Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zezoka

    őstag

    válasz Black_Raven #7984 üzenetére

    Nálam a telón állandóan van net (wlan és mobilnet is be van kapcsolva). De feltűnően egyszerre jönnek néha dolgok. Pl jön egy Facebook értesítés, akkor mindjárt nem csak egy jön, hanem több is, vagy ha jön egy értesítés egy apptól, mikor jön egy FB értesítés, vagy email épp akkor jön meg, amikor egy másik értesítés. Akkor lehet h a teló energiamenedzsmentje kavar be? Xiaomi MiMix3 a teló, és elég szigorú... 5 perc után mindent bezár.

    Kivételekhez a Wear, Gmail, Viber, Messenger meg az NFC fizetős banki appok be vannak rakva, de a Gmail mégis feltűnően olyan, mintha csak néha ránézne, mintha nem teljesen Push lenne. Akkor valami ilyesmi lehet?

    Habár ilyenkor próbáltam telóról csesztetni, Wearben és saját progijában is Connected, meg Bluetooth menüben is. És mivel nem alszik a teló, tuti él a netkapcsolat is. Órán ilyenkor is van az a lent említett hiba (És az óra Connection/bluetooth menüjében Disconnected, Óra play offline, de az értesítések mégis jönnek, és teló felől Connected-et jelöl (látom is telón a lépésszámot, és aktuális).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák