Új hozzászólás Aktív témák

• Farkassacred

őstag

Végül a 48-as sony oled tévé lett a kiválasztott énnálam az lg helyett. Olcsóbb is volt éppen szerencsére, plusz az online tesztek hangminőségre és a kijelzőnél is ő rá tették a voksuk, úgy hogy gyorsan el is hoztam az utolsó darabot az adott boltból. Ahogy a tesztek is duruzsolták, a hangra totál nem lehet semmi panasz, eszméletlen mozis élményt ad egy kisebb szobában ez a csoda. A háttérzene csak úgy simogatta a fülemet sorozat nézés közben, gyönyörűen kihallatszott minden egyes hang. És az a mélysége..valami csodás.
    A kijelző minősége is valami eszméletlen fantasztikus, mindent magától szépen beállít a filmél, teljesen más világ mint az legutóbbi lcd tévém volt. Élénk, de nem túlszaturáltan ám, hanem pont hogy természetesnek tűnt számomra. :K
    A játéknál meg könnyen lemondtam a 2.1-es hdmi-ről, mivel se multi, se fps játékok nem jönnek nálam szóba egyáltalán. Inkább izmosabb címekkel szoktam játszani, ahol a 60 fps is örülök, ha meglesz majd 5 év múlva konzolon.. talán.
    Az oled fényerőt általában 20-30 körül használtam eddig, de nem ritka hogy 10% környékére is leviszem esténként. A normál fényerőt meg nem is találtam meg, vagy esetleg talán az az amit 50%-on találtam automatikusan a kép beállításoknál..?! de ez nem biztos.
    Úgy hogy tökéletesen megvagyok vele elégedve egyenlőre. :)

Új hozzászólás Aktív témák