-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
-
vampire17
addikt
-
foo85
csendes tag
válasz
dorika87 #56693 üzenetére
0-24 alatt mit értesz? Hogy akkor is rögzítsen amikor semmi nem történik? Ha igen akkor azt ez a kamera szerintem nem tudja.
Ha viszont csak az a lényeg, hogy valahol felhőben meglegyen és van Apple termék a családban akkor Homekit-be belelehet rakni, ahol az utolsó 7 napot menti. -
BlackJack21
tag
válasz
dorika87 #56693 üzenetére
Will all Eufy cameras work with HomeBase 2? EufyCams integrate with HomeBases. EufyCams 2, 2 Pro, 2C, or 2C Pro are all made with synchronize with the HomeBase 2. The Smart Drop Box as well as some specific Smart Locks and Video DoorBells also integrate with the HomeBase 2. The HomeBase 3 integrates with the same devices plus the EufyCam S300 and S330 cameras.
Ebből gondolom, hogy nincs más lehetőséged, mint a HB3-t választani.
-
vampire17
addikt
válasz
dorika87 #56649 üzenetére
Hivhattok, de igazabol sok ertelme nincs.... a regi termosztatba megy egy ket eres kabel, azt kell az ujba bekotni. Ennyi az egesz. A kazan garanciat nem befolyasolja, ahhoz hozza sem kell nyulni. Osszehozni sem kell, az ado es a vevo az ujnal is gyarilag ossze van parositva. HA hivtok, akkor is inkabb villanyszerelot
(De ha egy kavenal meg egy kolanal tobbet ker erte, akkor atvert
)
-
vampire17
addikt
válasz
dorika87 #56645 üzenetére
Igazabol barmi jo, ha maradnal a computerm vonalon , akkor annak van a kinai "tesoja" a Beok:
https://www.computherm.hu/BEOK-BOT-R7W-XWIFI-okos-termosztat-feher-Wifi-RF
-
zseko
veterán
válasz
dorika87 #56573 üzenetére
Max behúzod plusszban valami kültéri gégecsőbe.
Egyébként mi anno csináltunk helyi hálót haverokkal itt vidéken, később ezen osztottuk a netet is mikor még korlátozott volt a bekötési lehetőség, sima lan kábelt vettünk és azt húztuk ki a házak között, akkor nem figyeltük hogy kültéri legyen, csak az árat...
mivel 86 méter megy tőlem haverhoz a két köztünk lévő szomszéd telkén keresztül
a levegőben a tetőkhöz rögzítve, már szarráérett a külső burkolat, ha hozzáérek repedezik, de működik.
2005-ben csináltuk, azóta fent van, azóta megy
Egyszer mondjuk behúzta a villámot a modembe meg a pc-mbe, az nem volt annyira vicces
-
PilG
csendes tag
-
-
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
dorika87 #56094 üzenetére
Napelemesből csak olyat érdemes venni, aminél külön van a napelem. Akkor tudod bárhova tenni mindkettőt. Ennél a xiaominál, ha árnyékos helyre pl eresz alá teszed, az már necces.
Én tapo c425 és a200 szettet néztem. (de nem vettem meg, inkább a kábel) Ezeket kb bárhova rakhatod. A napelem forgatható, 4.5 Wattal tölt, 4 méter kábelt adnak hozzá. Ennél a szettnél a 24 órás működéshez kell kb napi 30-60 perc napfény. Tavasztól őszig ez nem akkora probléma, télen már lehetnek gondok. Tapo cuccok egyébként egész jól működnek a Google homeban, pl a kamera képét is tudom nézni a Google nesten. Riasztás is átjön. Viszont nekem c520ws kamera van, ez ugye vezetékes. Ezeket is vedd figyelembe.
(Googlenak is van ilyen napelemes rendszere, de az borzasztó drága...)Másik dolog, hogy, ha a kábelezés nem megoldott, akkor netet, hogy fog kapni? Oké, hogy wifin, de, ha odáig elér a stabil jel, akkor szerintem a kábelezés se lehet túl bonyolult.
-
ViZion
félisten
válasz
dorika87 #56094 üzenetére
háát... nem ismerem, de az a kis napelem ilyen borongós napon semmit nem tölt, a napelemes lámpáim is küzdenek, ennek meg streamelni kellene wifin, ami nem is egy takarékos protokoll... 14 nap elállás van, erre figyelj, az az akku, ha feltöltve is kapod, a 3. nap körül majd látod, h mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest