- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
én valahol ezen indulnék el: https://community.home-assistant.io/t/last-updated-state-and-last-changed-in-lovelave/101701/18
-
-
fo_di
őstag
a readme írja: a fő configuration.yaml-be annyi kell, hogy
smartir:
(fő szintű bejegyzés és nincs alatta semmi más)
a többi instrukció pedig a képekre kattintva érhető el, az első a légkondikra, a második a médialejátszókra (tv, dvd, stb), a harmadik a ventilátorokra specfikusan, hogy melyikhez milyen kapcsolót vagy érzékelőt kell hozzáadni -
Degeczi
nagyúr
Ez rendben, de az nem világos miért a curl hívás, hiszen a HA alól közvetlenül létrehozhatsz kapcsolókat is ilyen tartalommal, az adott switch-hez írva be a parancsot.
-
Hol tartasz? Elég egyértelmű. Miután fent van a doker mindent root terminálba kell csinálni:
mkdir pai/etc pai/log
-> itt csinálsz 2 könyvtárat, én a felhasználó /home mappájába csinálnámwget https://raw.githubusercontent.com/ParadoxAlarmInterface/pai/master/config/pai.conf.example -O pai/etc/pai.conf
-> itt letöltesz egy példa konfig file-tedit pai/etc/pai.conf
as needed, see [Configuration](./Configuration). -> itt meg szerkeszted ha kell (a parancs ugye csak a pai.conf-ig tart)docker run -it \ -v /etc/timezone:/etc/timezone:ro -v /etc/localtime:/etc/localtime:ro -v pai/etc:/etc/pai:ro \ -v pai/log:/var/log/pai \ --user $(id -u):$(id -g) \ --device=/dev/tty.YOUR_SERIAL_PORT \ paradoxalarminterface/pai:latest
Az aljáról nem tudok nyilatkozni, nincs docker-em
Utána is szépen írogatja a teendőket, letöltesz vmi a git-ről, majd a fentebb készített (módosított) konfig file-t bemásolod a helyére aztán konfigurálod és elindítod
-
jedie82
csendes tag
Szia
Nem kell programozónak lenni, én sem vagyok az. A nehezét már a képfájlomban megcsináltam. Ahogyan privátban megírtam, a wikiben le van írva hogyan kell beállítani, csak végig kell olvasni. A wiki végén van egy "Configuring HA bridge" bekezdés, és ott le van írva. Ha nem tudsz angolul akkor google fordító. Nem bántani akarlak, csak okulásként írom másoknak is. Ide leírom mit írnak ott a beállításról:- Először nyissuk meg a HABridge webuit (szerverip:port)
- Menjünk a Bridge Control lapra
- Görgessünk lefele, és keressük ezt: "Domoticz Names and IP Addresses". Ide írjuk be a name szekcióba hogy "domoticz", adjuk meg az ip-t, portot, majd nyomjuk meg az add gombot.
- Fontos hogy ezt a beállítást elmentsük. Görgessünk fel, és a lap tetején bal oldalt lesz egy "Save" gomb, klikk rá.
- Ezután a "Domoticz Devices page" lapon látjuk a domoticzos eszközeinket
- Jelöljük ki amelyiket használni akarjuk alexával
- Nyomjuk (Build Item)
- A "name" szekcióban adjuk meg a nevét, ezen a néven kérjük alexát.
- Itt vannak még beállítások, értelemszerüen használjuk. Kapcsolóhoz nem kell mást állítanunk.
- Ha kész, nyomjunk "Add bridge device".
- Mondjuk Alexának: "Alexa, discover devices"Ezután utasíthatjuk Alexát Pl: "Alexa, Turn on TV"
Nekem így működik, sajnos többet ebben nem tudok segíteni.
Hajrá... -
layerke
aktív tag
Röviden, a futtatni kívánt parancsot belerakod egy *.sh-ba pl és meghívod a script://*.sh-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- XXXL Lutz narancssárga kanapé + ajándék 2 db kisasztal
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest