Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
én meg minden bornak ugyanolyan sz@r ízét érzem
-
concret_hp
addikt
napi kérdés, ami nélkül lehet élni, de nem érdemes
miért van az, hogy az összes ananász amivel itthon találkozni lehet, 1.0 és 1.2 kiló közt van? -
concret_hp
addikt
ha a telót le kell venni töltőről mondjuk 1 órára amikor félig vna feltöltve, akkor jobb visszadugni, amikor lehet, vagy hagyjam lemerülni? akksi kímélés szempontjából
-
concret_hp
addikt
a taxizás sztem kurvadrága volt eddig is bp-n, de nem nagyon taxiztam. persze viszonyítás kérdése
egyébként tavaly nyáron varna túlsó oldaláról a reptérre 10 leváért vittek el kb. 5€ és 20km volt legalább
igaz, hogy nem tudnám megmondani, több km-t futott autóban mikor ültem az előtt, vagy ültem-e már egyáltalán
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #42859 üzenetére
egyrészt elég meredek az elemzői várakozásokhoz viszonítani ilyen esetekben, másrészt nem 0.1 volt a konszenzus (ill. ha kerekítjük akkor valóban 0.1
), még ha azt is írták hozzá nem értő "újságírók", de ezt kétszeresnek nevezni mindenképp erős
egyébként ha körülnéztek ma risk off van erősen, esik minden, csak nálunk még rámondtak 2 lapáttal a tétre
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #42857 üzenetére
duplát? 0.2t az eddigi legkisebb alkalmazott lépcső 0.25 volt.
(se a vágás, se a mértéke nem lepett meg igazán senkit szvsz) -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #42772 üzenetére
tudom, hoyg teljesen más a rendszer és gyakorlatorientáltabb / életszerűbb, de az általam említett 2 dolog szerintem nagyon kéne bele. (itthon meg még sok minden más is)
az, hogy kezd rendes(ebb) fizetésük lenni a tanároknak az szerintem is nagyon helyes, mert sokan anyagi okokból nem mennek tanárnak / mást csinálnak tanári diplomával akik pedig jó tanárok lennének.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #42761 üzenetére
olyan, hogy táplálkozási ismeretek vagy vmi ilyesmi van-e? pénzügyi alapismeretek? kb. ez a kettő lenne amit mindenképpen beleraknék (bőven lehetne kiszedni felesleges dolgokat) nem feltétlen általánosba mondjuk.
-
concret_hp
addikt
hát azzal már nagyon régóta tisztában voltam, hogy a ygerekeim nem fognak ingyen egyetemre járni (legalábbis igen kis eséllyel), de ha így folytatjuk, akkor az általánosért is fizetnem kell hogy vmi normális helyre kerüljenek
egyébként a fogyasztóvédelemmel besz*patott trafikoson jót röhögtem, káröröm a legszebb ugyebár
csak ne írnák oda hogy aggályos meg vérlázító
-
concret_hp
addikt
ha már tegnap elkezdtem osztani a fejlövéseket, azokról se feledkezzünk meg aki az egész éjjel ugató kutyáját kizárja az erkélyre
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys #42593 üzenetére
jó ha 65g, akkor is 130g van két littyóban, 1 hét alatt megiszol reggelire 1 kiló cukrot
azért az kemény.
ha már korábbna zsóba került a főzés, a következő rotyog most:
fél hagyma felkockázva, kis oliván, 2 szelet fokhagyma szintén.
kb. 10 deka kolbász, 1 szelet csirkemell sonka, 2 szelet bacon, kb. 18 deka darált marhahús (mint a mennyiségekből látható egyrészt ami maradék volt, másrészt az aprólék fogyjon)
1 üveg sűrített apradicsom bele 2/3 paprika, 1 paradicsom, mindenféle random fűszer amit találtam és 1 kis ajvar + 1 kis ketchap, mert hó elején lejárt a szavatossága, de még csomó van benne
kolbászos darálthúsos paradicsomos tészta leszmég 1-2 tojást kellett volna valahogy beleapplikálni, de nem tudom hogy
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya #42495 üzenetére
én ma kb. 40 percet tekertem a városban. ez alatt olyan 6x dudált valaki, többynire akinek még olyan alapon se lett volna joga dudálni, mert feltartják. sőt 2x full egyértelműen a dudáló fél lett volna a hibás ha koccannak, mert körül nézni nem tud, meg a mackósajt táblát se ismeri
az meg külön felb@sz amikor az utcánkban dudálnak csak mert meg kell állni 5 másodpercre, mert valaki épp kanyarodik ki/be valahonnan (1 irányú utca), azoknak 3 után is fejlövés.
-
concret_hp
addikt
bevezetném azt, hogy aki 1 hónap alatt 10x használja indokolatlanul a dudáját, azt lőjjék fejbe. ennyit akartam, leülök.
bandus a tojás egyébként nagyon sokáig elvan a hűtőben. nekem egy tizes doboz alap, hoyg 1 hónap alatt fogy el mert annyira azért nem szeretem
(bár nem is boltban veszem mondjuk)
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #42486 üzenetére
ja még amikor sch melletti bolt plus volt nem spar, 1x mi is ráúsztunk valami 15 ft-s anyagra, de csak 30db-t vettem asszem
meg ukránnál voltak még néha varázslatos termékek
kilós kenyeret nem tudom mikor vettem utoljára, nagyon régen. ha 20ft-al olcsóbb csak a fél kilós akkor se veszek kilósat, mert úgysem fogy el (bár fél kilósat is ritkán veszek).
-
concret_hp
addikt
nagoyn veszélyes rászabadulni a jútúbra és belenézni olyan műsorokba, amik főműsoridőben mentek az utóbbi években (főleg ha amúgy nem néz tv-t az ember) totál kézs hogy mik vannak
-
concret_hp
addikt
hoyg lehet valaki olyan igénytelen, hogy annyira nyekereg az ajtója, hogy másik lakásba áthallattszik (nem panel) és nem csinál vele semmit?
-
concret_hp
addikt
minek van még templomi esküvő, ha amúgy senki nem jár templomba?
-
concret_hp
addikt
na az új gmailes felületnek mondjuk anyni előnye van, hoyg levél írás közben lehet megnyitni másik emailt. ettől mgé a régi jobb vót
-
concret_hp
addikt
válasz
venember83 #42159 üzenetére
egy kéztörés ideális esetben pár hetes történet, a dohányzás következményei pedig sokkal súlyosabbak.
-
concret_hp
addikt
google streetveiwen tök poén olyan helyet tlaálni, ami nem uygan akkor lett fotózva
mármint hogy odább állsz 20 méterrel és másik hónapban fotózták és tök máshogy néz ki minden
-
concret_hp
addikt
hogyan égessük oda (majdnem) a kaját?
csináljunk mindent ugyan úgy, ahogy szoktuk, csak 4es helyett 6-ra állítsuk a tűzhelyet. (ha jön a szaga, rohanjunk oda és kapjuk le a cuccot)
más: láttam választási plakátot... még 8 hónap
-
concret_hp
addikt
[link] elsőre vicces, másodikra azonban rájön az ember, hogy nem
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #41706 üzenetére
leleményes
-
concret_hp
addikt
embörök ebból a sólyomból akkora esettanulmány lesz 10-15 év múlva mint a ház
egyből a fradit kell szponzorálni
-
concret_hp
addikt
na most tényleg nem mozdul a levegő
egyébként ez a fesztivál ügy
2 nappal előtte találják ki hoyg nincs engedély? végülis tényleg túl sok túrista jön, úgyhogy nem para ha pár (tíz-száz)ezernek elvesszük a kedvét attól, hoyg valaha is idejöjjön. szabacccságharc
-
concret_hp
addikt
országimázsban odaütünk keményen
"Az elmúlt 60 órában 26 külföldi állampolgárt állítottak elő kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt a rendőrök" -
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
úgy egyébként szerintetek hogy lehet 1 hónap múlva elindítani 1 repülőt, ha arra még nem lehet jegyet venni?
(nem egy 23 éves prémiumról van szó, csak úgy általánosságban)
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #41227 üzenetére
egyébként az viszont elég vicces tud lenni, amikor benézik a helyzetet valamelyik irányba
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #41125 üzenetére
látszik hoyg kopipésztelted, ez nem szép dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest