- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Aktív témák
-
Zoroaszter
csendes tag
Jaja,én csak egy példát írtam tényleg a 70-200-ról arra,hogy később például azt vehetne,ha összegyűlik rá a pénze,vagy szüksége esz rá.
Nekem egyébként ilyen 75-300-as telém van,még apám régi objektíve,ő most egy Sigma 150 mm-es macro-t használ.De én nagyon ritkán telézek.Pedig régebben sokat szoktam,szerettem én is madarakat fotózni,de már jó,ha évente 5-ször előveszem a telémet.Na jó azért lehet,hogy annál gyakrabban.
-
Zoroaszter
csendes tag
válasz
Hydra SR #4036 üzenetére
A frontlencse elforgása pl polárszűrő esetében lehet nagyon zavaró dolog(cirkuláris pl szűrő esetében).Ennek ellenére ennek az objektívnek nincs rossz képe.Persze egy 70-200-zal nem kell összehasonlítani.
Vedd meg nyugodtan,kezdő telének jó,ha meg le fogod cserélni, akkor pláne nem érdemes drágábbat venned,vagy esetleg kibírod azt az időt tele nélkül,és veszel egy magasabb szintűt.
-
Zoroaszter
csendes tag
válasz
csiga997 #4006 üzenetére
Értem értem értem.
Igazad van,bár én ezt már az előző véleményem megírásakor is így gondoltam!Az a baj,hogy sok mindent könnyű félreérteni fórumokon,meg teszem azt msn-en.Szóval nem akarok senkivel sem összetűzésbe keveredni.Értem,hogy mit mondasz,és én is úgy gondolom,hogy sznobizmus ilyen esetben megvenni egy ennyivel drágább objektívet(pl).Én inkább ezt mondom rá,nem az illető pöcsméretére utalok.Bár tanultam én is egy kurzusomon olyant,hogy pl az 50 körüli férfiak(vagy épp a kispöcsűek) szívesen vesznek baromnagy autókat,nem kell ragozni,hogy miért.Szóval szent a béke,oké?Remélem.Bár újonc vagyok,nem is tudtok rólam semmit,még összeveszni sem lehetett volna.
A lényeg,hogy én egyetértek ezzel,csak elsőre nekem kissé furcsa volt az,hogy így fejezted ki magad.Szóval bocsi.;)
-
Zoroaszter
csendes tag
Igazad van.Én egyébként arra céloztam(ezt persze tudod),amit a farokméretről írtak neki.A lényeg persze benne van,csak elég naturalisztikusan megfogalmazva.;) Szóval remélem értjük egymást(én persze értelek téged,igazad van).Logikus,hogy akkor nem kérdezte volna,ha zsebből kifizetné az L-t,de azért leírtam a véleményem(arra az esetre,ha valóban mindegy lenne az ár).
-
Zoroaszter
csendes tag
Nekem 1,4-esem van karácsony óta.Igaz,nálam tényleg 50 mm,de annyit elmondhatok: gyönyörű képe van.
Csak ajánlani tudom bárkinek ezt az objektívet.1,2L profi objektív.Aki megengedheti magának,miért ne vehetné meg.Pl ha idejön valaki és megkérdezi,hogy ezt vagy azt vegye-e.Ha van pénze vegye.Nem kell egyből ráförmedni,és dobálózni az ilyen ellenségeskedő hozzászólásokkal.Ennek ellenére én azt mondom,az 1,4-essel igen jól jársz!
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Witcher topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest