- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
vamossi
tag
válasz
csiga997 #3325 üzenetére
Akkor jobban megéri az új 'D'-t megrendelni 38k-ért?
Ujjabb összehasonlítós okoskodós kérdésem is lenne: Nikon 28-80 f/3.3-5.6 G és Nikon 28-80 /f3.5-5.6 D obik közül melyik a jobb?
A 'D'-s masszívabbnak tűnik, lagalább van rajta egy kicsi fém... a 'G' eléggé gyagyi fogásra viszont ez az ujabb ha jol tudom!?
[Szerkesztve] -
vamossi
tag
Hali, a köv. kérdésem lenne: Van érdembeli különbség a Nikon AF Nikkor 50MM F/1.8D és a non 'D' között? Ha igen, mégis micsoda?
Köszi. -
vamossi
tag
hi!
esett már szó erről az obiról: Sigma 28-105 mm f/2.8-4 DG ASP, van vkinek ilyenje vagy tud róla vmit? 56kért egész jónak tünik, vagy nem? -
vamossi
tag
egyébként az árát megéri?
-
vamossi
tag
hi!
a minap egy belvárosi fotósbolt kirakatában láttam egy sigma 70-210 1.4-5.6 (az 5.6-ban nem vagyok biztos) obit 60k-ért, de nem találok semmi használható infót róla neten! gondolom régebbi modell, a boltban is mint használt volt kitéve. ismeri vki ezt az obit?vélemény? megéri az árát?
köszi. -
vamossi
tag
hi!
használt obikhoz melyik pesti boltot ajánljátok? (pl. soósfotó?)
elsősorban tele állású obira lenne szükségem 100e alatt és szeretnék egy viszonlyag jobbat szerezni! a már feljebb említett 70-300 sigma nikonhoz- ezen én is gondolkozom, de szeretnék jobbat...aztán lehet csak vmi ilyesmi lesz belőle, ugyanakkor ha már ilyen ''gagyibbat'' veszek, akkor lehet csak egy 55-200ast, mert tulajdonképpen a 2 obi közt sok különbség nincs csupán 20rongy... van ebben vmi, amit mondok?
-
vamossi
tag
hi!
mi a véleményetek erről: sigma 55-200-as [link] vagy erről: [link] igazából azért ilyen olcsóbb és ''gagyibb'' obikban gondolkozom, mert egyrészt nics egyelőre pénzem másra, másrészt nemrég vettem slr-t, szoval nálam a legcsúcsabb minőség és az óriási fényerő egyelőre még viszonylag ''elengedhető'' tényezők! viszont egy telének örülnék, ugyhogy pliz mondjatok véleményt, vagy esetleg más tippet!
köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest