- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ojb
tag
Lehet én vagyok már öreg ezekhez a "csodakamerákhoz", de nekem nagyon nem jön ki a matek -- folyamatos működés mellett -- a hat vagy 12 hónapos üzemidővel kapcsolatban.
Az igen, ha a kamera -- mozgás (objektum felismerés) esetén -- csak napi ~5percet rögzít az eMMMC-re, de a folyamatos stream esetén honnan veszi az energiát hozzá ennyi időn keresztülilletve ebben az esetben (ebfigyelés) hogyan tartható a napi öt perc, hogy kijöjjön a hosszú üzemidő
Nekem az eredeti hsz-ból az jött le, hogy a kérdező nem rögzített esemény(eke)t , hanem real-time képet szeretne látni néha - néha az ebről -
dorika87
őstag
Nem tervezem egész nap piszkálni, csak a kutyusra szeretnék ránézni amikor itthon hagyjuk az udvarban. A wifi tőle kb. 5 méterre van, a ház fala mögötti szobában van közvetlen a router, illetve egy másik helyiségben van jelerősítő is, úgyhogy bízom benne, hogy zökkenőmentesen működne. Persze ehhez az kéne, hogy miután megérkezik rögtön fel tudjuk szerelni, vagy legalábbis kirakni valahova és tesztelni a 14 napos elállásig.
-
dorika87
őstag
Hát azt hiszem nehezen fogok tudni dönteni. Igen azt látom, hogy drágább, de ahogy nézem ennek 360as a látószöge, tehát tud forogni.
Lehet érdemes kicsit hozzátenni és forgathatóra beruházni.
Gondolom van hozzá IOS app.
Az sem árt ha Home Assistant és Google Home kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest