- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #33955 üzenetére
Inkább üssétek egymást, azt tényleg élvezném. Geek-fight.
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #33889 üzenetére
Sajátnak mondható panellakás a IX. kerületben, a Pöttyös utcánál. Örökölt, illetve hivatalosan anyám nevén van és szvsz lesz is egy darabig, nincsen a névátíratásra fölös pár százezrünk. A felújításra meg összességében költöttem és fogok költeni majdnem annyit, mintha saját lakást vennék.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #33861 üzenetére
Most eszembe juttattátok azt, amikor konyhafelújítás volt nálunk és a felettem lakó vénasszony egyrészt előadta, hogy valamelyik nálam dolgozó mesterember belopózott hozzá és kilopta a tömítést az ő konyhai csapjából, majd azt, hogy direkt elzártuk csak az ő fürdőszobai vizét (lehetetlen, mert csak az övét nem tudjuk, az egész lépcsőházét lehet egyszerre - két nappal korábban fél órára megtettük egyébként ezt, de akkor előre szóltunk).
Az utóbbival kapcsolatban egyébként telefonon hívott üvöltözni, én meg beballagtam a fürdőszobámba és lehúztam a WC-t, miközben üvöltött a fülembe. Ezek után amiatt volt kiakadva, hogy hogy húzhatom le a WC-t, miközben ő üvöltözni méltóztatik velem. Közöltem, hogy úgy, hogy ez a bizonyíték arra, hogy nincs elzárva a víz, mert akkor nálam sem működne. De hogy ő kihívja a vízvezetékszerelőt és beperel és én fogom fizetni minden javítási költségét stb., itt nyomtam ki a telefont.
Másnap hallottam, hogy jött hozzá a vízvezetékszerelő. A számlát azóta is küldi nekem a vénasszony.
Ja igen, slusszpoén, hogy két nappal később meg mintha mi sem történt volna, felhív, hogy segítsek neki levelet írni Németországba. Közöltem, hogy nem érek rá. Azóta nem beszéltünk, ez volt úgy három éve.
-
Tim82
félisten
Kora reggeli élmények a lakásomhoz közeli pékségben: a kenyér elsőrangú, az eladók meg tapasztalataim alapján MINDIG olyanok, mintha éppen egy pillanat választaná el őket attól, hogy a vevőkbe vágják a kést. (Nem vagyok komplikált vevő, mindig egy kilónyi házi fehér kenyeret kérek szeletelve és mivel nagyon finom, ezért rendszeresen visszajárok.)
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #33718 üzenetére
Szerintem meg egy laptopnak nem kötelező feketének lennie - mondom ezt hosszú távú Thinkpad-userként.
Pl. ez rohadtul jól néz ki. [link]
Szerk.: ja bocs, off, nehogy már a fótosmacska jól járjon.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #33621 üzenetére
Remélem is.
Amúgy szerintem vagy egy éve többségében off-ban írok ide, de azért jó, hogy észrevette.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #33608 üzenetére
Szerintem a macsek le van maradva, NMHH-t akart ő írni. Volt NHH is, de 2010-ben összevonták az ORTT-vel, így lett belőlük NMHH.
-
Tim82
félisten
szerintem a rosszfiúk már tüdják,hogy hogyan lehet lenyúlni.
Ha ellopják a telefonodat (nem épp hekkerkedés-kategóriába eső bűncselekmény) vagy feltörik a bank rendszerét és belenyúlnak az ügyféladataidba (ha ezt meg tudják tenni, akkor jóval egyszerűbb módszerekkel is meg tudják oldani a számlád tisztára söprését).
Alapvetően a rosszfiúk akkor tudják lenyúlni, hogy ha tudják az azonosítódat, felhasználónevedet, jelszavadat és mellesleg náluk van a telefonod, ez meg általában ügyfélhiba (hadd fogalmazzam meg ilyen finoman) miatt lehetséges.
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát #33492 üzenetére
Épp arról van szó, nekem mint CyanogenMod-felhasználónak pár hetet várnom kell majd. Amúgy én is csak a konyhában főzőcskézek - a telefonomon csak hálatelt szívvel felhasználom az user support gyümölcseit, ha már a hivatalos támogatás megállt a 2.3.6-nál.
Egyébként úgy rémlik, hogy mintha már kijött volna a 4.2.2, de ahogy nézem a screenshot-ot, a HTC nem sieti el a gyári frissítéseket se nagyon. Még a viszonylag friss modelljeire sem... Bár gondolom, mindig a Sense a ludas ebben.
-
Tim82
félisten
Olvasgatom ezt, és igazából szégyellem, hogy egy szakra, évfolyamra jártam velük. Hiába, az én múltamnak is vannak sötét foltjai...
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #33447 üzenetére
Kevés abszurdabb helyzet van annál, mint amikor egy ország kormányzata az ország saját jegybankjának üzen hadat.
-
Tim82
félisten
És a végén: "... akkor visszaszívjuk..."
Ez az ember komolyan egy elvileg országos, gyakorlatilag meg érdekképviseleti szerepre törekedő egyesület vezetője?
Ennél még Frank Gallagher is következetesebb, meg hitelesebb szülő.
-
Tim82
félisten
válasz
bandus #33288 üzenetére
Egyrészt nem lesz jó (zaj), másrészt évekre odaszoknak és oda is fognak üríteni, ami igencsak kellemetlen. (Évek óta rendszeresen vissza akarnak az én erkélyemre is járni, el is szoktam őket kergetni, általában nem jutnak el a fészek befejezéséhez sem, nemhogy a tojásrakáshoz.)
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #33264 üzenetére
Értem.
Mindenesetre ha sértőbb lettem volna, mint szándékoztam (alapjáraton nem akartam az lenni, de a stílusomból fakad gyakran), elnézésedet kérem. Örülök egyébként, hogy kulturáltan sikerült lefolytatnunk a vitánkat.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #33262 üzenetére
Nem azon kattantam ki hogy olyan "drágán" vett "x" dolgot, hanem hogy utána sír hogy nem tud alapvető dolgokat megvenni.
Olvasd vissza az első 1-2 hozzászólásod: azokból ugyanis nyomokban sem ez olvasható ki. Innen a félreértés.
Bár elhinni nem kell, nem is felvágásból írtam (ha esetleg félreértenéd), mert máskor sem írok ilyesmit, most csak megemlítettem. Még jó hogy nem azt írom hogy nap mint nap életeket mentek meg, mert akkor felhoz mennél, pedig igazságalapja bőven van.
Ha jól értem, akkor az említett életmentés a foglalkozásod, amiért fizetést kapsz, tehát nem önkéntes szuperhősként dolgozol. Ha ezt elhivatásból csinálod, akkor csak tisztelni tudlak érte, de ez külön téma: még mindig nem látom ezért az összefüggést, amiért kapcsolatba hozható lenne az alaphelyzettel. Őszintén örülnék, ha rávilágítanál erre nekem: hogyan kapcsolódik az, hogy egyszer adtál kölcsön egy osztálytársadnak/átkíséred a nénit az úttesten/mentősként-kórházi alkalmazottként (elnézést, nem tudom a pontos foglalkozásodat) dolgozol, ahhoz, hogy kiakadsz azon, hogy az ismerősöd 100k-s telefont vesz készpénzre, amit nem is használ ki (valamint neked nem kellene a telefonja, mert a te Nokia N8-ad mindenre megfelel, amire te használod - ezt is fontosnak tartottad leszögezni az elején), majd utána alapvető megélhetési gondokra panaszkodik neked (ami téged így együtt nyilvánvalóan irritál, máskülönben nem egy nyilvános fórumban írtad volna le az egészet)?
Elnézést, ha szarkasztikusnak tűnök - most épp nem állt szándékomban, de mivel nyilvánvalóan félreértettelek, tényleg kíváncsi vagyok az összefüggésre, illetve arra, hogy mit akartál valójában mondani. A fenti az, ahogy nekem tűnik, így javíts ki nyugodtan.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #33244 üzenetére
Ám legyen, félreértettelek. Azt viszont, hogy én mit/hogyan és hova írok, én döntöm el, függetlenül attól, hogy mit fogadsz el. Ha itt folytatod, akkor bizony itt kapsz választ. Ha pedig szarkazmust akarok alkalmazni, akkor fogok, akár "kérted", akár nem.
Az "és"-sel kezdődő mondatot elbírja a magyar nyelv, az ujj szó viszont még mindig rövid u-val írandó, nem hosszúval.
A "néni átsegítése az úton" és a "kisegítettem a szegény volt osztálytársamat némi pénzzel" vs "miért vett 100k-s telefont a 10k-s helyett, neki az is jó lenne" párhuzamba állítása logikailag hajmeresztően meredek és erőltetett, ahogy az egész belemagyarázós utolsó bekezdésed is, amire mondhatnám azt, hogy íme, remek példája az emlegetett "vádaskodós mentalitásnak". De legyen, rád hagyom, hiszen valóban azt terveztem, hogy a nyakadba varrom a Bilderberg-csoport összes machinációját, a JFK-gyilkosságot meg a világgazdasági válságot. (Szarkazmus-jelző megint kitéve.
)
Számomra azért furcsa, hogy fel sem merül benned a kérdés, hogy "Ha több emberben is ugyanazt a negatív benyomást keltettem, akkor lehet, hogy azzal van a baj, amit és/vagy ahogy mondtam/írtam?", de igazából ez sem az én problémám. Legyen úgy akkor, hogy beálltam a téged szidó nyájba rád mutogatni.
Hogy komolyra fordítsam a szót, nagy félreértésben vagy velem kapcsolatban: nem azt gondolom, hogy "rossz ember vagy" (sőt, szemlátomást melldöngetősen jó embernek tűnsz - elnézést a fricskáért
), hanem "a hozzáállásod más ember magánügyeihez (ebbe az, hogy a saját pénzét mire költi, milyen telefont/kütyüt vesz és miért, azt hogyan és mire használja stb. szerintem teljesen ide tartozik) kicsinyes" (ami elég messze van az utolsó bekezdésedben kifejtett khm... érdekességektől) - a kettő között elég komoly különbség van. Amíg az alapvetően viccesnek szánt bejegyzésemre nem hördültél fel (és utána nem álltál volna neki osztogatni a lekezelő megjegyzéseket), eszem ágában nem lett volna folytatni, illetve kifejteni mindezt.
peterkeT: nálunk harmadikra sem kértek eddig külön kiszállási díjat, de felteszem, hogy az első kettő díját Banduséknál is belekalkulálják a közös költségbe.
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #33232 üzenetére
Rendben, Te vagy Terézanya, vagy az Év Mártírja-díjra pályázol. És igen, befejeztem (= nem láttam semmi értelmét, hogy folytassam).
Az is egy "mentalitás", a saját kommunikációdért/stílusodért nem vállalni a felelősséget... (Érdekes, hogy nem először és nem csak tőlem futsz ebbe bele itt.)
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #33184 üzenetére
Érdekes következtetés vontál le. Erről az jut eszembe...
Egy a baj: nem csak én látlak ilyennek. Nyilván tévedünk és abszolút emberbaráti szempontok vezérelnek téged.
Őszintén... leszarom hogy mit vesz a pénzéből, csak feleslegesen veszi meg. Engem az zavar hogy veri a pénzt, és közben lehet hogy ép kajára nem lesz.
Szerintem az az ember, aki valóban felebarátja jólétéért aggódik, látva a felesleges költekezését, nagyon nem így reagál, illetve nem így adja elő az aggodalmát...
Továbbá, csak megemlíteném hogy kp.-ra vette.
Igazából tökéletesen mindegy a mondanivalóm szempontjából, hogy hogyan/mennyit fizetett érte, eredetileg Te rugóztál a telefon árán - én csak rámutattam, hogy nem feltétlenül 100k-ba került az neki. De nyilván ezek után hirtelen éhen fog halni, mert kajára nem telik neki.
Mindegy, befejeztem.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #33158 üzenetére
"Én nem ítélkezem" vs "tőlem le is húzhatja a WC-n azt a pénzt" (ítélet) -> ugyanazon mondaton belül. Gondolom, nem böki ki a szemedet, csak mindenki másét.
Attól még, mert leszögezed, hogy "nem ítélkezel", nem fog az ítéletalkotásod meg nem történtté válni. Szemlátomást zavar téged, hogy 1. valakinek ennyi pénze van, hogy megengedheti magának a 100k-s telefont (amit akár vehetett két éves hűségidős előfizetés mellé szolgáltatótól, flottában stb. és akkor máris lehet, hogy nem annyit, nem egyszerre stb. fizetett érte) 2. nem használja úgy, ahogyan a te elvárásaid szerint kellene használnia egy (okos)telefont (vagy más szempontrendszer szerint választott és van egy dolog, ami nem jött be neki a telefonnal kapcsolatban, jelen esetben az 1 napos üzemidő aktív használat mellett).
A többit meg már Kalandor elmondta még szeptemberben, az iPhone-nal kapcsolatos hasonló körödnél és szemlátomást igaza van.
"Comprende?"
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #33153 üzenetére
Nekem tök mind1, én nem ítélkezem, tőlem le is húzhatja a WC-n azt a pénzt.
Szerintem nagyon nem vágod az ellentmondást (akár a fenti saját mondatodon belül), de sebaj.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #33143 üzenetére
Akkor ültem le, mikor ma megmutattam egyik ismerősöm a Samsung Omnia 7-es telefonját. 100k örül vette. Kérdezem mire használja, erre ő: "telefonálni"
Milyen dolog már, ha egy ember a telefonját telefonálásra használja.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #33066 üzenetére
Van, de annyira nem idegesít, hogy bármikor is ártsak neki.
Amúgy szurkoljatok, elindult a gyömbérsör-project, nagyjából két nap múlva remélhetőleg iható végeredményt kapok.
-
Tim82
félisten
válasz
ClayMore #33064 üzenetére
Köszi! Annyira nem tűnik nehéznek, lehet, hogy jövő hétvégén meg is csinálom. Másik recept, ez még egyszerűbb.
-
Tim82
félisten
Narancshéjból milyen kaját lehet csinálni/milyen kajához lehet felhasználni?
Nekem csak kandírozott/cukrozott narancshéj rémlik, amit úgy általában süteményekhez, de hátha van más felhasználása is, amiről én nem tudok. (Az érdekelne, hogy van-e itt valaki, aki csinál belőle valamilyen finomat, mert mostanában összegyűjtögetem a gyümölcssaláta melléktermékeként keletkező narancshéjat, "majd csinálok belőle valamit!"-felkiáltással és bedobom egy dobozban a hűtőbe.)
Már csak a banánhéjjal kellene valamit csinálnom, de lakótelepi lakásban nem komposztálunk.
-
-
Tim82
félisten
Ez úgy egy tegnap okkal bezárt bejegyzés/topik margójára: [link]
-
Tim82
félisten
Mai napi Index-cikk, avagy hogyan írjunk minimális utánanézés nélkül a témában valamit.
A cikkíró szemlátomást az életben nem hallott olyan megoldásokról, mint a Motorola Atrix + lapdock, vagy az Asus Padfone széria.
-
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #33013 üzenetére
Na de Lujiz, áj szink disz iz ö bigining of ö bjutiful frencsip.
-
Tim82
félisten
Adódik a kérdés: ha egy nő terhesen vándorol ki, akkor is kell-e huzakodni a gyámüggyel?
Amúgy egyetértek, én sem akarok itthon gyereket. Nem épp ideálisak a körülmények hozzá.
*
Ja igen, amúgy FehérHollónak szeretettel (mert én nem utálom őt).
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #32988 üzenetére
Milyen szerencse, hogy Tibinek (vagy Rönének) kereszteltek téged. (Lehettél volna akár Tódor, vagy Rómeó is.)
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #32973 üzenetére
Gondolom, ott nem egy, inkább egy tucat macskáról van szó.
tildy: az egyik főnököm valami Note-klón kétkártyás kínai csodával rohangál, mindig elképedek attól a mérettől.
(azérisoff. csak.)
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #32967 üzenetére
Mert az én nevem számára legalább annyira utálatos, mint a felsorolt két másik lehetőség.
Úgy érted, egy macska utálná, ha FehérHollónak hívnák?
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #32963 üzenetére
Nem tudom, még sosem tartottam macskát és azért nem túlzottan esélyes, hogy a közeljövőben ez változna. Biztos sokat zajonganak, mihelyt a gazdájuk kiteszi a lábát, vagy mittudomén.
Egy barátosném tart macskát társasházban, a macska néha neki okoz kellemetlen perceket, nem a szomszédoknak. (Féltékenységből hajlamos összevizelni a kanapét, meg odapiszkítani a konyhakőre, lábtörlőre.)
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #32960 üzenetére
Szigorú apa vagy.
Egyébként lehet, hogy lesz valamikor macska, az alapvetően kutyás barátnőm megszerette őket (panellakásba úgyse való kutya). Akkor már kettő kellene, az egyiket Vakaréknak, a másikat Rohadéknak fogom hívni.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #32958 üzenetére
Ha elárulom, hogy
leginkább abuzálni szoktam őketnem, akkor csalódást okozok? -
Tim82
félisten
Egy alap nokia , magyar simmel, ismerosok azon tudnak elerni , meg az itteni telom. Bar gondolkodom, hogy a nokia helyett valami androidos fuggetlent vigyek
Dual SIM-es Android-on nem gondolkodtál? Acer-nek, ZTE-nek, Lenovo-nak vannak teljesen vállalható modelljei.
Amúgy pont tegnap gondolkodtam el a Galaxy S-em hivatalos függetlenítésén: Telenornál 7650 Ft-ot kérnek érte, ami nem kevés, de még épp vállalható összeg.
-
Tim82
félisten
Hátöö, olvasd maga vissza. (Segítek: NEM. Egyszer sikerült azzal kapcsolatban elsütnöd egy "szerény véleményem szerint"-et, hogy valóban megosztja -e az embereket. Amúgy viszont meglehetősen abszolútnak ható kijelentéseket tettél.)
Ellenben én tényleg egy kövér "szerintem"-mel indítottam. Apology accepted.
-
Tim82
félisten
Ő a tipikus ha nem tetszik, ne nézd tipusú szemlélettel es tonnányi tehetséggel rendelkező rendező, s ezt természetesen nem minden ember tudja bevenni.
Tehetséges, igen. Szórakoztató, igen. Ennyi és nem több. Ezt a többletet hiányolom belőle és ezért értékelik túl szerintem (még így is benne van mondjuk a kortárs filmrendezők top 50-ében nálam is). Amúgy meg "beveszi a gyomrom" a stílusát, filmjeit, de vicces nézni ezt a már-már fanatizmust, amivel véded egy nem is igazi támadástól.
-
Tim82
félisten
Ez biztosan tök jó kedvezmény minden UK-rezidensnek, de Magyarországon élve sajnos nem tudsz ilyennel élni (mármint UK bank/pénzintézet kedvezményével).
Winner: esetleg még a Citibanknak rémlik valamilyen visszatérítgetős hitelkártyája, de összességében nem vagyok biztos abban, hogy megérik-e ezek az átlaghalandóknak. (Mondjuk amekkora összegek átfolynak a rajtad keresztül leadott rendeléseken, úgy már azért igen.)
A neduddki által linkelt Joker HK esetében barkácsáruházakra is lehet választani kicsit nagyobb (4%-os) kedvezményt, az lehet, hogy hasznosnak bizonyulna a "normál" visszatérítés mellett is.
Ja, egyébként közröhej, hogy a Paypal-lel Magyarországon szerződésben lévő Unicredit Bank nem ragadja meg a lehetőséget és nem terveznek valamilyen eBay/Paypal-kedvezményes hitelkártyaterméket.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #32631 üzenetére
A coolsági faktoron kívül (hogy laza mozdulattal slow motion-ban eldobod az öngyújtót) semmivel sem gyorsabb vagy hatékonyabb a gyufánál. Hacsak nem szélviharban hajigálod a tűzszerszámot.
-
Tim82
félisten
Azt komolyan mondja meg nekem valaki, hogy az angol/amerikai filmekben/sorozatokban ha valamit fel akarnak gyújtani, miért úgy csinálják, hogy jó pár ezer/tízezer Ft-os értékű Zippo öngyújtókat hajigálnak, mintha eldobható százforintos öngyújtó lenne?
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Brown ügynök #32553 üzenetére
Sajnos ez a Vatera megkerülésének minősül, azért.
Amúgy szerencsére viszonylag ritkán spammel a Vatera (és eddig még nem kaptam máshonnan spam-et, amire rásüthetném, hogy a Vatera adta ki a mailcímemet).
-
Tim82
félisten
válasz
Brown ügynök #32551 üzenetére
Nem legális a Vatera szabályzata szerint.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #32535 üzenetére
Ilyen gyönyörűen még nem láttam átfogalmazva az "unalmas az ÁLLANDÓ rinya/picsogás"-t.
-
Tim82
félisten
Én T500-at néznék a helyedben. (Nem hiszem, hogy szükséged van a W500 dedikált, CAD-re való GPU-jára.)
Ha T61, akkor integrált Intel-es, az Nvidia Quadro GPU-sokat kerüld. (Az az Nvidia mobil GPU generáció egyszerűen szar - hullanak az ilyenekkel szerelt notik és már rég nem cseréli egyik gyártó sem garanciában az alaplapot, máshogyan meg nem lehet javítani.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Honda topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- VMware
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest