-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aujjobba #14326 üzenetére
nálunk a garázsnyitóban van egy gsm modul. a közhihedelemmel ellentétben nem kényelmes minden egyes alkalommal a feljárón megállni, előtúrni a telefont, és tárcsázni a garázskaput. ezt még súlyosbítja, hogy a pinceszinten nincs térerő sem, tehát még azt is meg kell várnom, hogy a hálózatra feljelentkezzen a telefon. ha ezt te még súlyosbítani akarod azzal, hogy meg akarod várni, hogy az otthoni wifidre is feljelentkezz... nos hidd el, ezt te nem akarod.
-
ojb
tag
válasz
aujjobba #14323 üzenetére
Ez komoly???
"A nagykapu előtt a kocsiból már elérem a Wifi-t, ez elég lenne."
Megállsz a nagykapu előtt, megvárod, hogy a telefonod konnektáljon az otthoni WiFi-re, majd beszélgetsz a Siri-vel, ahelyett, hogy a slusszkulcson lévő távirányító gombját megnyomod 50m-el a kapu előtt??? Ezek szerint én nagyon konzervatív vagyok ... Bocs bennem van a hiba -
Degeczi
nagyúr
válasz
aujjobba #14323 üzenetére
Eszköztől függ, átkapcsolható-e, az alábbit nem ismerem. De akkor is még csak ott vagy, h az Ewelink appból tudod közvetlenül kapcsolgatni, felhő nélkül. A Siri integrálás (amit mondjuk szintén nem ismerek) azonban aligha megy helyi hálón keresztül, az az Ewelinkes felhőn keresztül adja ki a parancsot.
-
ojb
tag
válasz
aujjobba #14312 üzenetére
"Jól látom a helyzetet?"
Műszakilag igen, DE biztonságtechnikailag nem biztos, hogy jó eszköz, amit linkeltél, mert nem jelzi vissza a garázskapu állapotát. Amit én linkeltem az igen. Én nem biztos, hogy hangvezérlés mellett lemondanék erről az információról. A Siri akkor is kinyitja a kaput, ha nem állsz előtteés mivel a nyitó ; állj ; és a záró parancsok megegyeznek (kb 1sec impulzus) távolból nem fogod tudni, hogy a kapu éppen hol áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Napirajz könyv
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest