Aktív témák
-
Obolony
senior tag
Koszonom a sok valaszt.
Igaz, hogy a 200 mar elegge hosszu, foleg ha a szorzot nezzuk, es a fontosabb az alja, mert ugye az is szorzodik a szenzormeret miatt. En is gondolkoztam ezen a 130 koruli vegeken.
Ha belevesszuk a korbe a 18-1xx vegu obikat, akkor minoseg alapjan kit valasszak?Mondjuk legszivesebben eredeti Canont neznek, csak nemigazan talaltam
-
Obolony
senior tag
Sziasztok!
Ötletet, esetleg tapasztalatot szeretnék kérni. 20D-hez szeretnék vásárolni ''utazó'' obit. Mit ajánlanátok? Mit vegyek?
Amit kinéztem: Sigma Canon 18-200/3.5-6.3 DC, és a Tamron Canon 18-200/F3.5-6.3 XR DI II AF
De aztán lehet hogy egyiket sem, nem tudom, ma olyan bizonytalan vagyok
fontos lenne a 18, és a 200 is, ezért 50-100 körülieket nem is néztem, tényleg ''multifunkcionális'' obit szeretnék. Spec feladatokra megvannak az obiim. De kényelmetlen cserélgetni állandóan amikor nem spec feladat van
Köszi a segítséget
[Szerkesztve] -
Obolony
senior tag
válasz
DVD_2_U #1793 üzenetére
koszonjuk a linkeket!
egyet ertek sszerverel, hogy 20D-t erre lecserelni felesleges, de minden mast (10D, stb...) viszont erdemes lehet, gyonyoru kis gepecske
azert meg az arara nagyon kivancsi lennek....
illetve nincs valami infod, hogy az 5D-t tervezi-e cserelni, vagy frissiteni a Canon?
Koszi -
Obolony
senior tag
válasz
csiga997 #1782 üzenetére
En meg ugy latom, hogy Neked meg a kotekedes fontosabb mindennel, remelem ez tesz boldogga.
Fontos a kepminoseg, es fontos az is -a te szavaiddal- hogy szexi legyen a cucc, de en inkabb minoseginek hivnam.
Es ha valami lehet jo es minosegi is, es foleg ha meg is vehetem/tehetem, miert ne??!!
Vagy ez boki a szemed?
Szakadj mar le rolam, thx!
Hess a sarokba vissza a buntibe!!! -
Obolony
senior tag
válasz
sszever #1775 üzenetére
nem
itt is kerdeztem, volt aki azt irta hogy nem gáz, ezek után belevágtam
tévedtem...
de ugy voltam vele, veszett mar tobb is Mohacsnal...
max ha nem tom eladni, lesz egy tartalek obim, vagy ha vki kolcsonker egyet, max nem a 16-35öst adom oda hanem ezt
de tanultam belole -
Obolony
senior tag
Tényleg nem akarok kötekedni, de mi lenne ha olvasnál mielőtt irsz???
Adok hozzá egy 10ezres hoya UV szűrőt, ami az első pillanattól rajta van.
De nem kötelező megvenni, főleg nem leszólni, pláne úgy ha nem is
olvas az ember. Amúgy meg nem gyárihibás, mert akkor már rég vissza
vittem volna, hanem ez ilyen ennyi pénzért!
Esetleg más amibe belekötnél??? -
Obolony
senior tag
válasz
sszever #1762 üzenetére
mna
a valasz mindenkinek szol
peniszem koszon rendben va, az elmult 3x evben megszoktam, hogy borotvalnom kell, mert amugy nem talalnam meg a szorben!
mi nem tetszik?
1., muanyag 2., lassu 3., zorog benne valami, mint a regi orosz radiokban... mintha valami csavar el lenne szabadulva benne 4., nyekereg-nyikorog minden pillanatban felek, hogy osszetorik 5., hangos es hulye hangja van a motornak.
hozzateszem a kepe szep, de nekem fontosak a minosegi korulmenyek is, es borotvalkozom tovabb rendszeresen
15 penzert nem, de 25ert adom....
egyeb kerdes?
ja 1.0at kihagyom -
Obolony
senior tag
-
Obolony
senior tag
válasz
csiga997 #1748 üzenetére
Persze ebben is sok az igazsag, lehet mindenki magabol indul ki!
De azert en meg nem vennek hasznalt szart apronetrol, legalabbis
obit, gepet tuti nem. Pl egy markolatot, vagy egy allvanyt, taskat igen.
Azt nehez elcseszni.
De gepet, obit, vakut csak garisat, boltban veszek
Ja kompaktot azert vennek akar apronetrol is, megfelelo korultekintessel...
86ert 350D, ha tucc szolj nekem is
Peace! Vegyen elotetet -
Obolony
senior tag
elkepzelem ahogy egy 400as obi log az A85ön...
-
Obolony
senior tag
válasz
csiga997 #1740 üzenetére
Eloszor is, nem mondtam, hogy pont ennyibol, plane azt nem , hogy meg adott esetben nyereszkedik is rajta
De szerintem ezek az elotetlencsek felmegoldasok, es 75000ert felmegoldast valasztani nagyon draga mulatsag.
De ha mar szamolunk... 75 a elotetlencsek, 50 a gep (http://www.apronet.hu/browse.php?mit=a85&armin=&armax=&honnan=0&helyseg=0&rovat=0&forovat=0&desc=1&mennyit=1&x=0&y=0)
Az 125 penz.
Ebbol boven kijon egy Panasonic DMC-FZ20 vagy DMC-FZ30!
Szerintem... (http://www.apronet.hu/browse.php?mit=fz20&armin=&armax=&honnan=0&helyseg=0&rovat=0&forovat=0&desc=1&mennyit=1&x=0&y=0)
De ha kolteni akar ra, akkor kis raforditassal akar egy Canon EOS-350D KIT is kijon, plane ha hasznaltan jut hozza,
Szerintem... (http://www.apronet.hu/browse.php?mit=Canon+350D&armin=&armax=&honnan=0&helyseg=0&rovat=0&forovat=0&desc=1&mennyit=1&x=0&y=0)
De ha a fenti gepeknel szerinted tobbet er a elotetlencses megoldas, ne habozz, oszt meg velunk a gondolatodat, hogy miert.
A fotozas raforditas! Ido, Penz, Energia
Aki tovabb akar fejlodni azoknak mindezt aldozniuk kell, es sajnos a szintlepeshez nem eleg a Pajtas gepet turbozni, elobb-utobb meg kell venni a Zenit 8M-et -
Obolony
senior tag
válasz
kalasnikov #1738 üzenetére
naja
nekem is hasonlo jutott eszembe, ez ugy nez ki, mikor egy ketutemu warnyura a negyutemu lampajat teszik, es nesze optikai tunning
mnade attol meg 2utem marad...
Louies ajanlom, ha az igenyek errefele nonek, akkor vegyel egy komolyabb kompaktot, vagy egy alap dslr-t
[Szerkesztve] -
Obolony
senior tag
-
Obolony
senior tag
Szerintetek melyiket erdemes megvenni? (elegge komoly az arkulombseg)
Canon 50/F1.8 EF II vagy Canon 50/F1.4 EF USM
ertelmes hozzaszolast szeretnek, ezt vagy azt, nem azt hogy vegyek Nikont, stb..
Köszi -
Obolony
senior tag
válasz
w9033626 #1589 üzenetére
Szia, koszi aranyos vagy de ezek a linkek Kanko es Canon
konverterekrol szolnak, de en speckon Sigma konvertert sigma obira
szolo kerdest tettem fel.
Ezek egyike sem ezzel foglalkozik
Szal hiaba ''olvasgatok vissza'' ezektol nem lettem okosabb.
A kerdes meg mindig adott: Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO HSM obihoz Sigma Converter 2x APO EX konvertert valaki hasznalt-e mar, van-e tapasztalata?
Koszi
[Szerkesztve] -
Obolony
senior tag
már nagyon kiokosodtam esküvőfotózásból amiért hálás is vagyok
De a kérdésem még mindig ugyanaz:
használ valaki konvertert?
mert nézegettem a 70-200hoz egy Sigma Converter 2x APO EX-et
tapasztalat? -
Obolony
senior tag
válasz
csiga997 #1577 üzenetére
tenyleg nem értem a kostólgatásaidat, ha flusztrált vagy azt töltsd ki máson, vagy keress olyan topicot ami errol szol.
inkabb a kerdesemre felelj, ha ekkor asz vagy, hogy osztod itt az eszt!
koszi a tobbiek neveben is!
hozza kell tegyem, hogy nem pontos adatok kozlesere torekedtem, hanem nagysagrendeket szerettem volna leirni, a pontositast meg koszonom, remelem ettol boldogabb vagy!
ja es nem sportfotozas ez, hogy 70-200al menj, latom ertesz hozza ember
elneznem egy hazassagkotoben 70-200al fotozod az alairast amikor 2 m-re allsz a partol...
ha mar kotekszunk!
[Szerkesztve] -
Obolony
senior tag
ja mégegy kérdés
használ valaki konvertert?
mert nézegettem a 70-200hoz egy Sigma Converter 2x APO EX-et
tapasztalat? -
Obolony
senior tag
válasz
DVD_2_U #1566 üzenetére
mna csak szép sorjában
580EX természetesen alap játékos, megvan
az oldalkereten egyenlőre nem gondolkozom...
a 60as EF-S macro f/2.8, vagy az EF 28 f/1.8 ill EF 35 f/2, EF 85 f/1.2L. kérdést átnézem. habár itt is a legfontosabb tényező a fényerő...
azért gondoltam a sigmát canon helyett, mert a 70-200 inkább játék, nem annyira a munka részeMadarakat ritkán akarok fotózni, meg bibircsókot az orról. És árban jelentős külömbség van
''ha ennyire jol futja az esküvöfotozásból...''Ha arra/abból kéne vásároljak Smena 8M-et vennék
-
Obolony
senior tag
Sziasztok, nekem 20D-m van, és az alábbi objektívek vételét tervezem:
Canon EF 16-35mm f/2.8L USM
Canon EF 24-70mm f/2.8L USM
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG APO HSM canonhoz
Canon EF 50mm f/1.4 USM
Mi a véleményetek az obikról? Jó-e ez a sor, vagy mást választanátok?
Aktív témák
Hirdetés
- Epson DS-860 profi dokumentumszkenner kitűnő állapotban eladó!
- hp digital sender flow 8500 fn2 scanner
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dobozos, garanciális HP Color Laserjet nyomtató FÉLÁRON!!! aKCIóó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest