- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceman821
tag
válasz
Dragon3000 #68 üzenetére
Persze, hogy lehet gyári hibás, de ez mindennél előfordulhat ram, vga stb stb, de én a működőképesrr értettem, amit nem gyári hibásan kapsz. Én is rágtam azért a körmömet, hogy jó lesz-e a proci vagy nem. De szerencsére minden oké volt. Müanyag tálcába volt mint amibe a gyári dobozosok, az egy buborékfóliába, és az egy kis kartondobozba, szóval a kicsi kínai nem bízta a véletlenre.
-
Iceman821
tag
válasz
heavygrip #66 üzenetére
Ha jól emlékszem elméletileg 1 év gari van rá. A menetét nem tudom, mert eddig bármit is rendeltem működött és nem volt ilyen problémám. Legegyszerübb, ha rá írsz az eladóra, és megkérdezed, általában 1 napon belül válaszolna, ugye az idő eltérést is figyelembe kell venni. De probicnál azt szokták mondani, hogy ha a lábai rendben vannak, nagyon kicsi az esélye, hogy elromoljon.(Most nem az intelre gondolok
)
-
Iceman821
tag
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
HUF125,247.62 | New AMD Ryzen 7 5700X3D - R7 5700X3D 5000 Series 8-Core 4.1 GHz Socket AM4 Thread CPU Processor New but without fan Game Cache
https://a.aliexpress.com/_EJk6YmN
Most is 59 körül van csak a kupont húzd be.
Vagy nézz rá mert olyan árba mutatja nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest