Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • SaGa59

  őstag

  15-ig nem nagyon találsz olyat, ami megbízhatóan használható telefonálásra és ébresztésre.
  Ha megduplázod ezt az összeget már beleférhet. 80-100-120$-ért már tudsz gearbesten, alin, ebay-en venni ilyeneket. Mindegyiknek lesz hátránya is, de ezt a két funkciót általában tudják. Csak esetleg nem túl megbízhatóak a bluetooth fülesek kezelésében, de knight rider módon mindegyikkel lehet telefonálni. Csendes környezetben még csak a szádhoz se kell emelni őket általában, mert elég érzékeny a mikrofonjuk, legyenek bárhová is elrejtve bennük. Ha szétnézel, láthatod, hogy összesen 5-10 féle létezik egy-egy időszakban, és ezeket árulja sok cég különféle nevekkel, mintákkal saját név alatt, esetleg saját fw-rel. Keresd ki, amelyik szimpatikus méretben, kinézetben és ha LTE, akkor tudja a B20 csatornát. Nagyon nem tudsz mellé nyúlni, különösen kiugró minőség nincs köztük és nagyon gagyi se sok. Azért a videókat érdemes megkeresni a YT-on meg a véleményeket a különféle fórumokon a kiválasztott típusról.
  Viszont tényleg csak erre jók, hiába van bennük full android, ha elkezdesz még ezt-azt felpakolni, vagy az aksi lesz kevés, vagy a képernyő kicsi…
  Ha mégegyszer megduplázod, már egész jó telefonnak használható órákat tudsz venni, használtan, ha szerencséd van még élő garival. Ezek már android wear-rel mennek. Vagy tizennel.
  Újabb duplázás és ott vagy ezek új áránál.

  STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Hozzászólok Aktív témák