Új hozzászólás Aktív témák

• Hieronymus

addikt

LOGOUT blog

válasz Tasunkó #15 üzenetére

Nem rövidítettél.
    Az Amazon egy többlépcsős szolgáltatáscsomagot kínál.
    A gyártó ebből választhatja ki a számára legkedvezőbbet.
    A gyártó, leginkább a kis gyártók számára az egyetlen kitörési lehetőség.
    Ha neked lenne egy kis vállalkozásod és például sakk készleteket gyártanál exkluzív kivitelben. Nagy problémád lenne. Hogyan lehet elérned a potenciális vásárlóidat.

Keresel egy hatalmas városban jó helyen egy üzletet és reklámkampányt nyomod ezerrel. Az üzlethelyiségért havonta sokat, nagyon nagyon sokat kérnek bérletként. Azt akkor is fizetned kell, ha egyetlen darabot sem adnak el.

Játék nagykereskedésen keresztül értékesíthetsz. Beviszel 100 készletet és megkapod az árát, ha eladták. Nettó éhenhalás.

Megegyezel az Amazon, Ebay, ... piacerekkel.
    Ha valaki sakk készletet akar vásárolni, könnyen ráakad az ajánlatodra, Egyszerre egész Európában vagy akár az egész világon.
    Csak az eladott termékek után kell fizetned. Viszonylag olcsón éred el a potenciális vásárlóidat.

Az olcsó kínai szeméttel a TEMU-n nem tudsz versenyezni.

"Nem én vittem és engedélyeztem a gyártást Kínába, tehát ebben az átlagembernek semmi felelőssége nincs, hogy Kína mit fog tenni, és hogy ki fog nyerni. "

Valamit nagyon nem értesz.
    Például a telefonok nagy részét Kínában gyártják (még). De az attól még nem kínai termék.

Azon kínai termékekkel van van baj, amihez a Kínai állam export támogatást ad.

"A többiek természetesen mehetnek a levesbe, a marketing, kereskedők, meg bárki a láncban aki nem végez valós munkát, ami közel áll a marxi értelmezéshez."

Marxi értelmezésben értelmezett munkát, ma már nagyon kevesen végeznek. Maga Marx sem végzett ilyen természetű munkát.

Azt kezdem érezni, hogy még a fekete is fényesen ragyog ekkora sötétségben.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák