- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Hero's
csendes tag
válasz
csiga997 #2705 üzenetére
Legelsőnek egy Fuji S5600-at akartam.Most meg Már 300D-ről beszélünk.Úgy akartam elsőnek megveszem jóáron a Fujit mindennel együtt.Mostmeg a Fz30 és S9500 között gondolkozok,és majd apránként veszek hozzá dolgokat,attól függöen mennyire szükséges.De még semmi tapasztalatom a fényképezés terén.Majd ha komolyan vágom a témát akkor egy SLR gép talán(de csak pénzkidobás,szerintem,annyira nekem nem kell a minőség).Meg S5600 és S9500 között manuális beállításokban nem sokkban külömbözik,csak minőségben.
-
Hero's
csendes tag
A Sigma már egy külön Obi?Még nincs ilyen gépem(s9500)De lehet,hogy az obi fogja befolyásolni a vásárlást.Panasonic Fz7 vagy Fz30.Canon S 3.Mindegyikhez DCR-2020PRO is adnak.Ezek külömböznek egymástol.Mármint Pana DCR-2020PRO egy Fuji DCR-2020PRO-tól?A sigma meg ugyanaz adatokban mint a gyári obi.De minőségben azért jóval más?
-
Hero's
csendes tag
Sziasztok
Jött egy újabb lémer gyerek aki,szeretné tudni melyik tele előtétet ajánljátok,ami megfizethető áron kapható.És miket kell tudni a szűrővel kapcsolatban,amik lényegesek?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest