakold rá töttőre egy éjszakára, majd reggel vedd le. Ha másnap estére is ennyi lesz az üresjárati fesz, akkor kukaakku.
-
tbs
addikt
Körbetekerheted, de semmit nem fog érni. Ha meg nem használod a járgányt, akkor is indítsd be hetente kétszer 15-20 percre. De akkor meg már menj egy karikát, jót tesz az mindennek. A sok állástól a kenések "romlanak", és megeszik az autót.
Mennyire lenne gáz heti 2 nap kocsival menni a munkahelyedre..?
szerk.: 2Lkedem:
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17531 üzenetére
De, számít. Ebadó.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #17486 üzenetére
Sztem nem.
(Csakazér'is!
)
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #17479 üzenetére
(Sejtettem a méretből a film-szken dolgot.
)
Szóval a szkenelésed 1322%, hogy színes volt. Az Irfan pedig azért jófej, mert az csak annyira "bontja" ki a jépeget, amekkorában megjeleníti. Kicsit bizonytalan voltam a képméret miatt.
Amúgy ha negatív a szerencsétlen, akkor PLÁNE érdemes grayscale-re konvertálni a negálás előtt. Fényévnyi lesz a különbség.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #17468 üzenetére
Egy ekkora jpg kép a memóriában min. ~1.5G-t foglal. BÁRMILYEN művelethez még egyszer ennyi memória szükséges legalább. Forgatáshoz 3x ennyi. Ilyenek ezek a programozók.
GIMP -> Kép -> Átalakítás -> Elforgatás. Amúgy én is IrfanView-t ajánlanék - ha elbír akkora képpel.
Tipp: ha elég feketefehérben a cucc, akkor konvertáld szürkébe, mentsd le jpg grayscale formába. Így már csak <500M-t fog enni...
szerk.: Látom megoldódott. Irfannal tudsz negatívba konvertálni batch módban is.
Fasza program, hiába "amőba".
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17373 üzenetére
Oké, akkor szimpla szárazság. A törött végeket vágd le, krémezd be testápolóval, kis szerencsével szétválás nélkül fog nőni egy picit. Ha megint kezdi, akkor megint vágd le. Ha egyszer elkezdett törni, akkor úgy marad, nem érdemes meghagyni.
Genetikafüggő, akárcsak a maxi hajhossz. Nálam ~12cm-nél kezd el törni a vége, de az már nagyon brutális bozont.
szerk.: Most nézem csak: SZŐRŐS HOLLÓ?!?
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17370 üzenetére
A bürkéd hámlik..? Dörzsi, majd arckrém. Én pl. párom testápolójából szoktam nyúlni ha szükség van rá. Telente néha kell - kiszárad a bőröm.
Ha nem múlik, akkor meg gomba - gyógyszertárban tudnak segíteni.
Ha akkor sem múlik, akkor meg vmi sömörféle. Azzal próbálj együttélni...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17316 üzenetére
Ez szinte biztos - látványra is.
-
tbs
addikt
Nnna, baccátok meg. Egy bétás custom orosz filter a chrome-ban tizedelte meg privátlistámat. Meg a fórumot is.
A világ új dimenziói nyíltak meg előttem..!
Most már érteni fogok más threadeket is!!! Hurrá!
Dylen, látlak! (Vö. Avatar.)
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #17200 üzenetére
A lista végén..? Vagy hol..? Letilt/töröl van minden privátos figura mellett.
-
tbs
addikt
Szerintem akkor már elavult dolgokat tanítottak Neked.
Amúgy meg mindenki vegyen olyat, amilyet szeretne. Nem véletlenül nem ajánlok soha senkinek monitortípust. Tévét meg pláne. Ökölszabályokat és fizikai tényeket tudok felsorakoztatni egyik, s másik mellett. De a kérdezők általában már mind-mind döntöttek a kérdés pillanatában. Ez ugyanis ritkán tudatos folyamat.
Én sem tudnék 60" alatti tévét venni, nem engedi a tudatalattim...
-
tbs
addikt
Dylen, ez tényleg kompenzál..! Megint a méretekkel jön! A veséjébe látsz...
-
tbs
addikt
2-3 éve Te már jószerével nem is voltál Mo.-n, nemhogy akkor tanultad...
A CCFL csövek üzemideje is pont annyi, mint a képcsöveké és a plazmáé. Attól eltekintve, hogy a plazmánál soha sem egyszerre pusztul el a kép, hanem pixelenként... (+1 a plazmának!) A fogyasztása meg ~5-6 éve lekerült a kilowattok alá, és töretlenül csökken.
Beégés absz nem játszik, ez megint egy tévhit. Pont annyira égnek be, mint a késői CRT-k. Az lcd-k előtti műanyaglap viszont valóban hajlamos szürkülésre, és ez eléggé vicces látvány tud lenni egy olyan eszközön, ami elvileg nem tud beégni...
szerk.: Bocs, kimaradt a LED háttérvilágítás lefikkaltása.
Szóval a LED-ek az életkorukkal egyenes arányban veszítenek a fényerejükből. A "felezési" idejük ~5év a jelenlegi nagyteljesítményű eszközöknek. Ezt tudják a gyártók is, és folyamatosan kompenzálják a LED-ek áramát. Ezért egy öreg LED-es lcd többet fogyaszt, mint egy ugyanolyan új... Vicces, nem..?
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #17154 üzenetére
Bocsánat.
Pontosabban: "mindenki látja, de van akit nem érdekel."
-
tbs
addikt
Lécci: Lechner-távolság.
Ha meg már megvan a döntésed, akkor velünk akard igazoltatni a helyességét.
Az nem fog menni.
Vénnek: Ez butaság. MINDENKI látja a különbséget. Szerinted miért nem tesznek a nagyáruházak egymás mellé lcd-t és plazmát..?
(Kivéve az akciós plazmákat - azokat el kell adni.
)
szerk., 2Lkedő:
Jaja.
-
tbs
addikt
Kukuc kompenzálna..?
Sztem 60" alatt nem érdemes akármilyen szobába tévét venni.
Miért nem lcd..? (LED még nincs ekkorában, de ha lesz az jó lehet.) Mert a mostani plazmák messze jobbak már mint a régebbiek - egészen elfogadható a fogyasztásuk. Mert a plazmáknak a színvisszaadása és a kép előállításának a technológiája a katódsugárcsővel egyidős - tekinthetjük "kiforrottnak". Mert a plazmáknak a kihunyási ideje "szemhunyásnyi" - az lcd-ké nem. Nem is lesz a soha - technológia váltás nélkül.
Szóval mit szeretnél? Áltakarékoskodni egy luxuscuccal, vagy élvezni a remek színhűséget és akció-követési képességet..? Ez itt a kérdés.......
-
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17037 üzenetére
Nem.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17035 üzenetére
Ádehogy. Ráadásul Te még a sínpiszkálást sem láttad éjféltájban.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17032 üzenetére
Természetesen @ történetének és eme információnak (reggeli tudás) az ismeretében nyilatkoztam azt, amit.
-
tbs
addikt
Szívesen tolmácsolom Nolfi bébinek.
Változnak az igényeid, ennyi lehet a magyarázat. Ha vágytál volna valaha halk/néma gépre, akkor összefutottál volna a megoldási lehetőségekkel. Most viszont halk notira vágysz. Ennyi. Amúgy amiben ha valami tud pörögni, az sohasem lesz elég halk.
-
tbs
addikt
Bizonyhogy. Az otthon csücsülő sokterrás házszerverem és fotófeldolgozó munkaállomásom halkabb akármilyen gépnél, ha nem turkálok az adatdiszkeken, csak mondjuk netezek... Ugyanis teljesen passzív, a rendszer meg ssd-n...
q9550@2GHz
ninja2
GT8600 passzív
8G ram Geil
corsair tx650 lekötött ventivel
24x7 üzemben évek óta...Ja, ha kell, akkor meg 3T ugrik ~300M/s read és ~240M/s write teljesítménnyel. Olyankor icipicit hangosabb.
Tildy, az enyém nagyobb.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16981 üzenetére
Igen, de információid hiányossága miatt elbeszélünk egymás mellett, sztem dobjuk a témát.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16979 üzenetére
Látod, akkor ezért beszélsz furcsa dolgokról.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16975 üzenetére
Hmmm... Már próbáltuk, szocializmus volt. De sejtem mire gondolsz. Én is Thürmer Gyula rajongó vagyok.
-
tbs
addikt
Tegnap nem vettem észre -> [link]. De szívesen nevetnék én is...
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #16966 üzenetére
Piros utánfutód van?!?
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16928 üzenetére
Genetika meg smafu, mi..?
-
tbs
addikt
Áááá, a tiltás az nálam leszerepelt mikor egy kollégám Olaszországban éjszakai kiruccanásának áldozatává vált és le szerette volna tiltani a kártyáját - és kérdezték tőle a kártyaszámot...
Tudom, hogy az ördög nem alszik, de eddigi életem során ügyesebb voltam bármelyik zsebesnél, aki engem szemelt ki...
Ja, egyre feledékenyebb vagyok - ez igaz.
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #16860 üzenetére
Szted miért van 5-10 bankártyája..?
szerk.: értelemjavítás...
-
tbs
addikt
Van egy ötletem a görögök megmentésére: jogdíjat kellene kérniük a demokrácia használatáért...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16663 üzenetére
...a mi..?
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16595 üzenetére
Közterület. Nem tárolhatod a "romokat" ott.
-
tbs
addikt
A fényképes bérletigazolványom 5 éve lejárt. A fényképemet és az igazolvány számát eltakarja a szép hosszú bérletszelvény, amire nincs ráírva a bérletigazolvány száma. Ja, a szelvény is a páromé... Most épp őszi szünetük van. Átruházta ezen a héten.
Metróval jövök-megyek haza-meló-haza viszonylatban, nem kötekszenek. Lehet az arcommal van vmi baj..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Építő/felújító topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest