- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Kolbee
tag
Igen, Camera Kft. Nekem is ezt magyarázták, hogy a képen nem látszik a porszem, mert ''meg van ennek a fizikája'', de szerintem meg annak van meg a fizikája, hogyha valami a fény útjába kerül, akkor az árnyékol. Néha látni a képeken homályos szemcséket, de nem vagyok biztos benne, hogy az a belső porszemtől van. Lehet akár kívül is. De egy két hónapos géépnél ne menje már bele a por! Két év múlva meg porcicákat nézegethetek az obiban, vagy mi?
Szóval kinek van igaza? Nekem, vagy nekik? Mert ha nekem, akkor tuti nem hagyom annyiban. -
Kolbee
tag
Nem találtam nagyon alkalmasabb topicot a sirámom elhelyezésére, lévén kompaktról van szó. A lényeg, hogy van két hónapja egy Canon A610-esem. Szépen belemászott pár porszem az optika belsejébe. Visszavittem a szervízbe, ott volt náluk két hetet, és csináltak rajta egy külső tisztítást, illetve közölték, hogy ez nem garanciális probléma, mivel az optika nincsen hermetikusan lezárva. Ez tényleg normális, hogy a por ki-be jár az optikámban? Törődjek bele egy 70 ezres gépnél, ahol az ember már elvárná (legalábbis én), hogy normálisan össze legyen rakva?
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest